4 вида тишина във връзката

Комуникацията е нещо изключително за взаимоотношенията
12 юли 2016 23:00, Михаела Лазарова
3
4 вида тишина във връзката
Снимка: outnow.ch

Комуникацията е нещо изключително за взаимоотношенията, особено за тези хора, които се намират във връзка. Ако се замислите, като че ли общуваме повече чрез социалните мрежи, отколкото лице в лице.

Сякаш има някакъв вътрешен страх или безразличие към комуникацията, която ни кара да неглижираме много от случващото се във връзката ни. И тогава настъпва тишината между нас и любимия човек. Знаете ли, че има няколко вида тишина в любовта? Споделяме 4 от тях.

Използвате тишината като лечение

Един от най-често срещаните типове тишина във връзката. Имали сте ситуация, в която сте се скарали с половинката си и не си говорите. Толкова сте си ядосани един на друг, че последното нещо, което ви хрумва е да си говорите.
Смятате, че тази пауза в комуникацията, която може да продължи с дни, ще разреши проблемите, ще е като лечение за тях, но грешите. Подобен вид тишина никога не завършва положително за взаимоотношенията.

Опитвате се да накажете любимия човек, премълчавате емоциите си, грешките си, но в същото време наказвате и себе си. Споделете какво мислите, спазвайки добрия тон. Не оставяйте половинката да ви се моли за внимание, но не се оставяйте и вие да бъдете молещата страна. Проблемите се решават с разговори, а не с тишина.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Онзи другия скрития как се чуства щото искам да го питам що сложи един за параван сигорно явно и втория е потърпевш сигорно трети е имал пръст в цялата история интересно мие само тя как сее чуствала виждаики човека насреща си
2
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Когато се присмееш подиграеш винаги имаи едно наум и тогава другия е прав е затова има една приказка каквото повикало това се обадило що ли си чеша езика
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мълчайки ти казва да си отиваш.