Всяка жена иска тези неща от мъжа до себе си!

Колко малко ѝ трябва да една жена? Вижте!
28 юли 2016 22:44, Илияна Николова
11
Всяка жена иска тези неща от мъжа до себе си!
Снимка: pixabay.com

Защо трябва да се задоволяваме с по-малко, отколкото заслужаваме? Много жени правят тази грешка – да се отдадат на посредствен мъж, който нито е голямата им любов, нито им дава любов.

Звучи като доживотно наказание, нали?
 
Ако искате да не бъдете обречени на подобен душевен затвор до края на живота си – признайте онова, което искате да ви се случи! Признайте какво очаквате от един мъж. Не се страхувайте да го изкрещите на глас. Само така вселената ще ви отвърне със същото – ще чуе желанията ви, ще сбъдне мечтите ви!
 
Не трябва да се страхуваме да казваме какво искаме от един мъж. Не трябва да имаме скрупули и да се задоволяваме с подобия на любов. Всяка жена иска следните неща и заслужава да ги получи!
 
Искаме партньор, който да ни уважава
 
Уважението е едно от най-важните неща във връзката. Без него любовта не трае дълго. Без уважение и партньорство хората просто се нараняват един друг с времето. Раните понякога са необратими. Неуважаваните жени много добре знаят това.
 
Искаме мъж, който да приема отношенията ни като равнопоставено партньорство
 
Независимо в кой век живеем все още има мъже, които поставят жените си на по-ниско стъпало. Но всяка жена заслужава равнопоставено отношение във връзката си. Така и уважението е по-дълбоко и истинско.
 
Искаме отдаденост
 
Едно от най-важните неща за жените е да знаем, че мъжът до нас ни е отдаден напълно. Искаме да знаем, че той е поел ангажимент към нас, че е готов да ни закриля на всяка цена. Искаме да знаем, че мъжът до нас няма да ни подведе или предаде. Ако една жена е уверена в отдадеността на партньора си, тя ще го направи истински щастлив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
10
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Жената искала Мъж, както мъжът иска Жена, това е, простичко е.Сложното е как жената да намери половинката си. Оказва се, че в днешно време трудно би намерила Мъж сред връстниците си по ред причини.
5
5
 
18
 
! Отговори
Георги преди 7 години
То освен да искате, друго правите ли? Искате уважение? Уважението не се дава с се заслужава. Не искате посредствен мъж? Ами може пък и той да не иска посредствена жена. Преди да почнете да искате, вижте какво давате. Между другото една редакция на заглавието: Търсим балък , да му се качим на главата( не оная в гащите).
4
4
 
24
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
Убаво че искате ама какво давате, нъл знайти че мераците са двустранни!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаме, ама нямаааа,най-много да се сбъдне предпоследното от изброените желания.
2
11
 
9
 
! Отговори
Митака преди 7 години
Днешните млади жени искат да имат партньор поне на 50, 60 годишна възраст и дедо да им дава кеш.
1
6
 
30
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
А жената с какво ще отговори на тези изисквания.Не може едностранно отношение и сигурност?