Защо никога не трябва да излизате с бившия на приятелка

Тези мъже са забранени
9
Защо никога не трябва да излизате с бившия на приятелка
Кадри от филма "Нещо назаем?"; Снимка: outnow.ch

Понякога химията е странно нещо. Изведнъж може да се почувствате привлечени от бившото гадже на ваша приятелка и да попаднете в много деликатна ситуация. От една страна, всичко между тях е приключило, но от друга - все пак този мъж е бил с вашата приятелка.

Най-добре е да избягате от изкушението, тъй като иначе рискувате много. Вашата приятелка едва ли ще бъде очарована от идеята да излизате с неин бивш, още повече, ако нещата не са завършили добре. За да улесните решението си, трябва да сведете въпроса до това какво избирате – приятелството или флирта?

Ако не може да отговорите категорично на този въпрос, вижте кои са причините, заради които бившите на ваша приятелка са забранени:

Помислете за чувствата на своята приятелка

Разбира се, не е изключено на нея да не ѝ пука за този човек, особено ако са излизали за кратко. Но по-вероятно е, че вашата приятелка ще се чувства тъжна, объркана, обидена и дори ядосана от подобна ситуация. Наистина ли искате да рискувате приятелството си просто заради някакъв мъж?

Приятелството е на първо място

Най-важното нещо във вашите отношения е да бъдете лоялни към приятелката си. Не забравяйте, че нея я познавате от много време, преди да разберете, че този мъж изобщо съществува. Как бихте се почувствали, ако тя реши да излиза с вашето бивше гадже? Вероятно няма да ви хареса, така че не го правете и вие.

Сравнение

Ще ви е приятно ли постоянно да бъдете сравнявани с една от най-добрите си приятелки? В един момент това ще започне да ви дразни, ще искате той да бъде по-щастлив с вас, отколкото с нея. Малко по малко ще започнете да се озлобявате към вашата приятелка, което допълнително ще утежни вашите отношения.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никога с бивш на приятелка. Приятелката ми е по-ценна от единия х*й. Мъже бол, приятелки не. А ако някоя тръгне с бивш на приятелка, значи не й е никаква приятелка.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото хората ще разберат че сте обратен :D
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, има такива ***, като че ли са се свършили мъжете! И го правят, не защото онзи им харесва, а от любопитство и глупост, ей така - да видят какво е. После се чудят защо са си загубили приятелката завинаги.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защотото е бивш.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чакаш само да се разведе и е твой,до тогава сре голему дружки след това я камилата я камиларя.Кучова работа.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото е ***.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе , глупости.
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има си предимства, бивше гадже на приятелка. Тя ти е разказвала за слабите му места. А иначе с някой съвършено непознат, докато му научиш слабите места много време губиш.