Разделете се с имижда на глупава блондинка

Вземете мерки, ако другите не ви взимат насериозно
7 яну 2015 21:58, Мария Дуковска
8
Разделете се с имижда на глупава блондинка
Снимка: Outnow.ch
Някои стереотипи не умират с времето. Блондинките например често страдат от факта, че са определяни за глупави само заради цвета на косата си.

Разбира се, интелектът няма нищо общо с това дали спадате към отбора на брюнетките, червенокосите или платинените изкусителки, но хората си правят инстинктивно заключения само от визията. Това вероятно се е породило от факта, че русият цвят е доста модерен и почти всяка втора миска, певица и силиконова бомба залага на него, за да се хареса.

Ето и как лесно да промените мнението на околните, като оставите думите и действията ви да говорят за вас, а не русите ви коси:

Будете респект

Мятането на косите, фръцкането на дупето, дъвченето на дъвка в офиса няма да ви направи по-секси, нито по-умна. Вместо това покажете уверената си усмивка и говорете премерено и със сериозен тон. След като веднъж докажете, че имате предвид бизнес, никой няма да ви мисли за кухо Барби.

Изразявайте мнението си

Не се дръжте като пасивна жертва. Когато имате нещо важно за казване, подплатено с необходимите аргументи, кажете го. Уважение печелят хората, които са показали, че могат да мислят, имат идеи и не се страхуват да опонират на другите, когато вярват в идеите и предложенията си. Бъдете една от тях.

Останалата част от статията прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Т.е. на работа поставяйте си табелка с името и на двете гърди, за да не се чудят клиентите другата как се казва.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха-ха, тази вече има бум на *** статии. Надпревара между Михаела и Мария.
1
0
 
6
 
! Отговори
Как е у нас? преди 9 години
Ако спориш с колегата на тема футбол и впоследствие се окажеш права, той ще те намрази.Ако се опиташ да съветваш колежката как да съчетава цветовете, тя ще започне да те ненавижда.Даваш ли на колега акъл относно вратовръзката му, той непременно ще сподели това с жена си, тя ще реши, че има нещо подозрително и после - стой, та гледай! Скандал, за радост на сеирджиите.Свалките на служебни купони ги е имало и преди,има ги и днес. Само наивните минават после по "алеята на срама".Те да не кръшкат!