Типовете мъже, с които не бихте искали да излизате

Най-добре стойте далеч от тях
28 юни 2014 17:28, Теодора Драгоева
19
Типовете мъже, с които не бихте искали да излизате
Кадър от филма "Прелъстен и изоставен"; Снимка: outnow.ch

Със сигурност сте чували фразата, че всички мъже са еднакви. Може би дори вие твърдо вярвате в нея. Обикновено тя се използва, за да отразите негативното си отношение към срещуположния пол. Истината обаче е, че не всички мъже са еднакви, но определено много от тях не са подходящи за срещи.

Има няколко типа мъже, с които определено не бихте искали да излизате. Има голяма вероятност вече да сте направили грешката и да имате горчив опит. Всеки човек е индивидуален, но много господа притежават някои специфични характеристики, които трябва да приемете като предупредителен знак.

Ето и кои са типовете мъже, с които определено не бихте искали да излизате:

1. Нарцисистът. Първоначално той ще ви накара да се почувствате сякаш сте най-специалната жена на света. След като се поддадете на чара му обаче, нарцисистът ще започне да показва истинската си същност. Неговата главна мисия в живота е да прави всичко само и единствено за себе си. Много от тези мъже карат жените до себе си да се чувстват зле, критикуват ги, само за да засилят собственото си самочувствие.

2. Използвачът. Този тип мъже не могат дори да се нарекат истински мъже. Те искат да намерят достатъчно добра и наивна жена, която да използват най-вече финансово. Използвачът ще направи нещата така, че вие да плащате сметките в ресторанта, в магазина или в кафенето. Той дори ще иска да прекарва повече време във вашия дом, където вие да се грижите за него.
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
КазаНова преди 9 години
До КалинкаТърся такава *** кифла като тебе! Ше ти направя 32 деца и през цялото време ше чукам студентки!Няма де те искам толко често ,ама ше искам да ти давам по 100 лв. на ден да ми миеш и да ми переш! Ше ти купа вибратор ама да внимаваш да не си избиеш зъбите с него! Търса някаква кифла ама ако мое да е по-*** от мене и да е с без пари па аз ше си купа акомолатур!
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който псува обижда и няма елементарно уважение.
11
2
 
7
 
! Отговори
Калинка преди 9 години
Търсих идеалния, намерих един .Свикнах с изневерите, но не успях да издържа без пари, а любовниците получаваха подаръци .А съседските клюки, че съм проста да гледам две деца, да чистя, пера и задоволявам сексуално мъжа си, а той да ходи по студентки, ме закопа .Търся някакъв мъж, дето не му се иска толкова често и да е с пари, а аз ще си купя вибратор .
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Използвачът"Користната жена е лицемерна. Тя смята че е прието обществото да се отнася толерантно към користните жени, но користните мъже трябва според нея да бъдат осъждани и сурово наказвани, ако се опитат да живеят за сметка на жени. Мъжът, който се жени по сметка е смъртният враг на меркантилната жена.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжът, с който не искам да излизам е Михаела Лазарова.
8
5
 
4
 
! Отговори
бай уй преди 9 години
До Анонимен 1А кога не е ставало дума за женско сметкаджийство ?
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След повече от 10 години успешен брак мога да дам следния съвет: не се взимайте много насериозно! Събирате двама несъвършени души в една къща, не може да очаквате идилия! Затуй се радвайте един на друг и не се карайте за дреболии!
6
10
 
10
 
! Отговори
Лиляна преди 9 години
"Типовете мъже, с които не бихте искали да излизате"Мъж без пари, това е . Всички от 15-70 г. са перфектни щом могат да си плащат любовта .
5
2
 
13
 
! Отговори
Кирил преди 9 години
До Драго"Всеки търси идеалният партньор в живота било то жената или мъжа,но много малко успяват да намерят това което търсят."Поради простата причина, че не съществуват идеални .Познавам приятели, който в стремежа да очароват новата си приятелка пият тайно виагра .На 25 години са .Смешното става след 6 месеца, като спре виаграта и приятелката го попита : Вече не ме ли обичаш ? Преди го правехме 2 часа, а сега 10 минути и заспиваш . Обяснете и че всичко е било една лъжа .
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с българи
3
1
 
30
 
! Отговори
До 1.Точно за любов преди 9 години
става дума. Повечето момичета, щом излязат няколко пъти с един и същи мъж, ако го харесат физически и се почувстват ухажвани от него, си въобразяват, че са намерили любовта. В своите мечти и представи "натоварват" този мъж с всички положителни качества, които според тях трябва да има рицарят, свестният приятел. И след това, без да си дават сметка, че всъщност сами са си измислили "принца от приказките", започват да очакват от негова страна онази любов и онова отношение, за което са си мечтали.
2
5
 
35
 
! Отговори
Добавям и коригирам преди 9 години
С *** дори в леглото не влизайте, дори да е полов атлет. Бъдете сигурни, че от глупост и там ще направи някой гаф.
1
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А любовта? Или пак става дума за женско сметкаджийство?