Признаци, че вашият партньор е обсебен от вас

Ревнува ви и ви налага ограничения
6 яну 2014 22:11, Мария Дуковска
0
Признаци, че вашият партньор е обсебен от вас
Снимка: Outnow.ch

Какво по-хубаво от това да знаете, че вашият партньор ви обича и има истински чувства към вас? За повечето хора това е истинско щастие – дълги телефонни разговори, вълнуващи срещи, разходки с хванати ръце и така нататък. Има един момент обаче, в който и най-хубавата връзка може да се окаже опасна и нездравословна.

Това е моментът, в който човекът отсреща се вманиачи във вас и вашите отношения. Обсебените партньори могат да бъдат задушаващи и дори неконтролириуеми. Обикновено тези хора са малко по-агресивни, защото се страхуват да не изгубят своята половинка.
 
Ако и вие имате притеснения, че може би човекът до вас спада към тази група, вижте кои са "издайническите признаци“:
 
1. Близка среща със семейството.
 
Всяка жена би била очарована, ако мъжът, с когото излиза, иска да я запознае със своето семейство. На твърде ранен етап от отношенията обаче това не говори добре за мъжа. Запознанството със семейството е вид ангажимент, за който трябва да изчакате, тъй като може да доведе до емоционални проблеми по-късно.
 
2. Ревност.
 
Казват, че човек ревнува, когато обича. Ревността обаче може да бъде разрушителна, когато е в големи размери. Ако вашият приятел е прекалено ревнив и подозрителен, прави ви проблеми и се съмнява във всяко нещо, то определено имате проблем. Може би често говорите по темата и винаги слушате едни и същи монолози от негова страна. Ако видите, че въпреки вашите молби и убеждения партньорът ви продължава да е ужасно ревнив, най-добре просто го напуснете.
 
3. Манипулация и ограничения.
 
Обсебените партньори често умеят да манипулират своите половинки и да се представят в ролята на жертви. По този начин те си просят внимание и обич. Например човекът до вас не ви позволява да се видите със своите приятелки, защото ще го оставите сам вкъщи. Ако половинката ви се опитва да ви казва кога да излизате, с кого да се виждате, как да се обличате, какво да говорите и така нататък, то определено имате голям проблем.
 
4. Страх и омраза.
 
Ако всички ваши приятели не харесват човека до вас и предпочитат да се срещат само с вас (когато него го няма), със сигурност нещо не е наред и е време да се замислите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари