Кога жените напускат мъжете, които обичат?

Вероятно когато не се чувстват секси, или пък...
63
Кога жените напускат мъжете, които обичат?
Снимка: outnow.ch

Любовта е нещо, без което не можем. Всеки мечтае да срещне точната половинка, но знаем ли как да я задържим до себе си? Понякога ние жените избираме да напуснем връзката си и мъжа, когото обичаме. Защо? Ето няколко основателни причини.

Чувстват се самотни

Да бъдеш във връзка и да се чувстваш самотен, може би е едно от най-тъжните неща, които могат да се случват в любовта. Една жена иска да се чувства така, сякаш тя е от значение за половинката си. Ако тя не вижда подкрепа от страна на партньора си, няма причина да продължава да бъде част от тази връзка.

Когато се намират в сериозни взаимоотношения, жените вярват, че половинката е целият им свят. От друга страна има мъже, които са склонни да не бъдат 100 процента отдадени на любимата си и на връзката им.
Тогава жената започва да се чувства необгрижвана, безполезна, самотна. Когато срещу своята любов и внимание не получава същото, тя избира да си тръгне.

Не се чувства секси

Мъжете са сексуални същества. Когато искат секс, те много бързо са „готови“. За разлика от тях жената има нужда от интимност, любовна игра, чувства, да усеща, че е силно желана от партньора си. Рутината в секса е като целувката за края на една връзка. Жените се нуждаят от спонтанност, от това да бъдат ухажвани отново и отново.

Понякога настъпват моменти, в които жената разбира, че вече не е толкова силно желана от любимия си. Това я кара да се чувства по-малко привлекателна и секси. Ето защо тя избира да продължи по друг път, независимо, че обича половинката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Антихриста и Лъжепророка ще съберат земните армии за да се сражават срещу Господа Иисуса Христа, но земните армии ще бъдат унищожени в събитието наречено пророчески "великата вечеря Божия" защото птиците ще се угоят от плътта на убитите а антихриста и лъжепророка ще бъдат хвърлени живи в огненото езеро което гори с огън и жупел. Около времето на тези събития Бог ще покаже личби на небето горе и на земята долу - кръв, огън и стълбове дим.
31
2
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До не-знайкоЖив е Господ Бог Вседържател Който Е бил, Който Е и Който иде, жив е и Господ Иисус Христос Назорей който биде мъртъв, но оживя и живее вовеки веков, амин! Сатанинското изчадие - антихриста ще дойде за малко време, макар и не още за да изкуси живеещите на земята преди да бъде унищожен от славното идване на Господа Иисуса Христа с небесните ангелски войнства. Битката ще се проведе на мястото наречено Армагедон или Мегидо което е в Изрел.
30
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До не-знайкоТи какво да не мина към тъмната страна? Аз съм вярващ християнин според автентичното ранно апостолическо християнство и вярвам в Бога и Господа Иисуса Христа, да бъдат благословени вовеки веков, амин! Що се отнася до антихриста той още не се е разкрил за да кажеш, че се е въплатил в тяло, има редица пророчески условия и личби които трябва да се изпълнят преди това а те не са изпълнени.
29
5
 
