Каква е жената Овен?

Непредсказуема е и обича новите познанства
29 апр 2015 17:20, Мария Дуковска
10
Каква е жената Овен?
Супермоделът Роузи Хънтингтън-Уайтли е зодия Овен; Снимка: Harper’s Bazaar
Жената Овен е много импулсивна, но и амбициозна. Не се изненадвайте, ако я видите да изостави дадено нещо недовършено, само защото се е появило друго, ново на хоризонта.

Хубавото при нея е, че никога не ѝ липсва оптимизъм и че умее да преследва целите си с енергия и ентусиазъм. Жената Овен винаги гледа напред и рядко назад. Тя проявява изключително голям инат, но донякъде това нейно качество я прави естествено роден лидер.

Жената Овен и приятелството:

Овните са като внезапните наводнения – донасят вълнение и хаос за една минута, а на следващата изчезват. Приятелството с Овен често е интензивно. Жените с тази зодия умеят да пазят близките си приятелства и обикновено те продължават дълго време. Овните имат широк кръг от приятели, защото интересите им постоянно се променят.

Непредсказуемостта на дамите от зодия Овен ги прави много привлекателни, ето защо те никога нямат проблеми да създават нови познанства. Независимостта на жените Овни обаче може да бъде шокираща за някои нейни приятелки.

От друга страна дамите с този зодиакален знак са забавни, а приятелите им трябва да знаят, че в тяхно лице имат един верен и лоялен другар.

Жената Овен и кариерата:

Една от най-отличителните характеристики на тази зодия е лидерството, така че не е изненада, че жената Овен обича лидерските роли. Тя по-скоро иска да раздава заповедите, вместо да ги спазва. И тъй като дамите с тази зодия имат качества на кариеристки, за тях не е много подходящо да работят на повтарящи се работни места. Лесно се отегчават и са неспокойни, ако пред тях няма зададено предизвикателство. Жената Овен се нуждае от постоянна промяна в живота си по отношение на работата, така че за нея са подходящи динамичните професии. Като се има предвид амбициозният ѝ характер, дамите със зодия Овен могат да бъдат добри предприемачи. Какъвто и професионален път да поеме жената Овен, той ще я доведе до успех.

Още характерни черти на жената Овен може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Овенженазодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя не е за всеки,доста трябва да се потрудиш,за да я впечатлиш.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената "Овен"е невероятна във всяко отношение,най-качествената жена!
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уфсъ :)
2
5
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
"Каква е жената Овен?" - овца
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква е жената Овен?Не знам, предполагам Овца? :D