Сексът - различно красив на 20, 30, 40 и 50

Думата "секс" е като прилив на вълнение, страст, експеримент
17 яну 2016 22:40, Михаела Лазарова
9
Сексът - различно красив на 20, 30, 40 и 50
Снимка: outnow.ch

Думата "секс" е като прилив на вълнение, страст, експеримент. Той е удоволствие, но и необходимост. Повечето хора вярват на твърдението, че сексуалното желание намалява с възрастта.

Дали е така и дали това правило важи за всички? Едно е сигурно – сексът е различно красив през всяка една възраст.

Какъв е той на 20, 30, 40 и 50-годишна възраст вижте в следващите редове.

Сексът на 20 години

Сексът между 20-те и 30-те години е лек, без излишен стрес. Това са годините, в които го правим всеки ден, по няколко пъти на ден, когато и колкото ни се иска, без ни най-малко да ни изморява.

Имаме възможността, но и е важно да експериментираме, да утвърдим своите желания и страсти, да открием какво ни харесва и какво не, да се научим не само да даваме, но и да искаме да получаваме. Кулминацията е лесно достижима, а множествените оргазми са интензивни.

Всяко едно преживяване с нов партньор или с дългогодишен е като нов секс урок. Искаме да впечатлим половинката си, но често бързаме и подминаваме някои важни подробности като любовната игра и емоционалното отдаване на любимия човек. Сексът през 20-те години е като експлозия от страсти и настроения.

Сексът на 30 години

Добре дошли в златната възраст за секс. Възрастта, в която огънят на страстта се разпалва. Сексът между 30 и 40-годишна възраст все още е така силно желан, както през 20-те, но тук вече придобива друга стойност.

Влагате много повече чувственост, емоции, може би имате и свои изградени правила. Разгръщате интимността си пред партньора без задръжки, но се стремите да изучите и неговата. По-малко експериментиране, повече реалност, защото вече изпитаното ви дава повече удоволствие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: секслюбовсекс пози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Питайте Минко 47 г. ерген - дърт вол най-дълбоко оре!
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо вярно няма в тази измислица. Да не говорим, че си има редовен секс и на 60 години, 70 години, .... Тук ми пишат някакви небивалици: на 50 години - веднъж месечно, как пък не.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
секс - стопански енергиен комбинат софия
1
4
 
11
 
! Отговори
тъжен преди 8 години
Лилето нъ се е показала тая вечер на телевизоро, немоа ги дигна :(