Връзките от разстояние са възможни!

Изключително трудно е да овладееш емоциите си
14
Връзките от разстояние са възможни!
Снимка: outnow.ch

Връзките от разстояние не са никак лесна задача. Когато любимият или любимата е далече от очите ти, може да се отдалечи и от сърцето ти, ако не спазваш някои принципи.

За да съхраните връзката си, независимо на колко километра се намирате един от друг, трябва да се постараете наистина сериозно. Какво да направите?

Открийте подходяща комуникация

Начините за комуникация са много и различни. Трябва да откриете вашия, за да е пълноценна връзката ви. Някои двойки предпочитат да се чуват и виждат по интернет всяка вечер, да си разказват как е минал деня им, да споделят.
Други предпочитат да го правят през няколко дни, за да не си досаждат. Трети пък си говорят мръсни приказки, за да поддържат пламъка и страстта.

Казвайте каквото имате нужда да кажете

Не спестявайте неща, които изпитвате нужда да кажете. Важно е нещата между вас да са открити и честни, защото разстоянието поначало поражда трудности и съмнения. Не ги правете още по-непреодолими като премълчавате разни неща и казвате онова, което другият има нужда да чуе.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
риба и разсад преди 7 години
ВИНАГИ изводите Ви са били погрешни, защото НИКОГА не сте знаел НИЩО за основата. Съжалявам, не умеете нито да слушате, нито да говорите, нито даже да лъжете. Ще си създавате илюзии и ще си страдате . Неприятно е да се вижда паднал човек, раздробихте талантите си на трохи и се храните като врабче от тях.
13
0
 
0
 
! Отговори
Шизофрения до 8: преди 7 години
Телепатичната връзка е нещо изключително, но не е любов. И децата, направени телепатично (защото и това е възможно) са като без един родител, а ти си без партньор. За мен телепатията е дамо помощно средство, доста несъвършенно и съмнително.
12
0
 
0
 
! Отговори
до 7: преди 7 години
Невъзможното е това, че често хората се променят невъзвратимо и от човека, когото си обичл някога не остава нищо. А ало сте разделени, промяната е още по-вероятна. И при единия, и при другия.
11
0
 
0
 
! Отговори
До 10: преди 7 години
"Обичах един човек по Скайп". Ти не си добре. И как го обичаше? Как го целуваше за "Лека нощ"? Как го прегръщаше за "Довиждане"? Как го гледаше в очите и какво виждаше там... "по Скайп"? Ако нещо сложи край на света, това ще е Интернет. Нищо де, аз мразя хората и човечеството като цяло.:)
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обичах един човек по Скайп. Много и само него. Веднъж ме обвини в изневяра незаслужено. Сякаш ме преряза и го оставих.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 8Това сякаш "познава този човек от години" е присъщо за близнаците. Братя, сестри. Една кръв са и имат силна връзка.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-интересно би било да говорите за телепатична връзка, когато със силата на.чувствата предаваш на някого мисли от разстояние, без дори да го виждаш! Това е много загадъчна способност и е напълно възможна! Вие засягате много тривиална и скучна тема. Всеки може да стои днес пред компютъра, но има хора които не могат да се видят и срещат, a се чувстват взаимно, ако много се обичат. Дори ако си влюбен в някой, а той не те познава. Или виждаш някой за пръв път и моментално чувстваш силно привличане , сякаш познаваш този човек от години.... Това ми се е случвало.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 6След,това да живеете зааедно. Напълно възможно. Кое ти е невъзможно?
6
0
 
0
 
! Отговори
До 4: преди 7 години
"Да се съхрани", но после трябва да се "размрази" и доразвие. А това е трудно и понякога невъзможно.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният неудачен материал. Какво значи "връзка". Давате ли си сметка, че поне една четвърт от хората със сключен брак живеят в различни населени места или даже държави? В страните с данъчна система, облагодетелствуваща сключилите брак, е пълно с фиктивни бракове.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако много си вярвате един на друг.. , е възможно. Ако държите един на друг. Ако имате силна привързаност и любов. Чувства, уважение. Напълно възможно връзката да се съхрани.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трудно е отдалеч. Става само за кратко. После трябва да преминете към нещо реално. Дори приятелството е невъзможно отдалеч, да не говорим за любовта, която винаги изисква сех (Да не се залъгваме).
2
0
 
2
 
! Отговори
Язе, тизе и онизе. преди 7 години
Е, ти само да лашкаш ли искаш, бе брат? Значи, отричаш любовта като чувство, само защото "не ти е под ръка да я бучнеш" така ли?
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе да....глупости на квадрат....