Момичета, изоставени от бащите си

В много връзки униженията и несгодите взимат превес
17 фев 2016 20:29, Михаела Лазарова
93
Момичета, изоставени от бащите си
Снимка: photl

Много семейства се разпадат. От това страдат най-много децата. Всяко малко момиченце има нужда от своя баща, а както знаем бащината фигура е тази, която най-често отсъства, когато разводът стане факт.

Милиони момиченца по света остават без бащи. Някои не ги познават, други не ги виждат никога повече след като си тръгнат. Това неминуемо оставя дълбоки белези в крехката детска душа.

Остават и неизказани думи и непредадени уроци от страна на бащите. Момичета, не се отчайвайте, защото бащата може и да е истинско проклятие в много случаи. Каквото е трябвало да стане е станало.

Тук са нещата, които са важни за живота на едно момиче, независимо дали ги е научило от изоставилия го баща или не!

По-добре е да бъдеш сама, отколкото да търпиш унижения

В много връзки униженията и несгодите взимат превес над истинските и пълноценни отношения. Всяко момиче трябва да знае, че не е длъжна да търпи лошо отношение към себе си.

Любовта може и да е трудна понякога, но тя никога не трябва да е ощетяваща. Ако едно момиче е ставало свидетел на унищожителната връзка на своите родители, трябва да знае, че не този модел трябва да следва подсъзнателно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Развитимето е невероятно нямам думи ами да си представим света когато децата не съществуват тогава има човек проблем няма човек....
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а момченцата? те не са ли хора?
58
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Винаги съм се чудила ако хулствам срещу всички божества на планетата, дали ще си навлека неприятности от всички тях или ще ме обявят за божество, което заслужава да играе карти с тях, просто защото не ги бръсне за ...слива. Виж обаче доста смет са създали въпросните по земята. Има има....
57
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаНе богохулствай защото ще си навлечеш неприятности Свише. Що се отнася до настроението знам, че го развалих направих го нарочно защото търпението ми започна да се изчерпва и смених тона на разговора. Дразнещо е когато споделяш нещо ценно а се сблъскваш с неразбиране и подигравка, затова и дадох примера с прасетата който е автентичен. Лека нощ.
56
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаАми по неверието и присмехулното снизходително отношение, което не биха си позволили хора които разбират за какво им говоря и какво им казвам. Аз изнасям духовни бисери от съкровищницата си, но вместо благодарност получавам подигравки. Както пр***сетат не могат да оценят бисерите макар и стойността им да е голяма, така и има хора които не могат да оценят духовното богатство защото не могат да го възприемат, то не се побира в техния ограничен мироглед.
55
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Господа Иисуса Христа на учениците Му: "Не давайте бисерите си на ***Значи Христа е казал, че има хора, които са св-ни? Сериозно ли вярваш в това? Господ, Всемъдрия, Всеобичащият, ще сравни онзи създаден по негов образ и подобие със св-ня, хм значи и той е св-ня, защото нали всичко е негово творение, ам май и неверниците бяха негово творение, че за може да се свети още повече името му и да се различаваме на св-ни и несв-ни. Разсеях се. Лека.
54
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
53, някакси ми развали настроението. св-ни или пра-сета са тези, които са написали думички, които да определят други като св-ни и пра-сета. Ето ти една друга гледна точка. Ако аз смятам, че ти си св-ня, то е защото от собствен опит знам какво е да си св-ня, тоест този, които казва, че сме св-ни е св-ня. Лека нощ.
53
1
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До FlexЕволюция не съществува, ако съществува движение в някаква посока това е деволюция защото творението отива към края си. Еволюцията е псевдонаука използвана за да отклони хората от вярата в Бога като поставя под съмнение акта на сътворението.
52
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"** са хората които мислят само за това какво ще ядат и пият и какво ще облекат т.е. те ровят в земята като ***"'Аха, и как така пък си направи извода, че тези, които не са съгласни да приемат като ИСТИНА, валидна за това време и пространство, сегашното, които не са готови да приемат нещо, което е написано преди хиляди години, НЕЗНАЙНО от кого, под диктовката на Господ нали така...как пък разбра, че мислим само какво да ядем,пием и какво да облечем? Хм. Господ ми диктува сега. Твоят е в книги.
51
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Думата е с*в*и*н*и или пр***сета.
50
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
Има едно слово по този случай казано от Господа Иисуса Христа на учениците Му: "Не давайте бисерите си на свинете, за да не би като ги стъпчат да се обърнат и да ви разкъсат". В пророчески смисъл свинете са хората които мислят само за това какво ще ядат и пият и какво ще облекат т.е. те ровят в земята като ***, бисерите са ценните Слова Божии а разкъсването е подигравката и нападките от страна на свинете. Уви аз не спазих това разумно слово защото исках да отговоря правилно и точно.
49
0
 
0
 
! Отговори
Flex преди 8 години
Всъщност, заобиколен съм с физици и биолози и доста от тях имат някаква... да го наречем "работна хипотеза" за външна намеса в примитивния живот на земята. Има разни структури, дето трудно се обясняват еволюционно - примерно "двигател" на едноклетъчно, който е съставен от маса части и не може да работи без нито една от тях, трудно се обяснява как е възникнал изведнъж целия, защото поетапно не става. Но това е друго, не приказки от 1001 нощ...
48
0
 
0
 
! Отговори
Flex преди 8 години
Я, ама вие сте развили големи трактати тука. Представяш ли си да го нямаше ограничението за размер на текста ехеей. Аз съм пастафарианец всъщност, откакто прочетох за словото (чиста истина btw) на летящото спагетено чудовище си намерих цедка и ще си я нося. Половината, че и нагоре човечество вярва в разни божества, и интересното е, че всички са 100% убедени, че тяхното е само истинското.
47
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаХристиянството е изградено както на текстовете от Новия Завет така и върху Моисеевите Книги, Псалмите и Пророците от Стария. Не е облъчване жено а резултат на внимателно изследване. Това което ти казвам за теб е все едно ти говоря на чужд език или ти преподавам астро-физика ясно е че не разбираш и не можеш да вникнеш добре, но все пак ти пита и аз ти отговорих искрено и вярно. Дари ти ще го разбереш правилно е отделен въпрос.
46
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
46, аааа Тора-та, ясно ми стана сега откъде ти е облъчването. Нямам други въпроси.
45
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаДобре, приемам поправката забавляваш се искрено. Имаш ли други въпроси или коментари?
44
0
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаПише го в петте Моисееви книги наричани Тора където е изложен Божия закон. Мога да ти потърся и точния цитат ако желаеш, но те уверявам че казаното и истинно и вярно.
43
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
43, не се подигравам!Забавлявам се позитивно! Подигравката е да се забавляваш с негативизъм, а мен ми е весело.
42
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Бен, а това за прането на дрехите на мъжа и на другия ден ни лук ял ни течност изхвърлял в коя книга го пише? Щот нали написа:"в Словото Божие християнин според ранното автентично апостолическо християнство както е предадено на апостолите от Господа Иисуса Христа и както е записано в Словото Божие"
41
0
 
0
 
! Отговори
Мъж до жена преди 8 години
Повесели се,страшна тема развивате,опасни сте!