Секс на първа среща

Кои дами не биха отказали любовни ласки още на първа среща
10 юни 2015 23:00, Михаела Лазарова
150
Секс  на първа среща
Снимка: Outnow.ch

Сексът е приключение. Лятото е сезон, в който винаги сме настроени по-любовно, а сексът за една нощ не е изключен, особено когато сме готови да се забавляваме в дългите летни нощи. Ето кои дами не биха отказали любовни ласки още на първа среща. 

Сексуалната авантюристка

Тя обича да експериментира и да разкрива своята сексуалност и точно затова е готова на всичко. Любознателна, особено в любовта, обича да се забавлява, но избира местата, на които да го прави. Може да я откриете на вашата лятна ваканция, в интернет кафето или в някой бар. За да я спечелите, дайте й това от което се нуждае – див и необуздан секс.

Момичето от моминското парти 

Тя е забавна, усмихната, привлекателна и готова да прави секс тази вечер. Къде може да я срещнете? Ако сте на ресторант, дискотека или бар, петък или събота вечер, огледайте се за компания от момичета, които празнуват моминско парти. Няма как да не ги забележите. 

За да я спечелите, вложете цялото си майсторство във флиртуването, бъдете активни, но не агресивни и нахални.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
Феб на КЕНЕФ преди 8 години
Дано наистина не пише повече. ДАНО. Тия като нея са за изолатора и никакви хора до края на живота им . Да им дават храна през вратата един път на ден и нищо друго.
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен007 преди 8 години
Подигравки до едно време, после става жалка тая ненормалната.Наистина е са лудницата, но за отделна стая. Много нагла и проста жена.
96
5
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
133, кълна ти се, че това е последният коментар, който ще напиша в днес.бг. Нека ти тежи като воденичен камък, макар, че знам това изобщо няма да ти повлияе. По никакъв начин.Всичко добро желая!
95
5
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Ай чао ви момчета и мъже. Нещо ми писна от безсмисловни думия. Рийте из дните си и да са жежки нощите ви. Все тая.
94
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
129, не, не употребявам наркотици и лекарства. Никакви. Нещо друго, по-разумно, с което може да си обясните това, което не вдявате в мен? Иначе е лесно. Лесно е да ми нахакате, че съм болна, наркоманка или се бъкам с лекарства или алкохол, но не се. Друго обяснение да имате за това, което четете в думите ми? Чакам за отговор. И аз го търся, бате !
93
5
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
128....даа..."ти, разкажи им за мен"Разказвай, пиленце, разказвай. Описвай ме. Псувай ме. Оправдавай се. Величай се. Бъде мъж. Оправдава се. Прощавай си. Забравяй се. Раждай се. Дишай.Без мен. Ти отдавна вече си мъртъв. А аз...аз те презирам до дъното на душата си. Хубаво е да го знаеш, страхливецо. Всеки път, в който ме помисли, ме напишеш, ме изговориш, ме споменеш пред Бога, на който се молиш за Добро или Зло.Свърших.
92
5
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
123...eдно искам да запомниш от мен: когато трябва да се съдиш сам, сам себе си, изтрий всеки спомен за мен, защото няма да можеш да го понесеш и ще навредиш на всичко дето се пръкне от теб за в бъдеще. Просто никога и никъде не ме споменавай. Ни мисъл, ни дума, ни спомен, ни бъдеще. Много е важно. Не се подхлъзвай, увлечен от собственото си невежество. Сбогом слаба душа. Нека са милостиви с теб.
91
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
119, Жена ти бееее, ГОДЕНИЦАТА! ЖЕНАТА, ТЯ, ОНАЯ, Къде е бее? Где е бре? Няма ли секс тази нощ? Виртуален поне няма ли? Телефонен? Скайпски? Е.майл-ски? Няма ли бе коп?уе,а? Къде е бъдещата ти съпруга?! Не духа ли? Не я ли е?еш,а? А бре? Ко търсиш тук ти? Какво ме занимаваш със СЕБЕ СИ? КЪДЕ Е ЖЕНА ТИ, обичаната, вечната? КЪДЕ Е? Що не й пишеш на нея? А? Бахта в ***!
