Какво може да кажете на гаджето за бившите и какво не?

Само основната информация, нищо повече
13 май 2015 23:00, Мария Дуковска
92
Какво може да кажете на гаджето за бившите и какво не?
Снимка: Outnow.ch

Повечето от нас са имали предишна връзка преди да срещнем настоящия си партньор. Любопитството към бившите винаги е налице. Но колко трябва да разкрием пред гаджето си за миналите си връзки? Трябва ли да кажем всичко или да запазим някои неща в миналото?

Ето какво трябва да кажем на половинката си за бившите:

Че те са в миналото

Не трябва да напомняме постоянно на сегашния си партньор, че преди него е имало известна бройка хора. Не му давайте примери от предните си връзки. Всеки си има история, тя е част от живота. Но най-важното, което приятелят ви трябва да знае за бившите е, че те са си останали в миналото, където им е мястото.

Какво се обърка

Понякога е полезно да разкажете на приятеля си какво се е объркало с предишните ви връзки. Така ще разберете мнението му по този въпрос и реакцията му на това, което според вас е нередно в една връзка.

Ако сте имали лоши преживявания е добре да му ги разкажете, тъй като това оказва влияние върху реакциите и поведението ви днес. Тоест тази информация ще е полезна и за половинката ви, за да си отговори на някои въпроси, свързани с личността ви, ако има такива.

Основната информация

Вашият партньор трябва да знае само основните подробности за връзките ви с бившите. Достатъчно е да му кажете името на бившия, времетраенето на връзката и причината за раздялата.

Не е нужно да разкривате интимни подробности от сексуалния и личния си живот с него. Също при никакви обстоятелства не споменавайте как се е целувал, какъв секс сте правили или колко е красив.

Останалата част от статията може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: връзкафлиртсекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много злобни хора има ,според коментарите тук :) със злобни хора - съдържателни връзки ,които си струват -не стават...
41
2
 
