Предизвикателството да обичате човек от зодия Дева

8 важни неща за хората от този зодиакален знак
24 авг 2015 21:45, Теодора Драгоева
14
Предизвикателството да обичате човек от зодия Дева
Блейк Лайвли е родена на 25 август; Снимка: Getty Images

Да обичаш човек от зодия Дева си е предизвикателство. Този зодиакален знак е супер уникален и напълно различен от всеки друг. Девите имат страшно много положителни качества, но и доста отрицателни черти, които са трудни за издържане.

Ако все пак дръзнете да се влюбите в представител на зодия Дева и да започнете сериозна връзка с въпросния човек, трябва да знаете, че той е супер независима личност, която понякога може да ви се струва лишена от емоции.

Така че, опитайте се да разберете природата на своята половинка, а ето и какво трябва да знаете още за чертите на хората от този слънчев знак:

1. Те обичат да критикуват другите

Девите са педанти и може би за това са склонни да бъдат осъдителни. Те обичат да посочват грешките на другите. Това е дълбоко заложено в тяхната природа на перфекционисти. Ако търпите на критика, за вас връзката с Дева ще е дори полезна, защото ще имате мотивация да ставате все по-добри във всяка една област. Но ако не си падате по забележките - ще имате проблем.

2. Те са лоялни

Девите може и да не показват силни емоции, но те са лоялни към своя сериозен партньор и никога не биха го наранили умишлено. Всъщност те са супер отдадени на отношенията си със своя партньор и на семейството си като цяло. Девите са знак, на когото можете да се доверите, без да се притеснявате.

3. Tе са независими

Това е един от най-независимите и оправни зодиакални знаци. Девите често са са самодостатъчни. Те могат да се справят сами с всичко в живота си и почти никога не искат, а и нямат нужда от помощ. Всъщност те мразят да молят за помощ, защото мразят да признават, че се нуждаят от друг човек, смятайки, че така изглеждат по-слаби.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: независимилоялнидева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Дева преди 8 години
Всичко,което пише за девите е вярно.Но обикнат ли те се отдават безусловно на любимия мъж и не забелязват недостатъците му.Ако някой и каже ,че любимия мъж до нея има недостатъци девата е склонна да го унищожи словесно без да му даде право на защита.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам от зодии, не искам и да разбирам. Не мисля, че и датата/месецът на раждане има кой знае какво значение. Възпитанието, семейство, приятели и въобще среда, са много по-важни от датата.Констатирам друго, че българският народ е с най-диви езически вярвания от всички православни народи. Вярваме във врачки, екстрасенси, червени конци и други безсмислици... е според мен си заслужаваме съдбата на народ на последно място във всички класации... не искам да е така, но е факт. Просто помислете
10
0
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
За съжаление сте Прав/а .И аз имам подобни роднини ?Че и повече.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъж роден през септември-критичен, ироничен, алчен, лицемерен, мързелив, егоист, самохвалко.Познавам поне няколко.Повечето дори са ми роднини.
8
0
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Сигурно го казваш през призмата на домашното огнище.
7
1
 
9
 
! Отговори
... преди 8 години
Анономний номер 5. Аз съм Дева, роден Септемви и нямам никакви проблеми с издръжката на семейството си. Работя само аз, а жена ми гледа децата. Нещо против?
6
0
 
0
 
! Отговори
do 7 преди 8 години
Човекоядки? А мъжете деви какви сме?
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Девите са човекоядки! Никакви скрупули в преследване на целта!
4
0
 
14
 
! Отговори
Aman преди 8 години
Сладки са - харесвам ги :-)
3
4
 
0
 
! Отговори
Аз преди 8 години
съм Дева, но не знаех ,че съм такъв какъвто ме описват.Жената на снимката обаче е толкова лъчезарна,че не бих могъл да искам контакт с нея!Само и се радвам и завиждам благородно на този,който е с нея!Да,наивно е в днешно време да се пише така,но такова е моето възприемане!
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените от тази зодия са много симпатични и приятни.
1
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости! 10% верни неща.