Някои факти за аналния секс

Аналният секс може да реши проблема с аноргазмията
209
Някои факти за аналния секс
Снимка: Reuters

Аналният секс е нещо, за което все още се говори с притихнал глас или изобщо не се говори, сякаш е нещо срамно и забранено. Удоволствието за едни и табу за други е изградено от някои истини, които е време да погледнем.
И не забравяйте, че в секса срамни и забранени неща не съществуват! Всичко е въпрос на това колко далече искате да стигнете. 

Да, боли! 

Сексът е страст! Но страстта трябва да бъде премерена, когато става въпрос за аналния секс. Действията са бавни, за да се намали максимално рискът от разкъсвания на ануса. 

Постепенно увеличавайки проникването и когато партньорката ви е максимално отпусната, страстта и увеличаването на скоростта могат да ви дадат максимално удоволствие. 

Използването на лубриканти е абсолютно задължително, отново за да улесните проникването, удоволствието и за да намалите риска от разкъсвания. 

Тук размерът няма значение. 

Предимство за мъжете е, че за да доставят удоволствие на своите партньорки чрез анален секс, размерът на пениса няма значение. Това е добра новина и за онези, които са с по-малки размери на мъжкото достойнство. 

Жените получават по-силен оргазъм по време на анален секс.

За мъжете аналният секс е вид фетиш, завоюване на забранена територия, изразяване на доверие от страна на партньорката им. За жените аналният секс би могло да бъде едно наистина незабравимо преживяване, тъй като анусът има множество нервни окончания. 

Освен това по косвен начин се стимулира така наречената G точка. При някои жени матката е леко обърната и има възможност да изпитат дълбок и продължителен маточен оргазъм по време на анален секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Та, чиче, кое точно на мъжете не им разбирам? Не проумявам ли?Колко да е сложно? Спирам.
60
3
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Ама на кой му пука ти ква си и що си, след като основните въпроси са точно три: правиш ли ***, даваш ли отзад, колко често? Три елементарни въпроса, които определят ценността на една жена. 3 елементарни въпроса.Ако съвпадат с възвисшените критерии на мъжа значи сте намерили Любов. Всичко ще ви прости друго,ако имате съвпадение по горните 3. И на всичкото отгоре, независимо от съвпадението, с удоволствие ще отиде да практикува долно главозабъркване с друга.Без проблем.Изключва съвест и това е.
59
1
 
3
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Ох, пак заформихме дискусия, в стил "искрено и лично"!Нито разбираш, нито искаш да проумяваш, нито другите те разбират!Поне, не ме тресе скуката, покрай тебе!
58
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
76, голям яд ме тресе да знаеш... За бъркането в дупките живея!!!Смисълът на живота. За бога братя и сестри, БЪРКАЙТЕ! С бъркане и бъзикня към ...регрес.
57
1
 
7
 
! Отговори
Гъдьо преди 9 години
Ми, че то като влизането ни в ЕС, хем било хубаво, хем ни боли
56
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
73, не бе бате! Не ми пука кой къв е! Просто като описвам какви образи виждам зад коментарите не го възприемай като ...нещо, което ме бърка. Доказвам си за пореден път в какъв свят виреем. Нищо повече. Бъркай където можеш. Явно и на теб това ти е приоритет. Няма лошо.
55
0
 
5
 
! Отговори
до 73 преди 9 години
А може просто да я е яд, че никой не бърка из нейните дупки.
54
1
 
7
 
! Отговори
един пише преди 9 години
долу,че всеки го слага отзад,но не на жена си.Ха,ха,ха,че то неговата пък дава на друг да и го слага отзад.Тъй че,каквото правим с чужди жени,това правят с нашите жени чужди мъже.Диалектика,бабам.
53
5
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Да си жена? Да си нежна? Да приласкаваш? Да успокояваш? Да разбираш? Изслушваш? Обичаш?За кво? Той иска да си го ръгне в ануса ти, ако не в твоя в този на приятелката ти, сестра ти, ***, ако стават и не са умрели, в *** на детето ти тинейджърка, защото е по-младо ярето, в някоя засукана по улицата? Това ли е Мъж? И фактът, че не понасям такива нискостеблени *** не означава, че съм фемистка или не знам си каква там с претенции. Означава, че ми писна от педера!и! Думите що си хабя?
52
3
 
