Любов и брак с представител на зодия Рак

Те са емоционални, чувствени и отдадени на семейството
21 авг 2015 08:38, Михаела Лазарова
16
Любов и брак с представител на зодия Рак
Снимка: Outnow.ch

Те са емоционални, чувствени и отдадени на семейството. Родените под знака на Рак, както всеки друг знак в зодиака, имат своите силни и слаби страни. Какъв брак да очаквате с тях, вижте в следващите редове.

Жената Рак в брака

Жената Рак в брака е изключително грижовна и винаги проявява своя майчински инстинкт. Тя e посветена на семейството си, търпелива е, винаги се отзовава на нуждите на другите. Има топла връзка с партньора си и е негова голяма подкрепа.

Не понася да бъде критикувана, но често самата тя, отправя критики към другите. Знае как да се отнася с мъжа си, но обича да бъде властващата половинка във връзката. Въпреки своята отдаденост, жената Рак има променливи настроения, които малко или много оказват негативен отпечатък върху близките й.

Не умее да контролира своите емоции, рядко вижда грешки в себе си и още по-рядко поднася извинения за тях. В брака се нуждае от сигурност, най-вече финансова. Понякога изпитва несигурност в себе си, което още повече засилва нейната властна природа.

Умее да създава уют в дома. В секса е чувствена, нежна и ако ви предстои брак с жена Рак, ще имате хубави моменти, ако успеете да преодолеете трудностите на характера й.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
deni преди 8 години
Няма по-нестабилилно и откачено същество от мъжа Рак. Безкрайна несигурност и променливо настроение, граничесто с шизофренично
5
5
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Да не би да говорим за една и съща жена? Ако, не значи наистина може да се направи генерално заключение за жените Рак. Познавах една такава жена дълги години и почти 90 % от това, което написа е вярно - неуравновесеност, успокоителни и приятелства изключително и само с изгода, като си непотребен вече не съществуваш.
4
1
 
13
 
! Отговори
Rak преди 8 години
Shto ne se grymnete...pochti nishto ne e vqrno...tova ,che nqkoi ne e sluchil na jena si e negov problem...rakyt im bil vinoven...
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Успокоих се, значи съм се отървал! А аз си мислех, че съм изгубил неповторимата жена. Имах някакви съмнения но като прочетох, то всичко е вярно. Даааа, любовта е сляпа.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
a nekav komentar za majete rak ?
1
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От опит ви го казвам, бягайте далече от жената Рак!!! Психически нестабилни, близо до откаченост, неуверени но властни за да прикриват слабостта си, и крайно меркантилни. Приятелство при тях няма! Богат ли си, Рака е приятел и обичащ, но привидно. Загубите ли финансови позиции, Рака ви бие шута и отива при резервата. А резервите са няколко, не е една. Когато е в стабилно състояние, което е рядко, може да имате хубав секс.Но ще трябва да чакате и бъдете търпелив. Обичат да пият много успокоителни