Приятели, от които не се нуждаем

Йо-йо приятелят
27 сеп 2015 22:01, Михаела Лазарова
11
Приятели, от които не се нуждаем
Снимка: photl.com

Добрите приятели са тези, от които всеки има нужда в своя живот. Приятелството има много лица. Те могат да ни усмихват, да изпълват със смисъл живота ни или да няма нужда да присъстват в него. Ето няколко вида приятели, от които не се нуждаем.

Егоистът

Всеки има поне по един приятел, който винаги намира начин да покаже своята егоистична природа. Той или тя винаги мислят само за себе си, не уважават вашето мнение и потребности и винаги те определят къде да бъде партито тази вечер или дори лятната ви ваканция.

Недостъпният

Винаги, когато искате да се видите на по чаша кафе, вашият недостъпен приятел ви напомня, че е много зает. Неговият календар никога няма пролука, в която да може да се видите и да си побъбрите, като истински приятели. Не са редки и случаите, в които все сте имали уговорка и тя бива отменена в последния момент. Въпреки това, тя или той все още са във вашия приятелски списък.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 7Ти написа най-разумния коментар, той отразява истината.Само глупачките въздишат по егоистични, невъзпитани негодници, но рано или късно дори най-глупавата жена проумява онова, което си написал(а) ти.А относно приятелството, народът го е казал най-добре, кратко и ясно: "Приятел в нужда се познава"!
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Недостъпният може, просто да е прекалено свенлив и чувствителен. А другите, да гледат на него, като на егоистичен, безчуствен ***. Цял живот това е гадно!
1
0
 
12
 
! Отговори
Пропуснали сте други преди 8 години
"приятели", от които не само нямаме нужда, но дори може да се каже, че са вредни и за здравето, и за успехите ни:1/ Приятелят, за когото вярваш, че можеш да разчиташ на него, но той неведнъж те е "подхлъзвал" за най-различни, уж дребни неща.Ти толерантно прощаваш, защото знаеш, че той/тя е мързелив, страхлив, не много досетлив и т.н.,но ако продължаваш да го причисляваш сред приятелите си, той/тя рано или късно ще те "подхлъзне така, че ще загубиш много2/ Подлецът,който ще ти забие нож в гърба