Кокосовото масло като лубрикант

За предпочитане е да прилагате чисто кокосово масло като лубрикант
16 фев 2016 23:00, Михаела Лазарова
18
Кокосовото масло като лубрикант
Снимка: photl

Кокосовото масло е алтернативна мазнина за употреба в много аспекти. Освен за готвене, кокосовото масло е често използвано за избелване на зъбите, вместо овлажняващ продукт за кожата, за подхранване на косата и много други.

Кокосовото масло може да бъде и чудесен заместител на лубриканта. Неговите овлажняващи свойства работят и тук. Все пак, трябва да се има предвид, че изследвания конкретно за това дали кокосовото масло става за лубрикант няма. Но досегашните констатации подсказват, че е напълно безопасно.

Това е така, защото кокосовото масло съдържа естествени противогъбични вещества, които биха могли да намалят риска от инфекции, предавани по полов път. Освен това, овлажняващите му свойства спомагат за преодоляване на вагиналната сухота.

Допълнителен бонус към това са антиалергичните свойства на кокосовото масло. То е подходящо за жени, които имат непоносимост към някои химикали в лубрикантите, причиняващи различни вагинални проблеми.

Кокосовото масло има ниска точка на топене, затова е лесно да го разтопите между дланите си. След това го нанасяте като стандартен лубрикант преди секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 8 години
Тука кат гледам, става дума за анални проблеми, а не за вагинални.
4
2
 
4
 
! Отговори
д преди 8 години
N7, Знайко, на бате Минко в момента му 'свирят на мандолината', предполагам утре ще хвърли 'светлина' върху проблема заченат от Михаела..
3
1
 
9
 
! Отговори
ПорЦелан преди 8 години
Френската класика е на пода с чисто краве масло - документирано е в игрален филм: "Последно танго в Париж"!
2
0
 
7
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
Става за готвене,избелване на зъби,за кожа,коса...малко като на пазара дето викат-страшен продукт,лекува всичко ,рак,дълак,мерак
1
1
 
15
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
топиш го у кокоса и плющиш - как звучи само