Как сами увеличавате страданието си след раздяла

Причините, заради които се чувствате още по-зле
15 фев 2015 22:32, Теодора Драгоева
18
Как сами увеличавате страданието си след раздяла
Снимка: outnow.ch

Раздялата – всеки човек я е преживявал поне веднъж в живота си и макар да изглежда страшна, тя със сигурност не е краят на света. Обикновено нежеланата раздяла действа депресиращо и потискащо в продължение на много време.
Именно в този кризисен период човек се опитва да намери начини, с които да облекчи болката. Парадоксалното е, че често той прави неща, които не само не помагат, ами напротив – влошават ситуацията и усилват любовната мъка.
В случай, че вие самите в момента се намирате в период след раздяла, разберете от какво трябва да се пазите, за да спрете да страдате:

1. Алкохолните напитки
Те могат да ви накарат да се чувствате добре само за няколко часа, но няма да решат вашия проблем генерално. Освен това на следващия ден рискувате да се събудите с махмурлук, а защо не и до човек, когото смътно си спомняте от предишната вечер.

2. Гледането на филми, в които се разказва за история като вашата
Какъв е смисълът да гледате нещо, което няма да ви разсее, а ще ви накара да мислите още повече за болезнената раздяла? Други забранени филми са романтичните такива, като например „Тетрадката“ – те само дават илюзорна надежда, от която определено вие нямате нужда. Ако все пак искате да гледате филм, изберете комедия или такъв, който ще ви накара да не мислите за собствените си лични драми.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: мъкараздялапо-зле
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
СърПич Чук преди 9 години
Дърт козел младо агне лашкаше ...Дъли да го сложим арно барим до мъдята ...
16
0
 
3
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Понеже съм играл в тия филми - едно разбрах: жена, вода и ръжда тръгнат ли - спиране няма. За това, стигне ли се до там, решението е само едно: чантата, пътя и за хляб!
15
1
 
12
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Женското сърце е жилаво и само се мъчи, но не се разбива. Жената се отръсква от стара връзка като куче от вода и продължава.Мъжкото сърце е твърдо, но крехко. И един път като се счупи, край - толкова за тоя живот.Любимо на жените е да разбиват сърцата на мъжете. Това е най-цялостният вампиризъм. Чупят му съцето, като катеричка орех. Изяждат му живота, парите и бъдещето. И подхождат невинно и свенливо усмихнати към следващата жертва - трупат мас за зимата на старостта. Затова и живеят по-дълго.
14
0
 
7
 
! Отговори
Един преди 9 години
По-точка 2:Като чета,гледам или слушам истории подобни на моята,се успокоявам,че има и други такива глупави като мен,че и повече,да се поведат по-акъла на една жена и да си провалят кариерата или опропастят живота.Но времето лекува!Всичко онова е минало и заминало,т.е.било каквото било,вече е приключило,история и минало!Никога повече!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе , изпаднал си в безсъзнание и на сутринта се чудиш къде си ?
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 11Това означава,че едва ли биха се трогнали от някаква си раздяла с някакъв си Мъж? При условие,че Мъжете са ги скапали.Глупави мъже опропастиха си жените.След,това защо не ги желаят.Всичко си има своето логично обяснение.Ау..,тази не ми обръща внимание.Какво да ти обръща внимание,като и ти си Мъж.Ауууу...тази не страда за мен.Какво да страда за теб,като и ти си мъж.И пр.пр.Гоните си Жените,докарвате ги до състояние да не могат да ви понасят.След, това ауу...това...аууу,онова.Аха...ауу.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубави,млади,прави Жени да ти кажат,че им се умира.Вие,давате ли си сметка на какъв"огън" са се пекли".Какво им е причинено? Било, физически,психически,емоционално.На какви изпитания са били подложени за да бъдат ,толкова опустошителни.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След ,това що измират.За това!Сложи в "раните им сол" и гледай какво, става.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как за какво им плащат да разтройват хората! Кой оживее,оживее.Те засилват страднието на хората.И живеят на гърба на хората.От тяхната мъка.Щастливи са от факта всеки път.И питаш?
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При Жените особенно е много тежко.В повечето случаи се чувстват измамени,омезерени,използвани,лъгани.При тях е плачевно.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Samo da popitam : kolko pyti ste publikuvate edna i syshta statiq? Nesto po interesno nqma li???vsyshnost na vas za kakvo vi plastat!!!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В статията пише някакви тъпотии.Раздялата какво общо има с гледането на филми.Ми,,,,хората така се разтоварват не се натоварват.
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато ти мине.Зависи от чувствата.Без шега ,някои много тежко преживяват.Пият хапове изпадат в дълбока умопомрачителна депресия.Спират да се хранят,не спят,отслабват драстично до неознаваемост.Давят мъката си в алкохол.Минават им мисли за самоубийство.Какво знаят повечето хора от чувства.Нищо.Ч****ат и хвърлят.Но,при други хора далеч не е така.
4
1
 
13
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Дрън-дрън, страдаш докато се настрадаш. Но само, ако си влагал чувства!Алкохола, само олекотява временноНяма хапче, срещу страданието.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо трябва да се тръшкате? Нов, мъж/жена и сте ок.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точка 5 - това не е погрешна стратегия. Не пренебрегвайте народната пословица "Клин - клин избива!"
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като се отровите и се разболеете от анорексия.