Мъжете и комуникацията

Как той да споделя повече с вас?
25 мар 2015 23:00, Михаела Лазарова
102
Мъжете и комуникацията
Снимка: Outnow.ch

Липсата на комуникация често се оказва пагубна за една връзка. Жените са по-склонни да говорят и споделят за проблемите си, но мъжете обикновено не са много разговорливи. 

Какво трябва да направите, за да го предразположите да споделя повече? 

Нека знае, че няма проблем да споделя емоциите си 

Повечето мъже са научени да сдържат чувствата си, защото така правят момчетата. Това погрешно насаждано твърдение още от детска възраст налага спирачки на мъжете и ги потиска в изразяването на емоциите. 

Ако го е страх да изразява себе си, ако се чувства притеснен да разговаря искрено, покажете му, че вие сте човекът, от когото не трябва да се срамува или стеснява в никакъв случай. 

Давайте пример 

За да подбудите желанието му да споделя и комуникира повече, давайте пример. Спонтанно заговаряйте за нещата, които ви тревожат, които ви радват и които искате да ви се случват в бъдеще. 

Така и той ще пожелае да ви споделя повече. 

Наградете го 

Всеки път, когато любимият ви сподели нещо, намирайте начин да го възнаградите. Направете му комплимент за честността или похвалете прямотата му. Не бъдете настоятелна, особено ако той има трудности с говоренето за проблемите и чувствата си. Нещата ще се случат от само себе си.

Повече по темата  може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: семействосекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някои мъже си изразяват чувствата казват си.На Жените им е много лесно с тях.Така бариерата пада и стават още по-близки.Споделят!Жените не обичат да им е трудно с мъж.Предпочитат сигурното и лесното.Ако един мъж дава воля на чувствта си пред една Жена.Без притеснение в един момент споделя и най-съкровенните си тайни.Знае,че ще получи,разбиране при всякакви обстоятелства,дори подкрепа,ако се наложи.Така се засилва ефекта "свободен и разбран".А при Жената спокойна и сигурна.Има взаимност.
27
0
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 33Мадам, напълно съм съгласен с теб- езикът на тялото подсказва всичко и за жената и мъжа.. И това колко си емоционален и това колко си , нервен...и това колко си елементарен!Само че накрая понеже тук някакъв елементарен човечец с ник- удивителни и изобщо , който не е в час по този въпрос, ти заради това избърза да кажеш, че мъжете имат праволинейно мислене. Направи си извод от един двама тук, които наистина са плоскоповърхностни и първични поради своят мироглед. Тук се показа слаба,мила
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека плюенето на едните към другите започне сега...упс то вече е почнало
25
0
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
"Давайте пример", "Наградете го"За кучета ли се отнася тая статия или за хора? И 'айде женорята да не ревете, хем искате да сме мачовци, хем искате да ви говорим за чувствата си.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съдейки по коментарите долу, много жени са осъдени да умрат сами и нещастни в капана на собствената си жлъч...
23
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Мъжете имат праволинейно мислене! Не са сложни за разбиране, никак! Виж жените са емоционални и ирационални!! Жената действително е по сложна за разбиране!Един мъж може да твърди "не разбирам жените!", но една жена да не разбира мъжете, и да го кара да се обяснява е .... ! пп добронамерена съм!
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За това има неразбрани и недоизказани неща.Защото не умеете да разговаряте.Да изразявате мислте и чувствата.Да споделяте.Нещата се казват,така както се усещат.Така отсрещната стран винаги ще е наясно с вас.С помовин уста и недомлъвки нищо не става.С мълчание още по-малко.Там вече се губи връзката.И края е на лице.
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 21Някой стой, срещу вас, мъж.Не ви говори,мълчи.Вие защо,трябва изобщо да си мислите за този господин въобще,след,като една дума не сте си казали някога?Защо ,трябва Жената отсреща да го разбира и освен, това да и става известно той,какви чувства носел в душата си.Нормално е двама души да си говорят.В следствие на което,ако има нещо зараждащо,като чувства,симпатии,обич.Да сложим"каруцата,пред коня".Да видим какво ще се получи.Едно голямо нищо.
20
0
 
5
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Пет години съм работила / инж. дейност/ с предимно с мъже и излишни приказки никога е нямало! С една дума сме се разбирали, или един жест! Докато има семейни двойки / наблюдавам/ които въпреки дълго съвместно съжителство жените неразбират какво мисли, желае, ... съпругът им! Трагедия!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А при ,тези с интуицията има любов и чувства!?
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някакъв мъж, къде само мълчи.И аз трябва да хвърлям боб да знам, какво мисли и чувства.И да си взема и една магическа сфера да засилим ефекта на шеството чувство и да го пренесем в седмо,такова.Ти ,как си представяш едно,такова съжителство? Мъжа е дебилен,не изразява чувства и мисли.Викам на помощ" Златната фея" да помогне с мисълтта му и чувствата.След,това Еднорог да каже има ли магическо или няма.Може и Уинкс да вземем за цвят.Да не ние, много сиво.
17
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 9 години
До !!!Сериозно? Мисля, че жените трябва да се научат да разбират мъжете дори когато те мълчат!
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 21Жената,ако е с интуиция,какво? Какво,трябва да разбира в човек,който не говори,не споделя нищо.
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не се изтъквам,като теб.Не ми пука ,дали на някой му пука за мен.Аз този тест еехееее от време оно.Знам,кой го еня за мен и кой не.Знам на кой мога да се обадя и в 3 през ноща,без притеснение.Знам ,кой ми е приятел ,дори когато съм паднал/аИ кой ме Обича и харесва,само когато съм добре.Аз съм наясно! Ти не си.Тук хората са тинтири-минтири.Просто,прятна вечер от тежкия ден!
14
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 9 години
*** не е необходимо мъжете много да говорят, особено пък за чувствата си, мисли, желания, намерения! При визуален контакт много лесно е да ги разбереш, ако жената е жена / притежава интуиция/! пп. мразя и в работа и в личен план мъжете да говорят много! Учудвам се на жени които неразбират половинките си, а са съжителствали доста дълго с мъжете си - често съм попадала на такива случаи! Изпадам в недоумение!!!
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви козове? Ако имаш сериозни намерения към някоя си Жена, играеш с открити карти.И карти на масата.А не да държиш,козове.
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква ще е тази Жена баш,къде казва "ти да мълчиш",че чак и ще гърмиш.Тоя съвсем се е взел за бушон?Как някаква Жена ще ти казва, дали да говориш с някаква си Жена или не. Какъв е този мъж и не и запуши устата с мръсните и *** и миризливи чорапи.Някаква Жена ще му казва млък!А бой де!?Къде го тоз бъзльо!?
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази!!!! си мисли,че на някой му пука за нея!Колко е заблуден ,този народ.
10
0
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Мили дами, когато не се интересувате от ежедневието му , тогава той сам ще ви сподели...рано или късно нещо. Колкото повече сте любопитни, толкова повече затваряте пътя към желанието на оня до вас да ви споделя като инфантилен пубер това което му се е случило през деня.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква загуба!