0
 
! Отговори
з н а й к о преди 8 години
До БрегорА на Антихриста не си ли предан ? Той поне е жив, за разлика от твоя Исус.
28
2
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаБях решил да не кореспондирам повече с теб, но ще ти отговоря."Брегор, ако си смениш религията" - чети внимателно - Н И К О Г А! Аз съм фанатично вярващ християнин предан на Бога и Господа Иисуса Христа.Нещата които са описала в 29 нямат никакво значение по отношение респекта и верността, множеството истории които изследвах го доказват, тези неща създават удобство на жената, но тя пак може да няма уважение и да е невярна и неблагодарна. Имам безброй примери за това.
27
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
По темата на статията.- научените и израстнали в обстановка на безлюбовие момичета, остават при мъжете, независимо какви са и как се държат с тях, защото тези жени не знаят какво е уважение и не могат да се оправят сами в живота. За тях "обичане" е ...да си до някой. Как, защо, трепе ли те..няма значение- момичетата, които са научени на уважение, отдаденост, мъдрост те напускат САМО мъже, които не могат да им осигурят това, от което те се нуждаят, за да са смислени. Уважение, отдаденост,обич.
26
3
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
А за да е вярна една жена, тя трябва да изпитва респект към нeго, а респект към един мъж от една нормална интелигентна и знаеща как да оцелее и без мъжко присъствие жена се постига по следните начини и то в комбинация:- Интелект, да има за какво да си говорят. - Сексуално привличане- Способност да защити нея и собственото си поколение- Да носи храна вкъщиА ролята на Жената- да се грижи за дома и да поддържа баланс между париизкарване, детегледане, мъжообгрижване и себеУсъвършенстване.
25
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Брегор, ако си смениш религията мисля, че по-лесно ще намериш жена, която да се върже на следното: "За да бъде една жена вярна трябва да е налице едно от двете - или трябва да е силно вярваща и да има страх от Бога или мъжа и трябва да и внуши силен респект от него което става с само с бой и никога да не позволява тя да си разиграва коня и да показва неуважение. Така, че мъжете трябва да имат авторитарно отношение към жените си."
24
2
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Много важен момент е това авторитарно поведение да се използва само когато жената прави опити да подкопае авторите и да тества мъжа до себе си. Когато тя има респект към него той трябва да се държи добре към нея, но винаги да има готовност да отстоява себе си. Това ще доведе до стабилно семейство и отношения, това се показва и от практиката.
23
2
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 24Не е нужно да тормози жена си а да пресича всеки опит за неуважение и подкопаване на авторитета му като демонстрира гневна реакция и авторитарно поведение, жените реагират на емоциите а не на думите, тя трябва да усети от тона в гласа, че това което прави е нередно. До бой трябва да се стига когато нещата отиват към изневери, не жесток бой а едно хубаво напляскване по задницата докато опищи околното пространство.
22
2
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 23Потвърждавам, колкото и невероятно да ти звучи, че точно това е начинът. Всеки опит за качване на главата, подигравателно или неуважително отношение трябва да се тушира незабавно от мъжа във връзката за да има тази връзка бъдеще. Без този респект на жената към мъжа до нея връзката е пред разпад. Мъжете които имат ум в главата ще ме разберат какво им говоря и защо нещата са им изглеждали нелогични и фрустриращи и къде е липсващото парче от пъзела.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брегоре спри да ги четеш тези анализи, има огромната разлика м/у деспотичен мъж или, както там го наричаш и мъж на място, който не е нужно да тормози жена си за да го уважава и да му има респект. Друго е и мъжката пу*ка - там нещата са страшни, а повечето такива претендират, че жените били незнам си, какви, използвали ги и т.н. Когато си се развил умствено и като манталитет и изискваш уважение ще го получиш, същото важи и за обратния вариант. Ти определено имаш сбъркана представа за нещата!
20
2
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Проблема в съвременния западен тип отношения е, че мъжа му е внушавано да не проявява своите типично мъжки доминантни качества, неговата естествена мъжественост се потиска чрез пропаганда, затова и много жени се оплакват, че вече няма "истински мъже" - те чувстват липсата на силна доминантна мъжка фигура до себе си. Пропагандата към жените пък е да загубят своята вродена женственост и да придобият типично мъжки черти на характера. Това е с цел и води до разбиване на семейния йерархичен модел.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БрегорИ ти сериозно ли мислиш, че като мачкаш жената до себе си и и посягаш физически ще я накараш да те уважава и да остане с теб?! Ако е така, определено имаш нужда от помощ. Единственото, което ще постигнеш е, че в началото момичето ще се страхува от теб, а после като си преодолее страха ще намери начин да си отмъсти.
18
3
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 19Не ме е зарязала, тук не става въпрос за мен а за изводи базирани на множество наблюдения и анализи. Трябваше да разбера защо добрите момчета които се държат добре с приятелките си и жените си биват третирани с неуважение и изневери а т.н. "лоши момчета" или "мъжкари" които се държат лошо и авторитарно с жените си са добре. На пръв поглед изглежда парадоксално, но след задълбочен анализ нещата станаха ясни.
17
2
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 17Както казах тези изводи не са плод на случайно хрумване а изводи базирани на много реални истории. Практиката те опровергава и доказва макар и да не звучи добре за такива жени, че те се привързват и са верни само на такива мъже които доминират над тях и имат силно присъствие. Самото психологическо устройство на жената не може да бъде удовлетворено от връзка тип партньори, тя има нужда от силно доминантно мъжко присъствие до себе си. Мъжа и е длъжен да доминира и внушава респект.
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БрегорВсички разбрахме, че приятелката ти те е зарязала, така че стига се оплаква.
15
4
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Този йерархичен ред на субординация на жената към мъжа в семейството който е масово разрушен в западния свят и затова има толкова раздели, изневери и т.н. го има в по-древен тип общества или в ислямистката култура и там изневерите и разпада на семейства е рядкост. Жената също не може да е щастлива ако няма силна, авторитетна мъжка фигура до себе си на която да е подчинена което става само с авторитарно поведение спрямо нея. Така седят нещата на практика, сега знаете какво не е наред и защо.
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако тероризирате жените си с поведение, или да не дава Господ с физическа сила, 100% трябва да сте сигурни, че няма да са ви верни и ще си търсят по-благ мъж! Това с кофтито поведение е пълна простотия, по-голяма не съм чувала! А и щом партньорите, които си подбирате са все кухи *** и използвачки, значи проблема е в този, който си избира такъв партньор. За жалост никой не иска да погледне себе си и да види къде греши, а това е много важно! Като харесвате к*рви, ку*ви ще си взимате за жени!
13
4
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Прочетох доста истории напоследък и направих анализи. Наистина жените които нямат морални задръжки, които смятат за редно да изоставят мъжете си когато нещо не им отърва, *** в и и подобни могат да бъдат верни само когато имат респект към мъжа до тях, той трябва да доминира независимо от всичко ако това не е налице следват влошени отношения, неуважение, раздели, разводи и т.н. Жената е създадена да е подчинена на мъжа си и когато този йераархичен ред го няма в една връзка нещата се разпадат.