Жена Телец – здрав брак

Готова е да мине през всякакви изпитания
7
Жена Телец – здрав брак
Снимка: Reuters

За родените под знака на зодия Телец казват, че обичат да бъдат заобиколени от красота, лукс, големи романтици са и могат да обичат за цял живот.

Какви са в брака и дали ако един ден любовта ни срещне с представител на зодия Телец, това ще ни донесе радост и безоблачен брак? Вижте в следващите редове.

Жената Телец в брака

Жената Телец е една от най-отговорните в зодиака, когато става въпрос за брак. Когато тя и партньорът й са изправени пред трудности е склонна да премине през най-големите изпитания, но не и да сложи край на брака.

Обича семейния живот и е много отдадена на съпруга и децата си. Но от друга страна често е склонна да проявява своите ревност и желание за власт. Жената Телец би избрала за съпруг мъж, който има добро социално положение и може да й осигури един добър стандарт на живот.

Тя е много по-фокусирана върху материалните блага, отколкото върху това какво й диктува сърцето. Понякога е твърде емоционална и пряма и желае постоянно да демонстрира своята независимост. В любовта е вярна към партньора си, но има нужда от много романтика и разнообразие в секса, за да може връзката й да бъде пълноценна.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Продължение на 5 преди 8 години
Алкохоликът имаше роднина, омъжена за един от червената върхушка. Телкинята беше успяла да се докопа до шефски пост през соца и разказваше играта на колегите си.Онзи червен велможа, според мен,едва ли е подозирал как се спекулира с името му.Другата беше омъжена за много *** и зъл човек, който през соца е бил партиен секретар там, където започнах работа.И двете телкини бяха много ограничени, но отмъстителни и алчни. Слава Богу, отдавна се пенсионираха, но следите от поразиите им са видни и днес
5
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
Надявам се, че това, което си написал, не се отнася за всички "телкини".За голямо съжаление, когато започнах работа веднага след университета, попаднах на място, където две "телкини" разказваха играта на всичките си колеги и буквално съсипваха институция със стари традиции, създадена още по времето на Царство България.Ако разчитаха само на собствените си сили, нищо нямаше да направят. Но едната беше успяла да се омъжи за беден софийски алкохолик, който обаче имаше родственица /Продълж/
4
3
 
4
 
! Отговори
Fi преди 8 години
Най-големите тапънарки и ку'ви. Ужас, Господи. Срещата с крава си е челен сблъсък. Тежко и горко на препатилите и аз съм сред тях. Ако един мъж иска да бъде съсипан и побъркан, да се събере с крава.Отгоре на всичко и лицемерни лъжкини и манипулаторки.Още се стряскам насън като си спомня за изперканата ексентричка. Вярно е,че склонни да стъпчат по-хубавите и качествени от тях, но поради тъпотията си не успяват.
3
0
 
5
 
! Отговори
И много ебливи! преди 8 години
Като им дойде "настроението" нищо не ги спира кравите!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Карова такая! - така се ругаят помежду си рускините, когато се скарат.
1
4
 
7
 
! Отговори
- преди 8 години
Силни и упорити жени, инатести понякога до глупост. Могат да търпят много, ама като им писне става страшно.