Какво може да направите, докато чакате любовта на живота си

Съсредоточете се върху кариерата
16 юли 2014 22:33, Теодора Драгоева
9
Какво може да направите, докато чакате любовта на живота си
Kадър от филма "Писма до Жулиета"; Снимка: outnow.ch

Както казват – за всяко нещо си има време. Ако в момента сте сами и все още не сте намерили правилния човек, имате страхотната възможност да се възползвате от този период.

Докато намерите любовта на живота си, вие трябва да оползотворите много добре своето време и усилия. Преди всичко определете своите собствени желания и нужди, а след това им се посветете.

Ето и какво може да направите, докато чакате правилния човек:

1. Да се съсредоточите върху кариерата си. Понякога съчетаването на професионален и личен живот може да бъде трудно и изтощително, особено ако сте си поставили високи цели по отношение на кариерата. Ето защо, докато сте необвързани, вие имате уникалния шанс да насочите цялата си енергия и желание към работата. По този начин ще имате стабилна основа, когато срещнете любовта.

2. Да откриете своята страст. Без мъж в живота си, вие имате възможност да научите повече за самите себе си – без да се влияете от друга личност или да се съобразявате с някого. Интереси и хобита, които практикувате в продължение на няколко години, могат да разцъфнат в истински страсти, на които да се посветите.

3. Знанието е сила. Когато сте необвързани, вие разполагате с цялото си свободно време, което разпределяте сами. Това означава, че сега е моментът да се запишете на някакви допълнителни курсове или квалификации, които ще ви обогатят и ще ви помогнат в професионалното развитие.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
snp93 преди 9 години
Истината е че на практика всеки мъж и жена могат да бъдат заедно стига вижданията им да съвпадат и най-важното да се напаснат характерите иначе влюбвания,тръпки разни там химии отминават след няколко години.Някой хора не разбират това и по-много глупав и упорит начин продължават да твърдят че с голямата любов трябва цял живот да са влюбени в резултат на което цял живот сменят хората като носни кърпи.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Aко става дума за жените - да минат през сексшопа, ако ще чакат дълго. Ако е за мъжете - нас не ни мислете!
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Любов,любов пържен картоф, но отрежеш ли го вътре е винаги суров" истината е в парите и секса
6
1
 
8
 
! Отговори
Илия Щастието преди 9 години
Колежката, чака, чака и накрая приятелката и набута роднина с думите :"-То момчето добро, има пари, обеща да не те бие и ако му изпълняваш желанията, ще ти подари бебе . "Виждате ли, чакането си е заслужавало, намериха се ПО ЛЮБОВ .Щастлив и пълноценен брак .
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно е! Необвързаната жена прави по-лесно кариера, пари. Мои приятелки почти всички успяха до 30 г. да си купят апартаменти и да спестят по някой и друг лев за старини. Ако се бяха омъжили за някой на една заплата, това нямаше да е възможно.
4
4
 
1
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
predpo4itam da sam do liubimia mi , makar i nevzra4na , s raka, s ob6ti misli , s deistvia , s kakvoto moga , 6te sam mu po - polezna otkolkoto da hvar4a v kariera i sama , dale4 ot milia mi i liuybim .....niama da pi6a imeto , 4e samo tova 4akat kliukarite
3
0
 
3
 
! Отговори
Dokato преди 9 години
...chakate golqmata lübov prosto se zadovolqvaite s mnogo malki lübvi!!(Bg.pogovrka)
2
0
 
3
 
! Отговори
:)) преди 9 години
"... за да дарят мечите на някоя стриптийзьорка"?!"мечите"(?!) - какво ще рече това? "Мечтите" си ли ще дарява, нейните мечти ли ще сбъдне или ще й дари "меча" си?!
1
3
 
15
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Хаха !1.Най-сигурния начин да пропилеете живота си е ако 1/3 от него да не сте срещнали още любов и да се съсредоточите в кариерата за да си останете стара мома !2.Да търсите глупави страсти и да се отчуждавате от близките си.3,Да си останете наемен работник с много тапии и квалификации от който читави мъже бягат като дявола от тамян !Никъде не пише ,че финансовите пънкари (принцовете) често бият шута на каките с 4-5 езика и магистратурите за да дарят мечите на някоя стриптизьорка.