Бъдете добро момче, но не и скучно момче

Останете верен на себе си, но и интересен за обекта на желанията ви
17 май 2014 22:45, Теодора Драгоева
21
Бъдете добро момче, но не и скучно момче
Кадър от филма "Тя не ми е по джоба"; Снимка: outnow.ch

Много жени залитат по лошите момчета. Това доведе до всеобхващащата теория, че мъжете трябва да са арогантни, надменни, да се държат с жените като с предмети. Истината обаче е по-различна. Жените искат добро момче, но не и скучно!

„Лошите момчета“ са интересни, защото са непредвидими, те вдигат адреналина и карат дамите да се съмняват и по тази причина да се доказват, да се борят. Да, и жените искат да се борят и да преследват, но по по-различен начин. Така те се доказват на себе си, а не го правят заради тръпката от „лова“.

Ако по природа сте скромно, отзивчиво, отговорно и добро момче, то не го променяйте. Променете подхода си към жените в следната посока:

Приключение и вълнения

Когато започнете да излизате с някоя жена, особено на първите срещи, тя ще иска нещо различно, нещо вълнуващо. Тя копнее да се чувства желана и да се впусне в приключение. Може ли едно „добро момче“ да ѝ предложи това?

Да. Вместо да се фокусирате върху имиджа на „лошо момче“, помислете как да я заведете на убийствена среща. Направете това, което никой преди вас не е направил. Вместо стандартната вечеря в прилично заведение, я поканете на рафтинг, пейнтбол, ако искате я заведете и на стрелба. В нейните очи това ще ви превърне в интересен и нетрадиционен тип, което пък ще подсили желанието ѝ да ви види отново.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз се чудя толкова ли е сложно и жените и мъжете да се държат като нормални хора, вместо съществуването на всеки да се върти само около парите и как да оплюе другия пол? Като гледам как стоят нещата, явно е сложно.
16
3
 
1
 
! Отговори
меня преди 10 години
конспирацията България геноцид. Пари няма хора има бизнеса си върви а хората се чудят на коя глупост да вярват. Да ви кажа чесно ако бъдете с някой добър на 100% ще ви смачкат после.Така че вяря нямайте ня никой и бъдете добри саво с човека когото обичате.
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единственото,което можеш да направиш,е постоянно да се запознаваш с нови и нови жени и да опитваш с тях.Не поддържаш ли тонус,загубен си.Както в спорта,един ден ако не тренираш-увехваш.Когато една жена почувства,че е единствена за теб,вече си отрязан.
14
3
 
6
 
! Отговори
ха преди 10 години
Ако не беше нагона ни жените щяха да останат с пръст в устата и в ***. Никой нямаше и 1 пара да дава за прищевките им, претенциите им, вниманието им и т.н. Да не говорим, че за повечето от тях поддръжка означава гримиране и стегнати дрехи, в следствие на което след 22-3г възраст, в които се е пило и пушило яко се отпускат и стават торби. На 30г са вече лелки, а на 40г мязат на бабички.И трябва да се биеш за тези, само щото ти се клеца по default? Порното ти е безплатно, проститутките ни евтини.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко е промиване на мозъци -бъдете забавен,не може всеки да е забавен, то си е дар божи, малко хора го притежават и НЕ е свързано с парите и НЕ значи да си ***. Това с парите вече разбрахме, че е болест завладяла целия свят, но в бг условия е още по-грозно, защото става дума за ежедневно оцеляване. Не е нормално хората да нямат пари за кино, театър, ресторант, дрехи, обувки,транспорт, почивка, въпреки, че работят и никой не казва, че мъжете са виновни за това.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мъжът не трябва да прави нищо. Трябва да бъде себе си.Такъв е харесан от жената. Ако не го харесва да отива при друг.Ако иска ***, за да я забавлява тя не търси мъж а прислужник.Ако иска пари и забавляния тя не е жена , а обикновена компаньонка
11
2
 
1
 
! Отговори
Циника преди 10 години
В последно време по-голямо клише от вечеря за двама е само клишето - приключение на рафтинг.
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То хубаво тва ама много бързо се отегчават.Седмица-две и вече иска нещо ново.А новите интересни неща струват солидни суми.Бързо омръзват и идва ред на още различни желания.Още по-скъпи.След време почваш да кристализираш истината,че колкото да си забавен и интересен,нямаш ли повечко пара за да им изпълняваш прищевките или просто да ги изненадваш приятно с някакво ново приключение бързичко ще бъдеш преместен в графата "бивш".Разглезена история ама това е реалноста.
9
9
 
4
 
! Отговори
От Анонимния:-D преди 10 години
Ето,пример!Моят племенник е на година и почти пет месеца.А вече от скоро,само да остане насаме и се съблича,първо мята долните дрехи,а ако има успех,сваля и другите!И,после газ за момиченца:-DПалавник!Малък,стрийптизьор:-DОт сега,иска женско!Немирник:-D
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"стандартната вечеря в прилично заведение" - *** развежда жените да се разведрят. Играча ги ***.
7
0
 
3
 
! Отговори
Без имена преди 10 години
Е,тя,Тедито е сложила маца на мотор в следващата си статия,брато.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Вместо стандартната вечеря в прилично заведение, я поканете на рафтинг, пейнтбол, ако искате я заведете и на стрелба."Най-добре я заведете на гонка с коли или някъде, където тя ще може да се запознае с богати мъже.Тя ще ви е много благодарна!
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
стереотипът "bad boy" обикновено не се плашат и не предпазват приятелките си от забременяване. Докато стереотипът "nice guy" са добре възпитани джентълмени, които от предпазливост понякога остават без поколение.
4
0
 
4
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Ето,по-стойностна тема-Леля ми,прави много хубава кавърма:-P
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой я кани в скъп ресторант, а вие - на рафтинг (студено, дъждовно, ветровито, а в ресторанта - топло, уютно, обградена е с внимание). Кого ли ще избере тя? :)
2
5
 
10
 
! Отговори
Тошко преди 10 години
Това са съвети за тийнове до 18 год макс. Коя нормална жена на 30год ша иска да иде на пейнтбол или стрелба, що за глупост?
1
0
 
20
 
! Отговори
буба преди 10 години
Тази статия ми хареса :)Теди, ще излезеш ли с мен на среща? Предлагам ти да ходим да просим по улиците ;)