Филми, показващи силата на жената

Жените по-силни отколкото ги приемат мъжете
15 мар 2015 22:34, Михаела Лазарова
11
Филми,  показващи силата на жената
Снимка: Outnow.ch

Историята помни много жени, които могат да бъдат наши вдъхновителки. Силата на жената е доказана от момента на нейната поява. И ако забързаното ежедневие и трудностите на живота, понякога ни карат да забравяме кои сме, има филми, които могат бързо да ни върнат в женската реалност и да ни вдъхнат повече сили. 

Ето някои от тях. 

„Дяволът носи Прада“ 

Мода, лукс, изтънченост и красота. Един красив, но и жесток свят, в който господстват жените. Филм, който всяка жена трябва да гледа, за да открадне поне малко от класата на героинята на Мерил Стрийп. 

Ако имате лош мениджър, който често ви подминава, рядко ви слуша и 2 минути какво говорите, научете се на търпение, постоянство и пробивност от героинята на Ан Хатауей. 

„Северна страна“ 

Жените сме по-силни отколкото мислим и отколкото ни приема противоположният пол. Въпреки това през целия си живот трябва да доказваме своята борбеност. „Северна страна“ показва лицето на самотната майка, която не се страхува да попадне в един мръсен мъжки свят, да работи тежка работа, за да изкарва прехраната на семейството.
Един разказ по действителен случай за възмутителен сексуален тормоз в САЩ. 

„Фрида“ 

Ярък филм, представящ жената с нейната бурна и непокорна природа. Родена да обича до болка, поставяща на първо място семейството и любимия. Бореща се за внимание, талантлива и жена до последния си дъх. 

Ако случайно сте пропуснали историята на Фрида и и известния художник Диего Ривера, побързайте да гледате филма.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
До !!!Извод: не живееш. Точка.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре де, сложи ли сте снимката от филма Елизабет 1 а не сте писали за филма! Един от най - големите примери за това как жена може да бъде изключителен управник е точно тази жена - Elizabeth 1 Virgin Queen!
8
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Животът не ме интересува.
7
1
 
0
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
До !!!Такива филми - с лопата да ги ринеш. Обаче показват само едната страна на нещата. А животът показва другооооо ;)
6
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
5, гледай Last night, от 2010. Мисля, че ще ти хареса.
5
0
 
3
 
! Отговори
МАРГИНАЛЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Драга, "Миша-Маша"! Звучи така сякаш, си започнала да гадаеш, по филми!А просто си преписваш, поставяйки отгоре. Своето реално, или нереално заглавие.Не прекалявай, с гледането на филмирани, художествени произведения!
4
1
 
0
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Сила означава и да си твърд и постоянен, независимо от условията. А не да се колебаеш и потрепваш при всеки повей на вятъра. Доброто старо "в добро и зло, докато смъртта ни...." и т. н. А всички тези филми мога да ги зачеркна с два:imdb/title/tt0250797/imdb/title/tt1129423/Сила пар екселанс, нали?
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 1За миньори не знам, ама познава жени металурзи и кранистки. Обаче като се каже "сила" вие само физическата такава ли имате предвид? Защото сила може да означава още много неща. Нима не са били силни онези жени, които в критични ситуации за гладували за да има повече храна за децата им? Нима не са силни онези жени, които са направили и невъзможното за да спасят нечий живот? Но, не вие си мислите, че сила означава само да можеш да вдигаш тежко.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
М'да в кревта на някои Жени им е силата.
1
7
 
4
 
! Отговори
XXX 18+ преди 9 години
"Филми, показващи силата на жената"Основно порно филми.