Какво може да кажете на гаджето за бившите и какво не?

Само основната информация, нищо повече
13 май 2015 23:00, Мария Дуковска
92
Какво може да кажете на гаджето за бившите и какво не?
Снимка: Outnow.ch

Повечето от нас са имали предишна връзка преди да срещнем настоящия си партньор. Любопитството към бившите винаги е налице. Но колко трябва да разкрием пред гаджето си за миналите си връзки? Трябва ли да кажем всичко или да запазим някои неща в миналото?

Ето какво трябва да кажем на половинката си за бившите:

Че те са в миналото

Не трябва да напомняме постоянно на сегашния си партньор, че преди него е имало известна бройка хора. Не му давайте примери от предните си връзки. Всеки си има история, тя е част от живота. Но най-важното, което приятелят ви трябва да знае за бившите е, че те са си останали в миналото, където им е мястото.

Какво се обърка

Понякога е полезно да разкажете на приятеля си какво се е объркало с предишните ви връзки. Така ще разберете мнението му по този въпрос и реакцията му на това, което според вас е нередно в една връзка.

Ако сте имали лоши преживявания е добре да му ги разкажете, тъй като това оказва влияние върху реакциите и поведението ви днес. Тоест тази информация ще е полезна и за половинката ви, за да си отговори на някои въпроси, свързани с личността ви, ако има такива.

Основната информация

Вашият партньор трябва да знае само основните подробности за връзките ви с бившите. Достатъчно е да му кажете името на бившия, времетраенето на връзката и причината за раздялата.

Не е нужно да разкривате интимни подробности от сексуалния и личния си живот с него. Също при никакви обстоятелства не споменавайте как се е целувал, какъв секс сте правили или колко е красив.

Останалата част от статията може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: връзкафлиртсекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
До 41 преди 9 години
Само глупачка или манипулаторка ще тръгне да възстановява девствеността си, но щом като го правят, това означава, че все още има доста мъже, които са баламурници и се хващат на тази въдица.Устите на клюкарите никога не можеш да затвориш - ако искат да навредят на момиче, ще пуснат гадни приказки по неин адрес още преди да е имала гадже. Ако ти завиди някой долен мъж за качествената годеница, той ще пусне дума, че е правил с нея еди-какво-си.Търси стойностна личност и няма да станеш за смях.
21
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
43, Вергиле, разкошен коментар.Идеално показа кое точно обичаш и колко ти е истинска любовта към жена ти.Обичаш факта, че никой друг не е спал с нея, а ако някой друг спи с нея или тя пожелае друг и прави секс с него ти ще спреш да я искаш.Вергиле, нищо не разбираш от любов, момче. Нищо.Даже се съмнявам, че изобщо знаеш какво е да обичаш човек.
20
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
40, "Не ми отговори на въпроса, ще вземеш ли тоя дето е бил всички преди теб? Ако не го направиш значи ли че си страхлива? Ако го направиш значи ли, че си глупава?"Мъж, който бие жени и това се знае не е същото като жена, която е имала много партньори, независимо от това, колко точно е това "много''.Има известна разлика между физически тормоз и бой и правене на секс. Нали?
19
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
35, не е задължително да ти изневери. Просто ми е интересно как ще реагира страхливата ти главица на такова нейно действие. Значи ти си се кротнал и си приключил с парцалите, превръщайки се в големия парцалоиграч, пък тя, невидяла друг ...мъж.. те обича истински? КО?! Б?си, почнах да кудкудякам от наивници!хахаха
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Сефтета" девственици ли означава?
17
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
28, извинявам се. Пропуснах да попитам дали господинът с девствената съпруга има опит с "парцалите и ***" и си помислих, че има. Може наистина да няма опит и той да е бил девствен и да си е взел девствена жена и да се обичат истински и да настъпи една истинска невинност, чистота и птички да запеят в тази идилия на хора, които живеят в страхове сакън да не преспят с някой друг. Па тва да се жениш за някоя дето не е спала с друг е такъв таралеж в гащите, че..., но да са живи и здрави.
16
1
 
1
 
! Отговори
За сведение преди 9 години
на мъжете - комплексари, търсещи девственици:Услуги, предлагани в клиниките за пластична хирургия: 1/ Зашиване на *** (девствена ципа) - възможно е да стане при всички жени, които не са раждали и не са правили аборт, но са водили полов живот; 2/ Присаждане на *** - прави се на раждала жена, която иска да мине за девствена.Тази услуга е по-сложна и по-скъпа.Само зашиване може да направи всеки гинеколог в кабинета си, няма защо да се дават много пари в клиника,за да си хванете мъж-комплексар
15
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Малко над трийсетака съм, жена. Нямам нищо общо с днес.бг, никой не ми плаща да пиша коментари тук и не правя трафик на никого. Самотна, позастаряла *** съм. Можеш да почнеш да ме съжаляваш веднага и да го правиш нон стоп.
14
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
29, нещо по темата да напишеш?28, аз съм почтено момиче. Приемам фактите, че има хора като теб и малко ми е тъжно за жена ти. Чиста женска солидарност, защото когато тя пожелае друг или пък ти изневери, страхливият й мъж ще бъде тотално разбит, че обичаната му жена се е превърнала в ***. Или искаш да ми кажеш, че жена ти, която е били девствена, в 21 век ще умре спала САМО с теб? Ако го направи:наистина ми е жал за нея. А иначе ти се забавлявай с парцалите. Явно с жена ти не се забавляваш.
13
1
 
3
 
! Отговори
Умните момичета преди 9 години
знаят,че мъж,който е преспал с много жени, е ***.Надареният любовник си е такъв и без да е минал през леглата на всички махленски к/ви. С колкото повече жени си бил,толкова повече зарази си събрал, а някои от тях дълго време остават в латентна форма.Който не вярва, да пита някой лекар. Не случайно докторите повтарят, че когато правиш секс с някого, все едно че си преспал(а) с всички, с които той(тя) е правил(а) секс през последните 5 години. Та,чувството за мярка е задължително и за мъжете.
12
2
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
Мъж, който нарича *** и ***, всички жени, които са го направили опитен и обротен, така, че недокосвалата друг мъж физически негова жена да го хареса и обича....такъв мъж е страхливец.Смелите мъже никога не си позволяват да обиждат жените, с които са спали и никога не коментират дали са ***, парцали или наивници като жените им!Толкоз.
11
2
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
22, какви като мен, бе момченце?Разбирам идеално и девствената ти жена и парцалът, който те е направил опитен и обротен.Въпросът е, че девствената ти жена не може да те стравни и невинността й, която ти свързваш с истинска любов е просто наивност и неопитност и ти никога не трябва да го забравяш страхливо момченце. Ако ти изневери, ще се превърне в *** нали? Любов ли е или страх и незнание? Парцалът, който те е направил оборотен и опитен те направи ОБИЧАН мъж за неопитната ти жена?!
10
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
19, разбирам те. Поведението ти е като на 99 процента от мъжете. Страхливци сте и не можете, не искате, плашите се от истината. Масовката сте такива. Предубедени, със стереотипи и най-вече страхливи. Това не е обвинения и критика, а просто факт. Ето, може аз да съм предубедена, че 99 сте такива, но това показва опита ми. Казвала съм истината, виждам реакция, казвала съм лъжа, виждам реакция. Мъжете искат да чуят някое клише от филмче. Разрушаването на стереотипите става...трудно.
9
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Аз моята любов съм си я намерил и знам,че не ***.Аз и бях първият мъж.И на доста мои приятели жените им са такива.""докато жените обичат опитни мъже."Хахаха, ти, оборотният и оборотните ти опитни приятелчета (предполагам сте такива, иначе как ще ви обичат ИСТИНСКИ жените Ви?) си взехте ДЕВСТВЕНИ момичета ли бе?Eто на това се казва пълни страхливци!Взехте си 2-3 *** и станахте оборотни и опитни мъже ли и взехте момичета, които не могат да преценят кви сте,щот нямат опит? :D
8
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
Ето точно затова обяснявам, че хората не могат да понесат истината и затова по-добре да не им я даваш. В такъв случай, как си сигурен, че някой те обича истински, когато не му даваш истината или я таиш в себе си, за да не те нарочат за някаква? Да не те нарочат за ?***, за стара мома, за пропаднала, за някаква си там, каквато я има в скапаните им предубедени глави?! Почтеното ти момиче, може би иска да спи с още двама трима, за разнообразие, някой друг, а не с теб, ама НЯМА да ти каже. Фалш!
7
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
14, хм, нали ти ми обясняваше нещо за любов? Да, когато обичаш жена, няма значение дали преди е спала с 1 или със 100 или ще ми обясниш сега, че не може да обичаш жена, която е спала със сто мъже преди теб? Идва някаква мацка в твоя градец, идва от чужбина примерно, никой не я познава и ти изглежда почтено момиче, влюбваш се до лудост, заобичваш я и ...хоп, оказва се, че е била *** в друга държава.. Така! Обичаш ли я или не я обичаш тази? Или обичаме САМО ако знаем, с колко е спала?
6
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
второ правило за щастливо заблуждение: оценявай човекът само по това, какво показва лично към теб, днес, в момента, а не съди за него въз основа на това какъв е бил като е бил на 5, на 14, на 25, на 50 години.Обаче хората умиргат от удоволствие да се ровят в миналото, което няма никакво значение всъщност. Всеки има право да бъде оценяван въз основа на това, което показва сега, а не какъв е бил в миналото. Само, че малко са човеците, да не кажа ХИЧ ги няма, които биха ти дали правото да сега-шен.
5
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Всичко може да се каже. Въпросът е, че този отсреща обикновено не е готов да чуе всичкото.Точно в тази връзка се питам, г-н10,защото жените не са искрени с настоящите си партньори относно това, колко сексуални партньори са имали: защото жените не могат да го кажат или защото мъжете не са достатъчно узрели, че да приемат истината(1 или 100 бивши все тая). По този повод отново потвърждавам убеждението си, че за да си щастливо заблуден възможно най-дълго във връзка с друг човек:не задавай въпроси.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само му вметнете колко паци сте вкусвали преди неговата биба и тои ше е ваш за ... около една минута
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съвет - дръжте се все едно сте нямали бивши. Спестява нерви, обяснения и много, ама много раздели.