Признаците, че той не иска връзка, а само секс

Как да разберете дали човекът, с който се срещате, иска нещо сериозно
29 мар 2014 23:00, Теодора Драгоева
115
Признаците, че той не иска връзка, а само секс
Кадър от филма "Последната нощ"; Снимка: outnow.ch

Любовните взаимоотношения са сложна материя, а жените и мъжете допълнително ги усложняват.

Много често нито един от двата пола не е достатъчно искрен в отношенията си и не смее да изрече на глас това, което иска още от самото начало. Така се получават ситуации, в които дамата вече си представя годежен пръстен, а мъжът приятна и неособено ангажираща връзка.

Всъщност има няколко ясни признака, по които една жена може да разбере дали мъжът наистина е готов за сериозно обвързване или не. Така представителките на нежния пол ще си спестят време, душевна болка и емоции, влагани на грешно място. Ето и кои са знаците, че той не иска връзка, а само секс:

1. Той не ви нарича „моята приятелка“.

Обърнете внимание на това по какъв начин човекът, с когото излизате, ви представя на останалите хора. В случай, че той ви представи като: „Това е моята приятелка (име)“ – значи печели бонус точки. Ако обаче каже само името ви, това не говори за светло бъдеще помежду ви. Най-вероятно мъжът не иска хората да го свързват с вас или пък не се чувства сериозно обвързан.

2. Той прекарва повече време с приятелите си, отколкото с вас.

Разбира се, при появата на жена един мъж не трябва да изоставя своите приятели (както и обратното). Ако обаче той ви харесва наистина, ще се постарае да прекарва повече време с вас. В случай, че мъжът, с когото излизате, доста често е със своите приятели, това може да означава две неща: не му пука особено за вас или всъщност изобщо не е само със своите приятели (защо не и друга жена?!).
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: връзкасексприятелка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Ellen Plotkowiak преди 3 години
Съпругата ми и аз сме женени за последните 15 години и имаме красива 12-годишна дъщеря. През цялото време тя е била любовна връзка и наистина не обичам никой повече на света, отколкото я обичам.Имахме труден живот в началото с финансови проблеми, но сега сме ги подминали и всъщност живеем много комфортен живот за последните 5 години. Прекарваме много време заедно и наистина имахме нулеви проблеми до преди една година.Миналия юли отидохме в хотел за един уикенд и когато се върнахме, жена ми ми призна, че плаче, че е започнала да пуши. реагирах много зле (сега осъзнавам) и се опитах да я
84
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Копирано от статия специално за всички драскачи тук, на които винаги жените са им виновни: Мъжът-п*тка, каквото и да прави лъха на наскоро обезчестена жена. Същият спи с жени, които са много повече мъже от него.Мъжът- Алфа или, както го наричате, онзи истинският, мъжкарят, онзи, който не те отвращава с държанието си на женичка в цикъл.Няма го. Изчезна някъде в света на мъжете-п*тки онези, които един ден ще имат деца и ще ги възпитават по същите п*тьовски правила
83
0
 
4
 
! Отговори
НВ преди 10 години
Прочетох доста мнения и никъде не стана дума за чувства ,обсъжда се само материалната част.Когато се строи къща правило е тя да не се строи в/у пясъчни основи ,когато се гради сериозна връзка м/у двама то трябва тя да се гради на базата на сходство на характерите ,интересите и чувствата,а ако тя се гради на материални интереси то такава връзка е предварително обречена на крах.
82
4
 
5
 
! Отговори
Мимето преди 10 години
До Анонимен 106"Отиди на първа, среща с жена, дори и на 10 та и говори за работа и пари 98 % нищо няма се получи, пъдиш Жените още преди да се запознали с теб отегчаваш уморяваш."Жената е разпитала за мъжа и тогава отива на първа среща, какво се правиш .Колко приятелки е имал, пари, работа, апартаменти, пие ли .В повечето случай мъжа е ПРЕПОРЪЧАН от някоя добра приятелка .След първия секс се преценява дали може да живее с него и компромиса срещу парите .
81
2
 
6
 
! Отговори
Калоян преди 10 години
До американецоИмах такава приятелка, всичко правех за нея, беше моята принцеса, уважавах я и я обичах.Заряза ме за едно ***, дето я бие и я псува, държи се с нея като прислужница, излага я пред хората. А тя се радва .Какво да ги правиш жени .
80
2
 
6
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Истината е проста - колкото по-добре се държи мъжа с една жена, толкова по-малко тя го уважава и толкова по-зле се държи тя с него. И обратно - колко по-голем *** и лузер се окаже мъжа - лъже жената, *** я, харчи и парите, шамари я, изневерява и, то тогава тя го обича безумно и е готова на всичко за него. Питам защо е така, примери милиони!? Стокхолмския синдром на битото куче може би?
79
0
 
