Знаците, че излизате с незрял мъж

Никога не е имал сериозна връзка
7 мар 2015 22:46, Мария Дуковска
36
Знаците, че излизате с незрял мъж
Снимка: Outnow.ch

Няма нищо по-дразнещо за една жена от това да има връзка с мъж, който не е на нейното интелектуално и емоционално ниво.

За съжаление, това не се случва рядко, а понякога сглобяваме прекалено късно цялата картинка, разбирайки, че сме загубили ужасно много време, инвестирайки в отношенията с незряло момченце. Не хабете нерви и емоции за човек, който не може да ви бъде достоен партньор.

Ето и знаците, които ще ви подскажат, че той не е узрял за връзка и по-добре да го разкарате отрано:

Не приема грешките си

Всички грешим, но важното е да се поучим от провала и да го избегнем следващия път. Ако той никога не поема вина и не признава, че е сбъркал, няма как да израсне и да се промени.

Никога няма постоянна работа

Не сте тийнейджъри и всеки трябва да се грижи за прехраната си. В началото не е лесно, но ако партньорът ви дори не се опитва да си намери адекватна работа, то цял живот ще лежи на гърба ви. Така ли си представяхте вашата връзка?

Досега не е имал сериозна връзка

Значи няма представа какво е да бъде в такава. Ще берете много ядове, докато го запознаете с всички „правила“, а може и да се изплаши и да не пожелае да ги следва.

Останалите признаци може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: връзкасекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
0
 
! Отговори
Леси преди 9 години
И да предпочитам препатили от връзки , отколкото незрели !!!! И с двете имам опит . Препатилите винаги са някак по умерени и весели :) Някак не си слагат всичко , а мен това напълно ме устройва . :)
19
1
 
0
 
! Отговори
Леси преди 9 години
Над 10 връзки ... Ама на колко е години ? И какво е разбрал под връзка ? И какво изобщо значи сериозна връзка ? Като период дълга или като дълбочина на отношенията ???? Защото например трудно може да си на 30 и да си имал над 10 сериозни връзки . Е колко е траяла връзката ? Година ли ? Това сериозна връзка ли е ???
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОК а дали не е по-добре незрял отколкото някой препатил с над 10 връзки?
17
2
 
0
 
! Отговори
Лепа преди 9 години
28, хайде да ми кажеш какво разбираш под кифла . Защото аз съм много далече от това да чупя стойки и да правя патешки устни и въпреки това съм сама .
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
30, имам приятелки мюсюлманки, които преди брака правят секс , но само в д.у.п.е.т.о . Имам и приятелка , която преди брака прави секс с приятеля и а после нещата се разтуриха за известно време ... Баща и като разбра го навря в миша дупка и сега искат не искат ще се женят . Та така при тях . Нищо общо с темата .
15
2
 
2
 
! Отговори
До 27 преди 9 години
Ха ха ха ха,Лондончанино!Ами точно англичанка по народност беше авторката на онова изследване, според което най-разпуснат сексуален морал може да си позволи мюсюлманката от най-консервативните ислямски държави. Тя излиза от дома си плътно забулена. Достатъчно е да мине през *** (пазара), за да й загубиш дирите, защото всички други жени са забулени като нея. ще иде където ще, после ще се върне пак през ***.А колко доктори станаха милионери от това, че зашиват разкъсани химени на неомъжени...
14
2
 
2
 
! Отговори
Три неща не саТакива преди 9 години
1. Не пита за всичко, защото е убеден, че той е този, който винаги знае кое е правилното.2. Не избягва разговорите, ако не е темерут по характер - приказливостта няма връзка със зрелостта, а с някои от вродените черти на характера. Характер се изгражда, може да се усъвършенства, но има и вродени черти.3. Има планове за бъдещето и те обикновено са "въздушни кули" - нямат нищо общо с реалните му възможности, или пък се основават на връзките на родителите му.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...Досега не е имал сериозна връзка...Е как да има като излиза с кифли като теб.
12
1
 
7
 
! Отговори
London преди 9 години
Zaradi tova islqma pretopqva hristinstvoto , zaradi jeni bez moral
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нарцистичните мъже са онези,които нямат умението да се обвързват в дългосрочен план.Трудна скрепяват връзка и още по-трудно задържатЖена до себе си.Такива мъже губят времето на Жените.Не е теб.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 25Губи ти времето.Този е "скрит лимон".Лъже,като дърт ***.Дава пъти скрилити подобен номер,махай го.Въобще не е за теб.Нарцис!
9
2
 
6
 
! Отговори
Пеко преди 9 години
Знаци, че излизаме с презрял мъж: 1. Клати като магаре; 2. Бяга като кон; 3. Честит празник!
8
2
 
5
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Аз винаги избягвам сериозните разговори, защото жените имате навика да правите от мухата слон и да задълбавате излишно в теми, които в общи линии не ви интересуват.Както и да е. Честит празник на дамите.
7
3
 
12
 
! Отговори
преди 9 години
Кво да ви кажа, мили дами, не ми се ще да го казвам баш днеска, ама щом се налага да четете подобни *** статии, за да прецените човека до себе си, вероятно сте още по-зле и от него...
6
1
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
а за мене па няма нищо по дразнещо жени които не са моят финансово ниво - като кифли само вдигат краката и чакат нещо от някъде да капне
5
1
 
8
 
! Отговори
ОТЕКЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Нарцистичен, незрял, негоден, завършен гарбич...След такива статии, все едно чета разкази на Стайнбек. В периода му от голямата депресия.От ,които ти се приисква, сам да си сложиш въжето!
4
1
 
3
 
! Отговори
ОТЕКЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До АнонименВсъщност, разни женища ми лепнаха, това наименование.Аз просто си го преписах!
3
2
 
23
 
! Отговори
Alastair преди 9 години
Охо, ама авторката, вие на какво интелектуално ниво сте ? Че тя всяка жена ако можеше да вземе мъж който: 1. Няма Его 2. Има добра и доходоносна работа 3. Е експерт в леглото ... то рискуваме природно неравновесие с извратено съотношение. А вие какво предлагате в замяна ?
2
3
 
6
 
! Отговори
ОТЕКЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
-Честит празник дами!/дори и към комерсиалните/
1
2
 
5
 
! Отговори
ОТЕКЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Отново, банално отекчение!