Най-честите митове за брака

Мит: Появата на бебе ще скрепи брака
3
Най-честите митове за брака
Снимка: outnow.ch

Забавен цитат, който ни кара да се замисляме върху всичко чуто и видяно относно брака. Има редица погрешни вярвания, които напълно могат да объркат взаимоотношенията и нагласата ни. Кои са развенчаните митове и защо не бива да им се поддавате? Вижте!

Мит: Бракът унищожава романтиката

На първо място трябва да се запитате какво е за вас романтиката. Как е присъствала до този момент във връзката ви. Не бива да забравяте, че както всичко останало, така и романтиката се нуждае от подхранване.
Ако допреди брака тя е била неразривна част от връзката ви, няма причина да мислите, че след това тя ще угасне. Всичко зависи от вас и любимия човек. Просто поддържайте романтиката жива помежду ви.

Мит: Сексът след брака не е същият

Още един мит, който е напълно развенчан. С течение на времето, ставайки по-сигурни във връзката си, нещата в спалнята се превръщат в рутина. Това не важи само за брака, а и за дългогодишните връзки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-голямата истина:Бракът е върхът на щастието!След това почва НАНАДОЛНИЩЕТО!Няма по-голям убиец за любовта и романтиката от брака! Това е ФАКТ а не МИТ и неподлежи на коментар!Не бъркайте приятелство и разбирателство (което е най-многото което може да се постигне в един брак) с любов и романтика!А за секса тъжно е, но след брака секаса от седмична ТОРТА на всекидневен СУХАР.
1
2
 
6
 
! Отговори
няма семейство преди 7 години
"Бракът унищожава романтиката"Само ягодовият мармалад ми навява романтични спомени при съботната закуска с мекици. През останалото време, или сте пред телевизора, или спите дълбоко. А ако сте военен, или ченге и се вземете за мед сестра, ви е повече от сигурен развода.