Типове приятели във Фейсбук, които всеки има

Момичето с разбитото сърце или парти типа
5
Типове приятели във Фейсбук, които всеки има
Снимка: Reuters

Те са позитивни или крайно отрицателно настроени, някои от тях могат да бъдат наречени спамери, други искат да покажат че се вълнуват и „разбират“ от политика и футбол, а трети са отегчителни до болка. Познахте ли ги? Вашите приятели във Фейсбук. 

Тук са още 10 типа приятели, с които всеки от нас общува в социалната мрежа.

 Момичето, което постоянно е влюбено

Тя е лудо влюбена в приятеля си и това няма как да бъде подминато, защото всеки неин статус или снимка демонстрира прилив на силни чувства. Винаги държи да сподели със своите приятели в социалната мрежа как любимият я е изненадал, как в романтична обстановка се радват на любовта си и т. н. 

Парти типа

Тя или той във всеки ден намират поводи за забавления. Никога не пропускат да се чекнат от баровете и заведенията, които посещават, а някъде към полунощ задължително качват и няколко парти снимки, за да могат всичките им приятели във Фейсбук да усетят тяхната емоция. 

На сутринта винаги се оплакват в драматичен статус за страничните ефекти на махмурлука. 

Приятелят „Аз се чувствам“ 

Този тип приятели държат да ви информират за всичко и по всяко време на деня в статус и с подходяща емотиконка. Дори и това да е моментът, в който четат хубава книга или гледат нов филм, те държат всички да знаят какви са моментните им емоции.

Най-досадното в случая е, че тези приятели едва ли се замислят, че вие всъщност може да не се интересувате от това как се чувстват те.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
до 4ГРАМОТНИЯ,ОТЛИЧЕН СЕДНИ СИ!
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кака пък решихте,че "всеки има".Аз дори нямам фейсбук!
2
0
 
7
 
! Отговори
Спондж Боб преди 9 години
А що за странна птица си ти, с "ценното" ти време и "лайфстайла" ти, като не пропускаш да си излееш негативизма под всяка новина, А?Доста време прахосваш по тоя форум. Комплексчетата те придрусват здраво комай?
1
11
 
5
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
абе тия хора толкова ли са оскотяли? Живот нямат ли си?Аз имам фейсбук но спецялен акаунт за собственик на компания. Ако си собственик на компания можеш да получиш такъв акаунт след валидация. Не всеки *** може да има такъв акаунт. Това е олекотен акаунт в който много глупости са изхвърлени, защото хора като нас не си губят времето с глупости. Имаме висок лайф стайл и затова фейсбук е измислил тези акаунти.Що за скотове са тия дето си губят живота с подобни соцялки, *** пълна трагедия