5 начина да забогатеете следващия месец

Замислете се от какво може да се откажете, за да спестите пари
8 апр 2015 18:40, Мария Дуковска
9
5 начина да забогатеете следващия месец
Снимка: photl.com

Живеем в тежки времена и често се налага да опрем до някои икономии. Ако финансите ви не са в добро състояние се налага да вземете спешни мерки.

Уви, никой не иска да се лишава от удобния си лайфстайл и затова е много трудно човек да вземе решение от какво да се лиши, когато е притиснат.

Замислете се обаче какво е от "жизнена необходимост" за оцеляването ви и на какво може да намерите лесна алтернатива.

Ето и 5 идеи:

1. Откажете се от кабелната тв/сателита

Достатъчно е да имате интернет, за да запълните вечерите, в които нямате какво друго да правите. Почти всички канали могат да се гледат "на живо" онлайн, а чрез торентите ще си сваляте безплатно най-новите филми.

2. Сменете плана на телефона си

Ако отидете в офиса на мобилния си оператор със сигурност ще намерите по-добра оферта. Може да започнете с премахването на интернета от мобилния си план. Все пак вкъщи имате WiFi, както и в офиса, и на повечето места, които обичайно посещавате.

Останалите съвети може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: богатствопрофесияпари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Аз съм си преди 9 години
Абе журналята, като беше случая с акта ни продънихте ушите, какви престъпници сме всички да теглим. Сега пък ми рекламирате торентите. Как безплатно ще сваляме, нали нарушаваме авторските права на бедните компании и ще дойдат чичковците от НСБОП да ни дърпат ушите. Иначе за статията е супер ***. Не се забогатява със спестяване. Да и аз пестя по различни начини, но за да вържа двата края. Това не е забогатяване.Дори и тези неща да са ти излишни,пак като не ги ползваш не е забогатяване а пестене
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много умни съвети, бих добавил също, не ходете на фитнес, а си приспособете уреди у дома и пътувайте без пари в градския транспорт когато има такава възможност. Така се става милионер, а не като селяните ***-продаваш нивата на дядо, купуваш "Пасат" и отиваш в "Софията" да впечатляваш девойките.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***! Така не се забогатява , а се оскотява.
4
0
 
4
 
! Отговори
голямата печалба преди 9 години
То ако ставаше толкова лесно...
3
2
 
3
 
! Отговори
:))) преди 9 години
Но най-добре, хванете си богат(а) приятел(ка) - да не е скръндза и да се влюби безумно във Вас!Майтап бе, Уили! :)
2
2
 
14
 
! Отговори
ads преди 9 години
що пък да не искаме да ни увеличат заплатите като европейските, надали някой в германия франция или англия икономисва от кабелна и др такива простотий. по скоро вземат в пъти повече пари който им стигат за обикновените всекидневни нужди и след това за глезотии, тогава могат да се спестят пари от глезотии а не от жизнено необходими неща и стига сте ни промивали мозъците да работим повече и да се лишаваме от всичко и да ви бъдем роби!!!!!!!!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
оТКАЗВАМ СЕ ОТ чуждестранните олигархомонополи и техните картели. Но те са си назначили политици, които ми казват че нямам право да се откажа. Нямам право да се откажа и от натрапеното ми парно и гърбавото саниране, и още стотици сметки които пълнят джоба на олигархичната шайка. Велизар Енчев, Минчо Христов и Стела Банкова са нашето спасение.