Очевидните признаци, че сте с грешен човек

Ако се чувствате нещастни в своята връзка, то вие трябва да промените нещо
Обновена: 28 фев 2014 20:30 | 28 фев 2014 20:30, Теодора Драгоева
2
Очевидните признаци, че сте с грешен човек
Кадър от филма "Отстреляй бившата"; Снимка: outnow.ch

Чувствате се щастливи. Имате човек до себе си. Но въпреки това чувствате, че нещо не е наред? Ако не може да разберете на какво се дължи това неприятно чувство, което ви спохожда понякога или каква е тази постоянна тежест, която чувствате, може би трябва да погледнете към своята половинка. Има голям шанс той да е крайно неподходящ за вас.

В повечето случаи хората са заблудени от своята любов и не успяват да видят някой очевидни неща. Ето защо вие трябва да започнете да се замисляте над своята връзка и да наблюдавате поведение на своя партньор. Именно по този начин ще добиете реална представа за ситуацията и ще се предпазите от продължаването на една безсмислена връзка.

Ако се чувствате по някакъв начин неудовлетворени в любовен аспект, може би причината не е във вас. Просто трябва да се замислите над своите собствени съмнения. В крайна сметка няма смисъл да инвестирате време, чувства и емоции в напълно неподходящ човек. Ето кои са очевидните знаци, че сте с грешен човек и че трябва да промените възможно най-бързо тази ситуация:

1. Имате чувство, че трябва да носите маска.

Един от най-видимите признаци, че имате отношения с неподходящ човек, е фактът, че когато сте в неговата компания, вие сякаш слагате маска. Само за да му угодите. Всеки човек трябва да се чувства свободен да бъде себе си, особено когато е със своя любим. Ако често прикривате някои свои черти (за да бъде той доволен), правите много компромиси и не получавате нищо в замяна – значи е време да сложите край на тази безполезна връзка.

2. Той не ви изслушва.

Вашата половинка трябва да ви изслушва, но не защото „трябва“, а защото наистина се интересува от това, което се случва с вас. Ако човекът до вас не обръща внимание на вашите нужди, не ви пита как е минал вашият ден и не се интересува какво се е случило, когато сте тъжни, значи нямате нужда от неговото присъствие във вашия живот. Вие се нуждаете от човек, който не е толкова егоцентричен и който е готов да направи някои жертви, за да бъдете вие щастливи.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не че е лесно да се разбере жена, но не е и нужно, за да се обича."2. Той не ви изслушва."Ами нормално. Ако почнете да му натяквате как това сложил тук, другото там и такива подробности едва ли после ще ви изслуша и по сериозните въпроси. защото вече ще има този навик. Просто мислете по-свободно и не задълбочавайте в подробности.Само мнение;И мъжете и жените не трябва да бъдем толкова материални.