Секс тайните, които всяка жена трябва да знае

Това обяснява неговото поведение
12 сеп 2014 23:12, Мария Дуковска
59
Секс тайните, които всяка жена трябва да знае
Снимка: Outnow.ch
Мъжете са пълни с изненади и спалнята не е изключение. Макар че е невъзможно да се обясни подробно цялото мъжко поведение, ето някои „тайни“, които ще ви помогнат да разберете по-добре половинката си и да реагирате по-адекватно при ситуация.

Той се притеснява дали ще се представи добре в леглото

Може и да не му личи, но мъжете винаги са под напрежение дали ще отговорят на очакванията ви в секса. През последните години дамите са по-разкрепостени, по-агресивни и знаят точно какво искат.

Жени като Мадона, Саманта (Сексът и градът) окуражават от екрана представителките на нежния пол да се отдадат на сексуалността си и да използват оръжията си. Това обаче упражнява известен натиск върху господата.

Предупреждение:

Ако партньорът ви има проблем с изпълнението си, най-вероятно ще обвини вас. Бъдете подготвени да се справите със ситуацията.

Какво може да направите:

Не го приемайте лично и не го обиждайте. Никога не му се смейте! Просто се престорете, че не е толкова важно, че веднъж ерекцията му я няма.

Мъжете се нуждаят от вербална стимулация и комплименти в леглото

Сексът е източник на сила. За мъжете той е и форма на мъжественост. Ако любимият ви е накарал да се чувствате страхотно в леглото – кажете му го. Той се нуждае от думите, за да бъде вашият супергерой.

Още по темата прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: сексцелувкаеротика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Райна преди 9 години
До Анонимеn 38Няма да се разведе. Никога няма да има връзка.
24
1
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
До Стратега 46 , ti da ne si zabolekar , 4e da i gleda6 zabite otdolu , i da poznava6 ?
23
1
 
4
 
! Отговори
сандо преди 9 години
и в крайна сметка тайната е една - най-добре си е с чуждо!
22
1
 
6
 
! Отговори
а сега преди 9 години
Асен хладилников,добре,че не си женен за американка,че тогава теорията ти отива в ***!Горките ние български жени! Вижте му размишленията на този!Нито са длъжни да чистят нито да готвят!За това си има професия,за която се плаща!Ами нали сме си бедни,та се научихме да им слугуваме.А за изневеряването на мъжа-ах леле, така ще те осъди онази американката,ЧЕ ГОЛ ЩЕ ХОДИШ И ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ И ПЛАЩАШ ЗА НАНЕСЕНИ ЕМОЦИОНАЛНИ ВРЕДИ!
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо бре Асене като е чужда жена да не някаква не поддържана.От къде си наясно с жените на тези мъже те какви бацили носят?От къде си наясно дали тези жени не изневеряват със същия успех?Чиста ли си е жената,поддържана ли е си е такава винаги,това и е в природата.
20
6
 
9
 
! Отговори
Асен Хладилника преди 9 години
Много от жените си мислят, че като дават всичко на мъжа си той няма да им изневерява .ГРЕШИТЕ , мили дами . Може да сте вкусни, но съседката е по-вкусна .За мъжа е важно да се забавлява с много жени, а жената да готви, пере, гледа децата и вечерта да дава като за последно . За мъжете един съвет: ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ с любовниците не заразявайте жена си и в последствие и децата, ТЕ не го заслужават .
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"...ето някои тайни...===Да, наистина са "тайни". Мичето тепърва ще открива света. Или в 23:12 толкова я е досърбяло, пък няма с кого, че е почнала да ги дращи с лявата ръка, а с дясната под масата...
18
0
 
16
 
! Отговори
дядо ангел преди 9 години
ми тя и виаграта е химия,батьовото,но аз говоря за онази химия,която те кара да риеш с копито и да цвилиш....и вервай ми ,не са много жените които могат да те предизвикат да го направиш.не бъркай с бройкаджийството.
17
2
 
5
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
полъгах се по заглавието и си помислих, че ще ни учат на някакви нови пози, различни от тези в кама сутра-та ;-) , а то какво било - сексът и градът. от такъв ужас няма как да не ти висне като колан на панталон. не разбрах защо мъжът най-вероятно щял да обвини вербално "партньорката" си, вместо да си намери друга от градът'.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Деде...това са флуиди химия.Няма ли ги няма как.Мерака деде мерака...!От мерак не се умира,но се боледува.Да знаеш деде...голям ли ти е мерака шъъъ ти станат нещата.
15
0
 
14
 
! Отговори
дядо ангел преди 9 години
за мен има три типа жени.има такива които само като ги видя и чуя,и съм готов.има и такива които ми харесват,но ми трябва виагра за да го вдигна,има и такива които и с пет виагри не могат да ми го вдигнат,и то без значение колко е напудрена и как ухае.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да кажем че си прав деде....и жената като си хване друг мъж той е менаситен с нея.Както и при мъжа.Нещо деде...теориите за жени мъже и секса не са ти много както ги казваш.
13
5
 
19
 
! Отговори
дядо ангел преди 9 години
поредната простотия писана от жена..само един мъж може да говори за мъжките неудачи.в 90 процента е виновна партньорката.,която е повлекана,смрадлива,претенциозна,точно когато мъжът е надървен,и може стена да пробие с члена си тя се сеща и плямпа за глупости,.,или я заболи главата,винаги най напред търсейки изгодата от ситуацията,единственият грях на мъжът е ,че ако хареса някоя жена,той просто го вдига,от там нататък от държанието на жената зависи как ще продължи.
12
5
 
18
 
! Отговори
fuckitall преди 9 години
Незнам кой кого е изльгал и дали жените прощават лесно квото и да било .. но , аз лично не прощавам никога на никоя - по-простата причина , че те са животни с малко мозьк в кратуните и освен за ебня и някой лев да препечелят с отверстията си за друго не мислят!п.с. u can hate me NOW
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма прошка за неверници и предатели!
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой нещо ви е излъгал, че жените прощават лесно изневерите и предателствата
9
0
 
2
 
! Отговори
Оногондур преди 9 години
Марийче,палец горе.А сега почвам да чета статията.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти.....вуждал ли си Мария?Да не се изумиш.Нещо от пръсти си измукваш,кой как изглежда явно ти е вродено.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спокойно,като гледам никой не се напъва за твоята барака.Стой спокоен.
6
4
 
5
 
! Отговори
ключът за бараката преди 9 години
Агресивна жена!? Еми то си е мъжествена жена. Нещо като мускулеста жена, космата жена, вулгарна жена... Абе, нещо като дървено желязо. Кой друг ще й се върже, освен мъж, който се нуждае "от вербална стимулация и комплименти в леглото". Общо взето обречена комбинация.Мен лично от такива ме е гнус и не ги допускам на по-малко от 1.5м от мене.А, иначе да са си живи и здрави и да си се "стимулират", и да си правят комплименти, докато им доде акъла, и мирясат.