3
 
! Отговори
Сп???нс преди 9 години
ще помоля коментиращиия с име "====" да се въздържа от толкова писане ,че човек си губи мисълта с толкова приказки . Ако имаш толкова идеи за споделяне отвори си един blog и си словоблудствай на воля , но в днес.БГ и останалите искат да вземат думата . Айде със здраве!
40
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
хубава вечер. няма да дойда повече.
39
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
75, тогава не вАжиш и думите ти са празни. Затова неважните и празни хора нека ти вярват на констатациите, заключенията и празните букви. Толкова е лесно за схващане. Толкова е лесно.Не ми смигай ";)". Ефектът е нулев. Излъгах. Като пропадане е. Като празно пространство, в което няма нищо.
38
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
72, в мое кое? Лице? Виждал ли си лицето ми? Питам. Реалното.Физическо. На живо. Как се мърдат очите ми, веждите, устата. Питам. Отговорът е лесен: да или не?Подбирай думите си.
37
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
71, познаваме ли се в реалния свят? Отговорът е лесен: да или не?
36
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
68, и с КОЕ точно ми в коментара си стана ценен? С кое точно? На кой въпрос от това, което попитах от 63-67 ти отговори? На кой въпрос? С кое ме обогади? С кое?Кое ти е важното на теб? Кой си ти? Защо трябва да ти вярват тези, които те четат? Ти си мрънкащ ***, защото нищо не казваш! Нищо! Обикновен, празен, очакван, елементарен коментар на човек, който нищо не казва. Нищо. Не можеш да ме чуеш, можеш само да четеш това, което кухата ти глава може да осъзнае, че прочита. Не съм ли права?
35
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Добре, дечко. Щом това те задоволява като обяснение за думите ми, приемам го.Между другото, още няколко дни и няма да ме четеш нито тук,нито където и да е. За твоя радост няма да умра физически, просто ще напусна и изпусна съвсем съзнателно безсмислените комуникации в живота си. Не се притеснявай. Дишай дълбоко. Още мъничко и ще изчезна от виртуалния ти светец, свят де. Тогава вече ти и всички като теб ще може да си отдъхнете в нормалния красив свят,които сте изградили в главите и в живота си.
34
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
А може би трябваше да схвана, че смелите обичащи мъже правят разлика и винаги играят на сигурно между:- жените- парцали,които стават за секс, ама за друго не стават- жените - девственици, които стават за пред закона и за пред съвестта им- жените - бивши, които стават за разнообразие, ама щот сме мъже...природа- жените - красавици дето стават за лъсни лъсни юначе- жените -грозници, дето стават за псуване и съжаление- жените - дето им е?ават майката и който не забравят цял живот.Страхливци
33
1
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
А може би трябваше да се замисля, че думи като страхливец са много тежки, за смелите момчета и мъже, които са много отворени в коментарчета обесняващи какъв *** съм, но нямат очи да застанат срещу мен и да чуят и приемат моята истина! Нямат уши, нямат сърце, нямат душа да попитат, да разберат, да се държат... по човешки. Иначе в нета много сме чувствителни. Ама МНОГО! Точка.
32
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Може би трябваше да осъзная, че ако не съм девствена, не съм морална или съм спала със сто мъже не мога да бъда обичана и съм *** и ?***? Кое точно трябваше да ме убеди, че мъжете, които коментират под този пост са морални, свестни, обичащи, ПО-ПО-НАЙ от образът, в който ме вкарват - на парцала? Може би по-това, че имат едно две деца, някакви жени, които уж обичат, но ако им изневерят ще зарежат веднагически? На какво трябваше да ме научат тези коментари? Да се кротвам, да се засрамя?
31
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
62, коя жена е циклофреник и води сама монолози? 61, ефектът от която и да е комуникация е индивидуален за всеки. Осъзнаването е процес, който е важен само, ако нещото, което си осънал е ценно за мен. От тези диалози под този пост кое точно, аз лично, трябваше да осъзная, че не ми е много ясно? Че масовката от коментиращите мъже се обиждат и приемат лично дума като ''страхливец" за обидна? От непозната жена, която от думите ми им се струва застаряваща, изоставена, оборотна, без морал, ***?
30
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
56, "Търсиш конфликт, скандал, обявявайки избора ми за немеродавен, защото не съм избрал ТЕБ."Познаваме ли се?
29
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
58, ами супер. Видял си, прочел си, разцъкал си мозъка, той е изплюл някакъв извод, споделил си. Няма лошо. Само, че ако ефектът, който се очаква е да се осъзнае от мен, къв имидж създават думите ми - осъзнавам и ми е все тая. Дали ще потвърдя дали съм поовяхнала, доста оборотна кака, дали съм сама или не - все тая. Емоционално не ме товари това, затова който каквото иска да пише. Ходи лягай. Лека нощ.
28
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
54, чети ся, като се чувстваш ударен от написани думи, удряй смело по клавиатурата и си въобразявай, че ще се почувствам ударена. По-добре не се излагай с фантазии и си трай. Не се дразня, че съм застаряваща, че се държа като самотна 40 годишна с неуспешна връзка. Ако това искаш да ме подразни, моля те, въобрази си го. Приеми, че много си ме ударил и не чети думите, които ти пиша, а именно, че изобщо не ми пука как ме нарича който и да е тук. Общуване в публично пространство=живи хора,очи в очи.
27
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
52, живея в едно малко село в гората. Жителите сме аз и един мечкар със звънчета по краката да плаши мравките като върви по поляните. Харесва мечки. Можеш ли да си представиш недостига на мъже и излишъка на женственост? Оцеляват само мечкарят и аз. А на теб явно животът ти е пълен с хора... и не си сам.
26
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
49, никой от коментарите тук не ме тормози психически и не получавам никакви емоционални товари. Ако това, че съм написала страхливец и си го възприел като шибване на здрав шамар - извинявам се. Няма как да предполагам какво е в главата на човек, който стой на компютър и чете думите ми. Повтарям: никой коментар тук не ме обижда, независимо дали ми пишат, че съм ***, ***, неморална, стара, грозна. Може да ме обиди само човек, който ми е близък и аз ще му кажа, че съм се обидила.Това е.
25
1
 
2
 
! Отговори
Само комплексирана преди 9 години
жена се радва на мъж, който твърди, че е имал много любовници. Тя си въобразява, че е била предпочетена сред много други. Не й идва на ум, че е възможно да се е изредил цял калабалък жени и никоя да не е поискала да остане с него.За едно можете да ми вярвате - не правят добро впечатление хвалбите на мъжа, че е бил с тази, онази и т.н.На мъжките майки не им е приятно, но все по-често се чува пренебрежителното "Която не е поискала, тя не е преспала с него."Сега изчезвам - имам работа :)
24
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
47, ако някой се чувства психически тормозен от мен, смятам, че е съвсем нормално да го каже ясно и точно: "Тормозиш ме психически. Товариш ме." С думи да се каже. Аз няма как да знам колко тежко му идвам на някой. Аз съм го казвала с думи. Когато някой ме е тормозил психически, съм го заявявала точно така, както е в кавичките. Човекът срещу мен се учуди и се осъзна. Е, за да се осъзная и аз, с мен трябва да се общува с думи. Няма как да знам колко слаба или силна е нечия психика.
23
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
43, Вергиле, какви кандидатки бре? Девственици ли те чакат? Или парцалите? хахахаха, Хайде лек ден, че ми писна от глупости.