Връзката между зодии и болести

От какво боледуват различните зодии?
18 окт 2014 10:34, Михаела Лазарова
10
Връзката между зодии и болести
Снимка: freeimages.com

Много хора вярват, че звездите предопределят много неща за личността ни. Зодиакалните знаци, с които сме се родили, дават определени типични черти на характера ни, според някои зодията има и съдбовно значение. 

Съществуват теории, според които зодията, която носим, има огромно значение за това от какви заболявания ще страдаме хипотетично по-нататък в живота си.

Много астролози очертават сходни измервания за това кои са слабите места в организма на отделните зодии, което може да ви помогне в превенцията и профилактиката. Хубаво е човек да има предвид къде потенциално може да има здравословен проблем. 

Овен 

Овните са аналитични и дълбоко мислещи по природа. Така че неслучайно Марс, тяхната направляваща планета, играе роля именно за главата и мозъка. Овните са склонни да премислят, което е предпоставка към силно главоболие, проблеми със зъбите, челюстта (което затруднява дъвченето и причинява болка). В някои по-тежки случаи дори могат да се появят лицеви дефекти. 

Телец 

Венера е управителката на телците. Тя отговаря за функционирането на долната челюст, гърлото, производството на инсулин. Затова телците са предразположени към диабет, инфекции в гърлото, усложнено функциониране на щитовидната жлеза, схванати вратове, ангини и ушни инфекции, което отново се свързва и с огромния инат.

Близнаци

Близнаците биват контролирани от Меркурий. Той упражнява влияние върху чифтните органи – ръце, крака, очи, както и дихателната система. Близнаците са предразположени към хронична кашлица, чести простуди, бронхити, болки в раменете и отслабена имунна система.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: здравезодииболести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
2
 
! Отговори
младен преди 9 години
Дайте с някой веселяшко-просташки коментар че да се повеселиме. То е ясно статията е пълна простотия
4
2
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
За зодия Риби...познаха,аз съм от тази зодия и наистина всичко ми се...отразява на краката.Особено ако му...седна на една болярска салата с домашна...жълта сливовица и след това гювеч на фурна с прясно шилешко.Много трудно ставам след това от...масата.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости не само на квадрати ами и на търкалета!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не познахте и за двете зодии, с които съм свързан
1
2
 
26
 
! Отговори
666 преди 9 години
Връзката между зодии и болести е ..............точно никаква!!! И престанете да ни втълпявате че трябва да сме болни. НЕ, НЕ ТРЯБВА ДА СМЕ БОЛНИ, НЕ ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ЧЕ САМО ЗАЩОТО СМЕ ЕДИ СИ КВА ЗОДИЯ ТРЯБВА ДА СМЕ БОЛНИ ОТ ОПРЕДЕЛЕНА БОЛЕСТ. СТИГА МАНИПУЛАЦИИ!! ВСИЧКО Е ДО МИСЛЕНЕ, НЕ СИ ВТЪЛПЯВАЙТЕ ГЛУПОСТИ С КОИТО ВИ ЗАЛИВАТ ОТ МЕДИИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ПУБЛИКА.