Какво е да си по-малката сестра

От "обичам те" до "мразя те" - припомнете си!
18 окт 2015 21:00, Теодора Драгоева
1
Какво е да си по-малката сестра
Джулия и Ерик Робъртс за съжаление не са в много добри отношения; Снимка; atoresfilhosdecelebridades.blogspot.com

Обикновено отношенията между братя и сестри се люшкат между двете крайности – „обичаме се“, „мразим се“. В това със сигурност са убедени момичетата, които са израснали около своя по-голям брат. В някои моменти той е просто непоносим, докато в други – човекът, на когото винаги може да се разчита.

Ето и кои са нещата, които само по-малката сестра може да разбере. Почерпени са от реалността, така че всяка прилика е напълно НЕслучайна:

По-малката сестра е прикривала по-големия си брат поне веднъж пред родителите им

Без значение дали става въпрос за късно излизане, докато майката и бащата са извън града, малката сестра винаги запазва мълчание. Дори и когато по-големият ѝ брат води момиче в стаята си. Тя не издава нищо на родителите си, защото обича своя брат, а и все пак все някога ще дойде време той да ѝ върне жеста.

По-малката сестра разглежда нещата в стаята на по-големия си брат, докато него го няма

Вещите му са толкова интересни, затова за малката сестра е напълно нормално от време на време да им хвърля по един поглед (разбира се, без знанието на брат си).

По-малката сестра си е харесвала поне един от приятелите на своя по-голям брат

Това е нещо напълно нормално – тя вижда приятелите на брат си много често, а и все пак в нейните очи те са много „готини“. Друг е въпросът, че в повечето случаи по-големият брат не е много щастлив от този факт.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари