Как да се справите с властната си приятелка

Не оставяйте любимата си да управлява живота ви
28 авг 2013 20:46,
18
Как да се справите с властната си приятелка
Снимка: Dreamstime

Един мъж наистина може да изпадне в трудна ситуация, ако започне връзка с властна жена. Този тип жени обикновено в началото изглеждат мили и покорни. Те чакат само мъжът да се влюби в тях и „яхват метлата", започвайки да управляват половинката чрез здравата си хватка.

По принцип е трудно да идентифицирате властната жена в началото на връзката ви, тъй като тя няма да започне да контролира живота ви веднага. Все пак има много предупредителни знаци, които могат да ви сигнализират, че си имате работа с дама от този вид. Ако вашата приятелка има прекалено високо самомнение, ако ви кара често да заемате отбранителна позиция, ако ви разпитва как прекарвате времето си без нея, ако иска да ходите само на местата, които тя обича и да се срещате само с нейните приятели, значи си имате работа с властна жена.

Ето какво да направите, ако не искате да я оставите да поеме контрола над живота ви:

1. Не я оставяйте да планира всичките ви срещи

Ако вашите срещи се въртят само около това, което тя обича да прави, местата, на които тя обича да отида и т.н., може би е време да ѝ заявите вашите предпочитания или да ѝ предложите някакви алтернативни дейности, като държите на позицията си. Не се поддавайте на нейната тактика да ви кара да правите нещо, което не обичате. Кажете ѝ, че е ваш ред да изберете място за следващата ви среща.

2. Не я оставяйте да ви се цупи прекалено често

Властните жени могат лесно да превърнат в свой навик цупенето. Те обикновено не носят на критика, нито харесват вицове за себе. В същото време нямат проблем да омаловажават своя партньор и да се шегуват и подиграват с него. Не се примирявайте с такова поведение, скрито под маската „чувство за хумор". Обяснете ѝ че не може да ви се сърди за същите неща и за същия подход, който тя прилага спрямо вас.

3. Не я оставяйте да взима всички решения

Властните жени смятат, че знаят всичко по-добре от другите. Те вменяват тази заблуда и на гаджетата си и започват да контролират всичко вместо тях. Започват да има казват какви дрехи да носят, какво да си поръчат в ресторанта, къде да идат на почивка и т.н. Покорните и лишени от инициатива мъже нямат проблем с това, но за други мъже - положението „под чехъл" не е много приятно и затова трябва да вземат мерки навреме.

4. Не я оставяйте да избира вашия социален кръг

Много властни жени постепенно отделят гаджето си от приятелите му, защото смятат, че те са заплаха и ги конкурират за контрола, който искат да наложат над мъжа. Бавно те започват да стесняват социалния кръг на любимия си и да го заставят да общува само с хората, които одобряват. Скоро мъжът спира да излиза със старите си приятели, а започва да общува само със социалния кръг, който любимата му харесва. Не оставяйте жената да ви отчужди от верните ви приятели!

Останалото прочетете в TIaloto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: връзкавластприятелка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 10 години
Lele mn me kefi absoliutno vqrno Повечето тънки познавачи на женската психология, които са писали под този материал и са оставили слузестата си диря тук, са гарантирано депресивни мастурбатори, с изразено асоциално поведение и с абсолютно нищожен шанс за разнополова връзка. С подобна нагласа към срещуположния пол, шансът за връзка с нормална жена е пълна химера...
13
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Повечето тънки познавачи на женската психология, които са писали под този материал и са оставили слузестата си диря тук, са гарантирано депресивни мастурбатори, с изразено асоциално поведение и с абсолютно нищожен шанс за разнополова връзка. С подобна нагласа към срещуположния пол, шансът за връзка с нормална жена е пълна химера...
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако жената по време на секс е отгоре, смята ли се това че е властна?
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има една много добра поговорка: "Заради п*тка , п*тка не ставай!"
10
6
 
7
 
! Отговори
И едно допълнение... преди 10 години
Написано е четири пъти-"Не я оставяйте да". Допълнението е --- започнат ли да се появяват описаните симптоми,това е знак че е пропуснато активното и възпитание във възрастта от девет годишна възраст до около двадесет.Да бъде запозната с характера на мъжете и че не всичко се върти около нея,и че мъжът е създаден за неин коректив.Понеже в тази възраст - пубертета,момичето започва много да знае,трябва да и е се напомня с повече шамари да не се самозабравя.Защото след двадесет ще има компенсация...и ще и дойдат в повече пропуснатите шамари.Така че да не бъде много властна с повечето мъже за да н
9
1
 
17
 
! Отговори
Кратун преди 10 години
Все пак има разлика между властни - интелигентни и властни - прости. Първият вид често се получава след житейски разочарования и с такава жена има шанс да се получи нещо красиво. Ако е от втория вид, решението е само едно - бегай надалеч! От веднъж! Колкото по-рано, толкова по здравословно....
8
4
 
11
 
! Отговори
активен ебач преди 10 години
Някой беше казал:-Кола и жена е на късмет,а куче и мъж е както ги научиш.Мисля,че и с жената става.
7
1
 
3
 
! Отговори
Anonimna преди 10 години
Do бай тиa pyk na neq moje da i haresa
6
5
 
18
 
! Отговори
do ~ преди 10 години
nqkoi hora imat nyzda tono ot takava "priqtelka"zashtoto ne stava nishto ot tqh
5
2
 
8
 
! Отговори
Пондю преди 10 години
А ва пудлъзнъх съ...
4
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък обичам властни жени. Под кората обикновено се крие нежна и самотна душа.
3
8
 
27
 
! Отговори
бай ти преди 10 години
а след а*алния с*екс - *** шамар
2
13
 
41
 
! Отговори
Penetrator преди 10 години
Най-доброто лекарство срещу властната жена е а*алния с*кс.
1
9
 
57
 
! Отговори
~i`o преди 10 години
Ако някой има такава "приятелка" като описаната в статията, най- доброто, което може да направи е да я разкара.