Как да разберете, че сте открили голямата любов?

Имате усещането, че сте били винаги заедно
22 юни 2016 08:52, Михаела Лазарова
9
Как да разберете, че сте открили голямата любов?
Снимка: outnow.ch

 Казват, че сродната душа и голямата любов невинаги могат да бъдат открити в една личност. Следващите редове ще ви разкрият няколко ясни знака, които показват, че в живота ви вече се е появила онази специална личност, която обединява тези две понятия в едно.

Имате усещането, че сте били винаги заедно

Може би сте едва от седмици заедно, но на подсъзнателно ниво усещате този човек толкова близо до себе си, сякаш сте от дълго време. Трудно ви е да си представите как до този момент съдбата не ви е срещнала и сте живели далеч един от друг. Това със сигурност е знак, че сте намерили вашата сродна душа и половинка, с която трябва да опитате да продължите напред.

Можете да разговаряте открито

Върнете се в миналото на вашите предишни връзки за няколко секунди. Помислете какво ви е липсвало. Може да установите, че едно от нещата е именно откритата комуникация, като между най-добри приятели.
Ако сте намерили вашата сродна душа и точна половинка, вие няма да се поколебаете да си споделяте. Вашите разговори ще вървят с лекота, ще се изслушвате и съветвате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До1Будала.Защо си допуснал да си отиде? Значи не си направил достатъчно за да се получи.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ako ne si obishal, zashto si jivql? Ako ne si bil vluben, nishto ne si razbral.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма голяма любов нито пък има малка любов.Има само собствен избор как да погледнеш на любовта .Естествено любовта е двойно зависим избор.Или пък голямата любов е нещо като, Руската песен "Милионни червени рози",което във всъщност въобще не е любов , а просто демонстрация на такава ама не точно но е демонстративна.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-леко вървят разговорите с хора, които знаете, че вече едва ли ще видите. И най-повърхностните хора най-лесно създават и поддържат контакти.А иначе Господ си знае работата. Ако човек има потенциала да обича нещо, различно от себе си, любовта все на някого и в някаква форма ще се даде.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо за разбиране - просто знаеш, че това е голяма любов. Колкото до "сродната душа" тази американска измислица винаги ме е разсмивала. Може да сте възможно най-далеч от тези "сродни души", каквото и да означават, но между вас да има голяма любов, както и обратното, може да сте "сродни души" и да се мразите.
1
3
 
8
 
! Отговори
Скръбната любов преди 7 години
Не я откриваш а просто знаеш! Но това, че знаеш не значи че ще бъдеш с голямата си любов завинаги. Например аз вече имах голямата си любов и нещата не се получиха. Е какво да правя?! Вече нищо не мога да направя.