Мъжете харесват пищни жени! Защо ли?

Оказва се че в мъжките очи те изглеждат по-млади
24 мар 2015 22:30, Михаела Лазарова
77
Мъжете харесват пищни жени! Защо ли?
Снимка: Reuters

Ким Кардашиян, Бионсе, Алиша Кийс, Салма Хайек, Кристи Али, Марая Кери, Дрю Баримор, Кейт Уинслет... Знаете ли какво е общото между тези известни дами? Те не само са успешни, красиви по свой начин, но притежават закръглени женски форми, по които мъжете са луди. 

Точно така! Мъжете харесват пищността на женското тяло, а в следващите редове ще видите и защо е така. 

Закръглените жени имат по-големи гърди 

По-голям процент от дамите със секси закръглени форми могат да се похвалят и с красив и голям бюст. Мъжете харесват големите гърди и за тях няма значение колко допълнителни сантиметри имат жените около талията и ханша. Затова, дами, гордейте се със закръглените извивки на тялото си. 

Изглеждат по-плодовити 

Друга основна причина мъжете да бъдат привлечени към закръглените дами всъщност е биологична. Господата свързват подсъзнателно широки бедра и големи гърди с плодовитостта. Една жена спищни извивки е сигнал за мъжете, че е подходяща за зачеване. Но дори и да не са готови за бебе, фактът, че жената изглежда плодовита, прави желанието за сексуален контакт още по-голямо. 

Класическа форма 

Ако върнете времето назад и погледнете в историята, всички статуи, нарисувани картини, изпети песни, са вдъхновени от закръглените женски форми. От Древна Гърция до Ренесанса, жените, които са имали големи бедра и гърди са приемани като красиви. 

В по-късен етап от историята по време на различните икономически депресии, пищните жени също се радвали на голямо внимание. В съзнанието си мъжете свързвали техните форми със здраве и богатство.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искате да ми кажете, че Ким Кардашиян е по-секси от Ирина Шейк....е нема как да стане, в некой друг живот може, в тоя НЕ.
32
0
 
23
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Хора, обичайте си жените каквито са! Любовта е важна!
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
просто инстинкт, само жените май си мислят, че любовта и секса са едно и също
30
0
 
3
 
! Отговори
:))) преди 9 години
продължение от 39т:До 34 АнонименХаресвам посочените жени в материала от статията, но около повечето популярни и успели жени има много неискреност! Малко са мъже които не се комплексират и стряскат от такива жени, малко !
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Постоянно анализ ,всяка дума,всеки жест? Знам ли, това може и да е предизвикателство в един момент.Да започне да ти харесва.Явно ,чувствата му към теб са повече от силни.Ти ,ако го боготвориш,той те боготвори два пъти.Някаква много силна Любов има между вас.
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 19Опъвайте платната!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 19Ти Жена ли си търсиш или Докер?
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичките майстори,но никъде не прочетох,че на Голям тезгях работят.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 22Защо ти налага,този контрол? Самоконтрол? Не ти вярва? Възпирате,така не можеш да движиш собствените си неща и да следваш амбициите си.Желае винаги да е наясно с твоите мисли, чувства във всеки миг и секунда минута,ден и година.За него е отсъществено значение ти как се чувстваш? За него си едно голямо съкровище.Обича те много,за това.
24
4
 
6
 
! Отговори
Хм.. преди 9 години
До минко 47 г. ЕргенТипично по БГ! :)) Като безпомощен вик,т.с.невъзможност да се справиш с нежният пол! Самопризнание за безсилие и липса на сърце, т.с мъжественост!
23
0
 
5
 
! Отговори
до 28 преди 9 години
Разбирам, достигнали сте до някакъв етап на разбирателство, така ви е добре и не искате да разваляте нищо(аз минах през пълната процедура с жена си ахахах). И аз не вярвах в брака, но все пак се ожених доста млад на 23 (сега съм на 30). Честно казано нищо не се промени и никой не придоби чувство за притежание, просто ми стана интересно какво ви крепи, тъй като на мене ми трябваха около 3 години с жена ми, преди да се оженя.
22
9
 