90
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
:D 115, пак не позна бе пиленце! Пробвай пак! Повтарям: всяка буква има значение. Всяка.Ти сега на жена ли се правиш ли или да? Хайде да ме опровергаеш. Можеш ли? Топченца имаме ли у гащуенценцата? Име? Фамилия? Хаааайде де! Извади го да те прочеТа де! хахахаха, импотенясан страхливец..nОхвАли се де!
89
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
111, извинявай, мнения на учени нЕкви не са ми важни. Важни са ми други хора. Нищо де. ЧетИ там...учените.
88
5
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
110, така. Фактът, че не схващаш какво пиша е показателен за това, че няма да ме схванеш, ама ХИЧ, ако продължа ди ти пиша, така че ...не се хаби излишно. Приеми, че си умен, нормален, прекрасен, там квото си намериш удобно, че да се успокоиш в 100 процентовата доказателственост, че си важен, значим и съществен някому. Давам ти всякакви необходими ти думи, мисли ,пожелания, че това да ти се случи.Нека! 109, Жена *** не сваля! Свалят й ги! Нещо ме обърка с евтина . Много се обърка пиле!
87
6
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
112, име? презиме? фамилия? години? Брой на жените, които са те оставили да се гушкаш сам и да се чудиш Защо?Няма да го напиша. Нека сам себе си съдиш. Даже името им не си запомнил... Всяка буква е важна. Всяка.Успех!Всеки ще бъде съден от себе си. Дано да можеш сам себе си да понесеш. Къде е жена ти? Не те ли топли тази вечер? А, големи мъжо? Къде Е ЖЕНА ТИ?
86
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
103, тоз/тАз пък?! Искаш ли тиквички? Със сосче от кисело мляко, морска сол, чесън и пресен копър? Ако не ЩЕШ, дай си годините, пола, семейното положение, га ще пукнеш и такива банални, че да те намеря във Вселенския компютър и ти хвана спатиите...които нещо от пръв прочит не ме кефят! "Емоциите на околните"? КВО? Кви емоции на околните уа?! Значи не е лошо да си ***, ама ако си емоционално околийски ***... ниЙе дубре раутата!!!
85
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много е важно да има сексче на първата среща още ,никакво чакане, иначе ще им увяхнат половите органи !
84
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
100, "уникална злоба"? добре. Няма смисъл. Лека вечер. Сбогом.
83
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
97, нещо друго за споделяне или ще си замълчиш докато аз пържа тиквички?
82
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
97, не ме интересуваш, душичка. Това, което четеш в думите ми не е мой проблем. То е по-скоро лек,леко недостигане в хората, които ме четат, в случая и в теб. Съмненията ти също не ме вълнуват. Моята мисия в реалния ми живот не зависи, по никакъв начин, от коментарите на хора,които не могат да прочетат в думите ми, това,което им е необходимо, за да минат една идея,една буква,една представа,едно съмнение по-нагоре от там, където в момента са се закотвили.Разбра ли ме? Няма значка.Откачена съм.
81
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
79, пак ще ти го напиша! Отиди и намери живата Нора Стоянова и й се обяснявай на нея. Това, което е 100 процента сигурно е, че не се казвам Нора Стоянова. Името ми е дълго и светло. Спри да я сънуваш и да я намираш навсякъде тази жена. Отиди и я вземи, обичай я! Ако те е отхвърлила на живо, моля те, спри да я виждаш в коментарите на други жени, в случая в моите и приеми,че не са се получили нещата между вас. Моля те.АЗ не съм Нора СТоянова. Името ми е по-дълго и по-светло. Стискам палци!
80
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
до 86,87,88,89Не бъди толкова жесток към себе си. Дано любовта ти стига и да нямаш липси. Липсите скапват. Успех и смелост желая!
79
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
не на сто, на 187 години ще е.