Жените от зодия Везни си имат и своите слабости

А иначе те са възхитителни същества, любящи, красиви...
23 сеп 2016 17:40, Теодора Драгоева
26
Жените от зодия Везни си имат и своите слабости
Ким Кардашян е родена на 21 октомври; Снимка: splashnews.com

Родените между 23 септември и 22 октомври дами са под знака на зодия Везни. Те са любящи, красиви и приятелски настроени жени.

Известни са и с това, че са приятни и добре балансирани личности. Ако обаче погледнете под повърхността, ще откриете, че те си имат и своите негативни, макар и донякъде възхитителни качества.

Ако сте влюбен в жена от тази зодия, прочетете някои от най-бруталните истини за представителките на този зодиакален знак. Може да ви бъдат от полза:

1. Те са малко странни

"Средните" Везни, родените някъде между 4-ти и 13-ти октомври, са просто... странни. Те са склонни да издават странни звуци по време на сериозен разговор, понякога имат необичайно поведение, често измислят странни танцови движения, а реакциите им понякога са неадекватни.

2. Те са нерешителни

Това няма особено значение, когато решението е наистина голямо, като избор на нова работа или жилище. Когато обаче жената Везни започне да се чуди един час в магазина дали да купи пиле или риба, това наистина може да е изпитание за нейния партньор. Решенията на тези жени винаги са въпрос на живот и смърт, без значение за какво става въпрос. Те маниакално претеглят плюсовете и минусите на всички възможни варианти. След като вземат някакво решение, те често започват да съжаляват и то почти веднага, че е трябвало да "тръгнат по другия път".

Още по темата четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: зодиявезниистини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе ако азе съм Тилец а онаа е Риба и Марс е в Венера а я съм роден сабахлян, ша я унодем ли довечера или нема? Това сакам да знам...