1
 
! Отговори
ММ преди 10 години
За последен път се подлъгах да чета статия от тая аФторка. ЗакУех се!
78
0
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
Каква е гаранцията, че винаги ще получавате повече от жените до вас? Имало е периоди, в които съм печелила в пъти повече от любимия и не ме е притеснявало. Е, когато трябваше да си стоя при детето, нещата се обърнаха- той беше финансовата опора.
77
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мъжете не искат да се обвързват с жени, които са по-бедни от тях.А жените не искат да раждат от мъже, които не са по-богати от тях.
76
1
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
тя,статията,е супер,обаче може ли някой да ми даде съвет как да се отърва от такъв човек?че вече ще търся някой да го гръмне
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
94,Така е. Винаги е имало мъже с психика на жиголо. Дори да не са любовници за една нощ срещу заплащане, те пак са платени, след като целта им е да живеят за чужда сметка без да имат сериозни намерения, дори без да харесват жената. За беда, понякога успяват да забаламосат и млади, свестни, хубави, но наивни момичета. Използват ги, после търсят друга подобна, само и само да не се обвържат с предишната, защото си въобразяват, че все така ще им върви. Не им идва на ум, че остаряват и се изхабяват.
74
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някои жени са трогателни, като изтъкват, че могат да предложат на един мъж да му готвят, перат и чистят, а той да им поеме издръжката. Ако ядеш готвено в къщи, ще спестяваш на месец по 100 лева.Ако си наемеш чистачка, ще ти струва на месец 50-60 лв.А издръжката на една жена от-до колко е? И колко пъти ще я чукаш за това, което инвестираш в нейната издръжка? За същите пари, че даже и за по-малко, ще си наемаш компаньонки, всеки път различни и сам ще си ги избираш по твой вкус!
73
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има мъже, които си търсят като *** да се лепнат за някоя, да си спестяват за квартира, парно и пр.Обикновено дебнат комплексирани жени, грозни, психично болни или много стари състоятелни и пак изкукуригали. Защото жена, която е с акъла си не издържа мъже. Виж филма "Среднощен каубой".
72
3
 
0
 
! Отговори
69 преди 10 години
Набелязва непознат мъж и веднага ляга с него!_____________________________бъди по-спонтанна, какво значение има дали другия е чел руските класици и Хегел? Вечният страх, че ще те помислят за лека (евтина) или самотна жена.
71
0
 
3
 
! Отговори
До 90 преди 10 години
Не е нужно да пишеш повече.Разбрахме какво ти харесва - никакво обвързване, никакво предварително познанство, секс на екс за една нощ и в добавка - почерпка отстрана на жената.Ти явно не се чувстваш използван като салфетка за еднократна употреба. :)Твоята история не ме засяга лично,но без да искам, в съзнанието ми възникна въпрос: Каква щеше да е оценката ти за тази жена, ако тя беше българка? Набелязва непознат мъж и веднага ляга с него! Изводът е: За теб определящо е заплащането (почерпката)
70
0
 
2
 
! Отговори
До 89 преди 10 години
Не мога да не изпитвам съпричастие,защото познавам семейството повече от 10 години, дъщеря им беше още ученичка.Кой знае каква морална подкрепа не мога да дам,девойчето се притеснява да обсъжда.Според мен,младостта може да й помогне най-много. Човек има инстинкт за самосъхранение.Написах повече неща за този случай, защото не само съчувствам на момичето, но се и възмущавам.Онези двама братя са интелигентни,възпитани в учителско семейство.Точно от такива човек не очаква подобна наглост и жестокост
69
1
 
2
 
! Отговори
69 преди 10 години
Чета твоя коментар и си мисля как ли щеше да се чувстваш в САЩ или някоя друга подобна страни.-----------------------Чудесно. Винаги когато съм бил с чужденка е било по нейна инициатива - последно една германка направо дойде при мен с две големи водки и си каза номера на стаята в хотела, в който бяхме. Отворени и ведри хора. На всичкото отгоре сутринта беше разтребила и стаята, че си допивахме. Наистина емпацирана жена.
68
0
 
2
 
! Отговори
До 84 преди 10 години
Много е потисната. Мисля, че е обичала истински, освен това, преди него не е ходила с друг. След като заживяха заедно, и приятелите им се запознаха и започнаха да контактуват. Покрай своите приятелки, които продължиха да поддържат връзки с компанията на двамата братя, тя научи коментарите, съпровождащи "смяната на хазаяйките" (така братята наричали помежду си момичетата, при които живеят).Разбрала е истината за номерата на тези двамата. Чувства се засрамена и пред родителите си.Дано превъзмогне
67
4
 
8
 
! Отговори
До 79 преди 10 години
Чета твоя коментар и си мисля как ли щеше да се чувстваш в САЩ или някоя друга подобна страни.Имаш ли представа как тамошното правосъдие защитава финансовата обезпеченост на жената в случай на развод?При това, повечето от онези жени не работят и по време на брака с нищо не допринасят нито за материалния, нито за социалния статус на семейството.Но тук социализмът ви проми мозъците: Жената да работи и печели наравно с вас, да е домакиня,да пълзи пред свекървата,а ако има претенции е к/ва и егоист
66
1
 
6
 
! Отговори
До 67 от 28,29 преди 10 години
Сега видях, че има въпрос към мен.Това момиче е втората приятелка на по-малкия брат. Беше й декларирал сериозни намерения за общо бъдеще и деца.Беше я убедил, че с предишната не са си подхождали.И какво стана? Той просто си събра багажа и се премести при друга девойка, която също имаше отделен апартамент и също получаваше от баща си суха пара всеки месец. По същото време и големият брат "кацна" при нова приятелка,подбрана по същите критерии.Момичето е в депресия,защото разбра, че я е използвал