Секс пози за малък размер

Доставете максимално удоволствие на вас и партньорката ви
13 апр 2014 23:00, Михаела Лазарова
41
Секс пози за малък размер
Снимка: freeimages.com

Според изследвания средната дължина на пениса по време на ерекция е между 13,97 см и 16,51 см. Ако пенисът е под тези стойности, той се смята за малък по размер. Въпреки че сред дамите няма едно мнение дали размерът има или няма значение, за удоволствието по време на секс с малко повече усилия от страна на мъжа и подходящите секс пози малкият размер по нищо не би отстъпил на по-големите. 

Първото и най-важно нещо, на което трябва да обърнат внимание, е любовната игра. Отделете повече време, за да предразположите половинката си. Стимулирайте всяка една точка от тялото й, бъдете нежни и изобретателни, когато правите орален секс. 

Продължителната и чувствена секс игра не само предразполага партньорката ви, но и обещава по-чувствен секс. Когато достигнете предела на възбуда, следвайте тези секс пози за максимално удоволствие. 

По гръб 

Жената трябва да е легнала удобно по гръб като краката й трябва да са свити в коленете и към гърдите. Партньорът й е на колене и леко повдигайки таза в тази поза ще осъществи дълбоко проникване. Свитите колене, изнесеният таз напред и нагоре увеличават натиска на пениса върху стените на влагалището, а също така и скъсяват вагиналния канал. Поза, която със сигурност ще достави удоволствие както на дамата, така и на половинката й. 

V-поза 

Дамата е легнала отново по гръб. Партньорът й е на колене, изправен или леко приклекнал, ако правите тази секс поза на маса, бюро, фотьойл и т. н. Мъжът трябва да повдигне краката на партньорката си във въздуха придържайки ги за глезените. Краката са леко разтворени във V образна форма, а проникването е дълбоко, тъй като и в тази поза вагиналният канал се скъсява.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: секслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе хора в кой век живеете, защо ги преживявате тея неща толкова?! Вече има *** (strapon), дилдо(dildo) и фийлдо(feeldo) особено последното се ползва с голям успех сред мъжете и жените сWингери, това е бъдещето- поза "спагети" или "всеки върху всеки". Навремето му викахме "камара" и чупехме чиновете с нея, а ако не ви се занимава, винаги може да намериш, някой дето да ти свърши мръсната работа и да ошета жена ти за 20-30лв. или шише ракия- все някой ще се навие...
8
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Long Live Village of Poduene!
7
4
 
25
 
! Отговори
Уточнение преди 10 години
Михаелче ти нали под размер имаш предви диаметър ?
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tazi deto e napisala tova mai ima nujda ot sex
5
3
 
19
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
разхожда се един слон из джунглата минава покраи един вир и там вижда един гол мъж да се къпе и много учуден казва:- квооо, ти пиеш с това вода ?
4
3
 
44
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
гледам се мъж гол пред огледалото и константира:- още 2 сантиметре и щях да съм цяржена му се обажда от другата стая- 2 сантиметра по-малко и щеше да си жена
3
5
 
45
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
знаете ли какво е казал Адам като за 1ви път видял ***- отдръпни се моля те крачка две на зад, че не знам още колко ще порасне
2
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са най-популярните пози, независимо от размера. Това ме кара да се запитам дали статията не е написана от девойче, което все още няма интимни контакти с другия пол?
1
4
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
"...дължина на пениса по време на ерекция е между 13,97 см и 16,51 см. Ако пенисът е под тези стойности, той се смята за малък по размер."не може да е "под тези стойности", т.е. - под 16.51 /включително в множественото число/ и да е малък р-р