"Скритите" кътчета, носещи сексуална наслада

Неочаквани ерогенни зони за по-голямо удоволствие
14 окт 2015 23:00, Теодора Драгоева
24
"Скритите" кътчета, носещи сексуална наслада
Снимка: Mario Testino

Човешкото тяло е невероятно, то е източник на огромно сексуално удоволствие и удовлетворение. Множество нерви само чакат да бъдат стимулирани, за да можете вие да изпитате най-фини и завладяващи усещания. Всички знаят най-известните ерогенни зони, но дали познавате "скритите" кътчета, носещи сексуална наслада?

Вътрешната част на бедрата

Това място ще подлуди жената изключително бързо, защото все пак е в близост до най-силната ерогенна зона в тялото.

Носът

Според WebMD носът съдържа най-много нервни окончания от всички части на лицето (все пак се намира близо до устните). По тази причина носът изненадващо може да се превърне в ерогенна зона за вас и вашата половинка.

Зърната

За много жени зърната са ключово място за стимулация, а някои дами дори се радват на оргазми, докато партньорът им обръща внимание именно на тази част от тяхното тяло. Зърната обаче могат да бъдат ерогенна зона и за някои представители на силния пол, защото в тях се съдържа същият брой нервни окончания, както в женските зърна.

Пъпът (за дамите)

Ако една жена сложи пръст в пъпа си, тя ще има усещане в своя клитор. Обяснението според WebMD: пъпът и клиторът са от една и съща тъкан и са неврологично свързани. Опитайте да оближете пъпа на своята любима, за да тествате нейната реакция. Ако пък това не ви се струва съвсем добра идея – придвижете се на 7-8 сантиметра южно. Там се намират специални точки на удоволствие, чиято стимулация също би се харесала на жената.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
1
 
! Отговори
Биг Гроздова преди 8 години
тюх , изтрили го Минко , сега доволнили сте , да ви видя какво ще коментирате сега , неблагодарници
12
1
 
2
 
! Отговори
,,, преди 8 години
долен мечтател си е направо млеко-обужател
11
2
 
4
 
! Отговори
Za преди 8 години
G tochka nishto ne kazaxte!?
10
2
 
8
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до hmmmНа статия за Австралия е Сидни,на статия за жени е класен ерген....има логика в крайна сметка да е некой болен мечтател?!?!
9
2
 
10
 
! Отговори
hmmm преди 8 години
този изкуствен трафик генератор минко дрън дрън и другия инзкустен трафик генератор сидни долар долар нес е появяват заедно дали пък не го карат на един и същи бот никовете да са... знае ли човек....
8
3
 
9
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до Минко 47 г. ергенСлед 20_се години онаа работа нема да те слуша,и нема к'во да да пишеш тука. Така че и ника нема да ти требва
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало, създателите на сайта!Цензурирате коментари, в които няма нищо цинично, а сте оставили глупостите н коментатор 6, 7, 9. Какъв принцип следвате?
6
3
 
9
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
с риск да ме изтрият ще ви издам МАЛКА ЧАСТ от продължението на статията :"УмътПри правилното стимулиране на ума, жената, а и мъжът, биха изпитали невероятно удоволствие по време на секс." просто IQ-то ми не стига за да разбера каков точно искат да каже авторката ,
5
11
 
10
 
! Отговори
Биг Гроздова преди 8 години
бат Минко да не се хаби с коментари , а сериозно да вземе да помисли за издаването на сборник ,нещо от сорта на 1001 и една нощ и да разкаже подробно за подвизите на вълшебния жезъл или от от инвестор да му регистрират една страничка - мандолина.бг .
4
4
 
11
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
отказвам да коментирам подобни статиии докато Сосеца не си даде вещото мнение
3
3
 
13
 
! Отговори
Мечо, 47 год. преди 8 години
Дерзайте за Минко
2
5
 
19
 
! Отговори
lol преди 8 години
Чакаме изказването на сексуалния хищник Минко...
1
6
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Бай Минко, пиши ни, жадуваме да научим твоето мнение и някой друг трик.