5
 
! Отговори
Рапунцел преди 9 години
Я дайте ино тлъсто маце насам и я ше ви светна как съ праи. Кога сакам да съм интимен взимам един пакет бело брашно тип 500 наръскам я и като натисна коремчето то почва да издиша от там де треба да съ премеря. Ако е кльоща само ще се раздрънка като тия китайските дрънкулки дето висят от тавана. Я па на морету летоска и за душек и водна топка може да си я ползвам.
21
1
 
3
 
! Отговори
:))) преди 9 години
До до 22Много неща пречат, но и двамата сме тежки характери, особенно па я /как казал шопа/ ! :)) пп. Невярвам в брака! За повечето мъже /ако са такива/ жената под венчило става техна собственост /нещо като предмет/! Общо взето аз съм привърженик на еманципацията, но не криворазбраната която е доста често срещана, т.с не оново дет прави се кариера през мъжете/кревата!
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не обичам кльощавите стандартни представи за жени, Марая Кери (Мария Кирова ахахах) на снимката ми е идеала за женска фигура, точно за такава съм женен. Не знам за вас, но масовата представа за жена ми е леко постна.
19
1
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 9 години
Ако от 18 години сте заедно, мога ли да попитам какво ви възпира да се ожените? Не говоря за ритуали, празненства, църковни бракове, церемонии и прочие, а за един формален подпис в ритуалната, което отнема не повече от 30 минути по съкратената процедура. Знам, че за повечето хора това нищо не значи, но ако връзката ви е силна, бракът само дава допълнителна тежест, без да ви обвързва крайно, както при стандартните обстоятелсва.
18
5
 
5
 
! Отговори
ХЕТЕРОСЕКСУАЛИСТ преди 9 години
До ИвМоре Ив! Коментирай си там, горещите мъже, и не се бутай тук! Женствеността, ние ще е коментираме.
17
3
 
22
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Няма голямо значение жената дали е пищна или слаба. Има значение дали е уверена в себе си, дали носи жена в себе си (а не момиченце или тийнейджърка). Истинската жена може да е пълничка или на години, но женствеността й не се променя с годините. Може само да стане още по-силна. А той външния вид неизбежно се променя. Слабите жени често са свързвани само със сексапил, но рядко и с женственост. Най-женствената жена според мен е Моника Белучи. Никоя кльощава не може да й стъпи на малкия пръст.
16
3
 
3
 
! Отговори
:))) преди 9 години
.Е как се виждаш с Жена на която ти си и психолога по 24 часа?Поставяна по постоянен анализ.Ще я умориш.Ще и станеш безинтересен.Нямя да те ще в един момент.--------------------------------Моят мъж от 18+ год. е точно това, / не ми е съпруг/! Постоянен самоконтрол и контрол! Доста, често това ме разсмива, но и натоварва. Почти неможе да се отпусне от тоз свръхконтрол! Иначе го боготворя го - всяка дума е премерена, всеки жест - такъв като него нема никъде да намеря/ или срещтна, беше!!! :))
15
0
 
23
 
! Отговори
преди 9 години
Винаги съм си падал по кльощави, ама каква съседка имам .... пищни форми, невероятно красива и винаги усмихната.
14
24
 
31
 
! Отговори
Plam преди 9 години
Да бе да :D Успокоявайте се,дебелани.. Няма по-красиво нещо от изваяно стройно телце, с фини глезени,стегнато дупе и прибрано коремче,без капка целулит.. Хиляди пъти предпочитам това и грам не ме интересува кой мъж иска на жена му да й се тресат месата... И изобщо не мисля,че големите цици са повод за гордост. Жената да не е млекодайна крава. Отдавна не живеем в тия векове... Един нормален стегнат и оформен бюст е 100 пъти по добре.. Точка..