Лъжите, които всички казват на първа среща

"Обикновено не ходя по срещи"
6 авг 2015 22:28, Мария Дуковска
6
Лъжите, които всички казват на първа среща
Снимка: Outnow.ch

Първата среща е изпълнена с очакване и вълнения. Дали ще му/ѝ се харесате? Дали той/тя ще ви хареса? Как да го/я впечатлите? Как да прикриете най-големите недостатъци?

И най-вече – как да го/я излъжете, че вие сте перфектният/ата половинка и той/тя само е загуби, ако не ви оцени и не се видите отново.

Макар идеята на първата среща е да проверите химията помежду и да се поопознаете, искреността между двамата никога не е на 100%.

Причината е, че няма идеални хора, а всеки би искал да се представи в „идеална” светлина.

Ето и защо първите впечатления се базират на някои дребни лъжи като:

„Радвам се, че най-накрая се видяхме. Обикновено не ходя по срещи” (Уф, дано този път се получи, писна ми да се запознавам със загубеняци/смотли)

„Тази вегетарианска храна е много вкусна!” (Мразя всяка хапка в устата си как веднъж не се запознах с жена, която си пада по пържолите!)

„Обичам изкуството!” (Моля те, не ме разпитвай повече…всъщност досегът ми с изкуството е по кабеларката).

Кои са останалите лъжи, прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: връзкафлиртсекссреща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако веднъж се срещнете и след, това никога не се срещнете? Ако така се случи и пътищата ви се разделят? Ако се отдалечите за да оцените ,какво сте пропуснали? Ако се разминавате, след това? Ако повече никога не се видите?Понякога хората сами си го правят! След,това горчиво съжеляват.
4
0
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Ако на обяд му пуснеш си к**ва. Ако вечерта му пуснеш вече е друга работата. Вече си изглеждаш сериозна и "не за всеки" жена. Всичко,което казвам и сега и в миналия коментар е иронично разбира се. Иронизирам именно това твърдоглавие в жените. Бил съм свидетел как жена си харесва адски много мъж ама заради тъпите разбирания ,че не трябвало още 1вия път после някак си няма втори шанс. Та кое е важното , да не е на 1вия път ,ами на 2 или 3 или да ти харесва някой много?
3
0
 
3
 
! Отговори
... преди 8 години
Много е важно да не му пускате на 1-ва среща! Така ще излезнете като някоя к**ва. Виж вече на 2-ра, 3-та - няма проблем. Важното е само да не е на първата.
2
0
 
5
 
! Отговори
СЕКСИСТА преди 8 години
...А каква част(%) се пада на истината?
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любимото ми е: "не правя секс на първа среща"