3
 
! Отговори
до === преди 9 години
Не разбирам какво те бърка теб, ако хората искат да си бъркат по всички възможни дупки. Наморалистка ли се правиш, на пуританка ли, на викторианска госпожица ли?
51
6
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
даммм.... чиче. Е, това твоето не потвърждава ли, че живеем в свят на скрити хомосексуалисти,души в мъжки тела,които нямат воля за какъвто и да е растеж в горните слоеве и се подчиняват само на животинските си инстинкти,които се ръководят от сексуалната си енергия и долната им глава и задоволяването й е най-важното нещо за съществуването им? Търсят да натикат членовете си в анални отвори,усти и все по-рядко във вагини, за да правят любов с жена. Жалка работа.Кое точно да ме впечатли в тази гнус?
50
2
 
0
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Тетко, ти "верно" не слушаш, а си знаеш своето.И да, пи..л прави по-хубава ***. Щом това те вълнува!Няма нужда да чакаш, Михаела Л. да го препише от някъде. За да го прочетеш, наготово.
49
3
 
7
 
! Отговори
=== преди 9 години
До АналИзатораМомиченце да ти се роди и дано я научиш, татенце, какво е да не е задръстена булка, че да й слагат рогца. С удоволствие бих надзърнала, за да чуя този разговор между татко и дъщеря. Просто ще бъде истинско удоволстви за мен да чуя как, задръстеняка, обяснява на детето си позитивите на това да отваря дупки за мъжа си, че да не бъде задръстена и да не рогяса... Покани ме! Ще донеса армагани за теб и дъщеря ти! Бас хващам, че нямаш!
48
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
От 126 коментара, налични са само 68. Кой не си е отворил....дупките...мисловни, етични, морални, сексуални, а, че така върло сте трили, приятелчета от днес.бг? Не е ли малко тъпичко...
47
1
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Кiki и мъжете откачат от него.
46
3
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
64, ама жали бре! Смей се! Какви претенции те гонят? Не разбирам нито от феминизъм, нито от женско достолепие. Чета за някакви анални отвестия и булки дето не пускали и коментирам недоОтвореното мнение. За какво достолепие иде реч?--Чиче, всеки с вкуса си. Определено има мъже, които не искат да го сложат в задниците на която и да не жена. Има такива. Това, че някакъв си е въобразил, че всичко що е дупка е обект на неосъщетвените му е?ателни вълнея не е доказателство, че всички мъже са такива.
45
2
 
1
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Ох лелче, как да ти го кажа, нищо съществено не разбираш от мъже!Тези му щения, са по-силни от него. Той не си ги измисля, те просто го връхлитат.И го държат здраво. Не става въпрос за преднамереност. Но ти по-скоро говориш, за своите нагласи. Които не желаят да приемат, всичко това.
44
1
 
3
 
! Отговори
до === преди 9 години
Вече ставаш жалка. То бива претенции за феминизъм и женско достолепие, ама това твойто буди само смях.
43
3
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
Точно на такива обичам здраво да им го...набивам в тиквите. То едно е да си задръстеняк, друго е да можеш да отваряш портите с финес. Ама а де! Мисли си, че рога слага, само клюклю и мучене излиза от неговата тънкомъжка недоказана силица... Жена си не може да оправи, отишъл да иве други, предполагам по-дащно ***. Егати задръстеняка!
42
5
 
7
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Обичам жените без задръжки в леглото и които не се притесняват да експериментират. На задръстените булки им слагат рога обикновено..."А да попитам ли що за задръстеняк младо/дъртоженец си,щом си си взел задръстена булка? Колко да си задръстен, че да годиш да си доказваш задръстенящината опитвайки се да прокараш чужди дупки,само и само да се докажеш,че не си задръстеняк, който не умее явно да комуникира ЯВНО сексуалните си желания към задръстената булка,на която си казал ДА?! Обикновен дрисък!