Характеристиките на представителките на зодия Водолей

Какво е отношение към различните аспекти на живота на тези дами?
5
Характеристиките на представителките на зодия Водолей
Шанина Шейк; Снимки: GQ; freepeople.com

Жената Водолей е странна, истинска загадка. Непредсказуема е и независима. Тя не обича другите хора да ѝ казват какво да прави. В същото време, ако се нуждаете от помощ, дамите от тази зодия са готови да ви помогнат във всеки един момент.

Те също така са добри и в даването на правилни съвети. Жената Водолей е загрижена за всички – за партньора си, за своето дете, за животните, дори за колегите, за околната среда.

Тя умее да комуникира с различни хора независимо от тяхната възраст или пък пол. Родените с този зодиакален знак обичат напредъка, но не харесват промените по отношение на личния си живот. Този факт се обяснява с тяхната лоялност и привързаността им към миналото и спомените.

Жената Водолей винаги гледа с позитивизъм към бъдещето, но държи да знае откъде е започнало всичко. Както споменахме, характерното за Водолеите е, че са изключително лоялни. Не става въпрос обаче само за хората около тях. Дамата Водолей може да стане много лоялна и към определена марка, ресторант или пък музикант.

Жената Водолей и приятелството:
Тя е приятел с всички, обикновено няма проблем с комуникацията. Това в никакъв случай обаче не означава, че родените под този зодиакален знак допускат някой лесно до себе си – всъщност точно обратното. Водолеите често са по-резервирани към хората и всъщност техният приятелски кръг е много по-малък, отколкото броят на познатите им. Както вече стана ясно, жената Водолей винаги е готова да ви помогне и да ви посъветва. Заради своята лоялност тя поддържа дълготрайни приятелски отношения.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За водолеите от лични наблюдения мога да кажа, че са доста странни хора. Имат метафизично излъчване. Мъжете водолеи в повечето случаи са почти неуправляеми. Стоичков и Роберто Баджо са водолеи.
3
1
 
1
 
! Отговори
Eлена преди 4 години
До №1:
Я пак!Аз и майка сме зодия "Водлей", на братя и братовчеди отстъпихме имоти.майка е с един апартамент(завещан на брат ми),а аз с гарсониера в малък град.Свекър и свекърва ми искат да са с нас,не се разбират с брата на мъжа ми.(половината тяхна къща е дарена на девер ми от дядо му,който изгледа свекърва ми)та какво за алчността на зодията?
2
1
 
4
 
! Отговори
Калина до 1 преди 4 години
Хаха!
Някой се е опиитвасл дас сложи юзди на еднорога и е получил шут в та#аците! :)))))
1
20
 
2
 
! Отговори
. преди 4 години
Няма по-отмъстителни, хипохондрични и алчни за пари същества от тези!