Странните сънища на бременните и значението им

Сън, в който жената е с бивш партньор
4
Странните сънища на бременните и значението им
Снимка: freeimages.com

Когато жената забременее, промени настъпват не само в нейната физика и психика, но и в сънищата й. Чували сме, че те са отражение на наши емоции, минали или бъдещи събития, желания и т. н. Ето какво и защо най-често сънуват бременните. 

Загуба на бебето 

Нормално е през първите седмици бременна да сънува, че губи бебето си. Този сън често е породен от предишна загуба на дете или чужди истории, които бременната е чула. На подсъзнателно ниво тези лоши спомени или трагични чужди истории се превръщат в неприятни сънища. 

Сънища, в които е включена вода 

Тези сънища често са провокирани от мисълта, че бебето расте в корема на майката, заобиколено от вода. Често тези сънища означават, че майката иска да се свърже със своето бебе. С напредването на бременността сънищата могат да се променят и жената да сънува вълни, гмуркане, плуване във вода и т. н. 

Раждането на бебето, което веднага започва да говори и ходи 

Тълкуването на този сън обяснява, че майката вижда своето бъдещо бебе като самостоятелна, успяла личност, която още от ранните си години лесно ще преодолява препятствията. 

Раждането на близнаци или тризнаци 

За тези бременни, които знаят, че носят в корема си едно бебе, сънищата, в които раждат близнаци или тризнаци са често срещани. Смята се, че този сън показва страха и предизвикателството за бременната от предстоящите грижи за бебето, многобройните задължения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: връзкабременностлюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коментар 1 е писан от мъж.Относно сънищата - статията вероятно е по материали от чуждия печат. Бременните българки днес сънуват други сънища:1/ Каква сума ще трябва да дам на ръка в родилното отделение?2/ Дали няма да объркат нещо, докато ме израждат?3/ Дали няма да ми откраднат детето и да кажат, че е било мъртвородено?4/ С какво име да го запиша, та да не обидя нито родителите на съпруга си, нито моите?5/ Дали мъжът ми и майка му ще дойдат на изписването (ако детето е момиче)?
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Било е. Тройка с жена ми и бременна приятелка. Уникален кеф!!!
1
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз докато бях бременна не помня какво съм сънувала, помня че излеза ли сама, веднага ми се свалят мъже.Няколко романа изкарах по време на бременността, дори направихме с едни баровци двойно проникване. И мъжа ми хабер си нямаше горкия ;-)