Най-лошите навици в секса

Не казвате на партньора си, когато ви е харесало
17
Най-лошите навици в секса
Снимка: Outnow.ch

Взаимоотношенията са трудно нещо. Нещата добиват статут на рутина, старанието намалява, а страстта и желанието се изпаряват или поне намаляват драстично с годините.

Никоя двойка, в която партньорите се обичат, не иска искрата да угасва. Но за да я задържите дълго запалена, трябва да полагате известно старание. Кои са най-лошите навици в леглото, които трябва да престанете да правите още сега?

Спрете да правите секс само в леглото!

Ясно е, че там е най-удобно, но ако го правите само там в продължение на години, сексът ще започне да ви се струва все по-малко привлекателно занимание.

Не го правете по едно и също време

Знаете как е – работа, стрес, годинките си казват думата, умора, недоспиване. Искате само да се приберете у дома, да легнете и да заспите. Че как иначе? Ако знаете точния час, в който обикновено правите секс, желанието ви ще се изпари тутакси.

Разчупете малко схемата. Бъдете по-спонтанни. Ще видите, че има и други моменти, в които си заслужава да правите секс. И колкото и да сте противници на сутрешния секс, ако го опитате ще се убедите, че той дава доста повече енергия и близост, отколкото сте предполагали!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
Отворих " статията " само за да се уверя, че авторът е същия. Е, уверих се и затварям.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами не съди само по себе си да ти кажа, баш така си е при всички жени.по-добре си е с любовник за резерва
8
1
 
0
 
! Отговори
до жената 11 преди 8 години
Е, явно по себе си съдиш.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До женатаЕ, много ясно!
6
0
 
11
 
! Отговори
жената преди 8 години
До Анонимен 11ако си мислиш че жена ти кара само с теб ... много си зле, боли я главата ама за теб, за любовника е всеможеща магьосница
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв секс бе хора - жената няма 40 и либидо, цикъла и е 10 дни пълна суша, през седмицата не можело, само петък или събота вечер, спяло и се, преяла била ... умряла работа, и за това - резервната гума няма грешка.
4
2
 
3
 
! Отговори
Язека преди 8 години
Лош навик е и да пърдиш по време на секс... и двамата се оглеждате и се правите, че нищо не е станало. Но докато режещия звук отмине, миризмата остава и започва да люти...очите се насълзяват и се издавате, че не може просто така да подминете неловкия момент.
3
0
 
6
 
! Отговори
Съпруг преди 8 години
Истината е, че когато става въпрос за здрав, редовен и качествен секс - мястото му не е в къщи. Жената е изморена, сърдита, децата, храната, парите ... За тая цел са любовниците - там няма не искам, не мога и боли ме главата ... Това е жалката истина, колкото и да не ни се иска.
2
3
 
13
 
! Отговори
някой преди 8 години
Знае ли някой къде е тра.вер.са МИНКУ 47я ***?
1
0
 
25
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Ей, Михаелче, палавница такава.