Любов според зодията за 28 ноември – 4 декември 2016-а

Рак: Комуникацията между вас и партньора ще се подобри
28 ное 2016 13:30, Михаела Лазарова
0
Любов според зодията за 28 ноември – 4 декември 2016-а
Снимка: Reuters

Венера и Уран ще доведат до сътресения, но и изненади в сектора на любовта. За щастие в четвъртък Марс и Юпитер ще помогнат хармонията бързо да бъде възстановена. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица е добре да избягвате всякакви импулсивни реакции както в работата, така и в любовта. Възможно е да има промени на работното място и това по някакъв начин да се отрази на емоциите ви. Любимият човек ще бъде първият, който ще се сблъска с тях. Бъдете търпеливи, излезте с приятели и се отдайте на повече романтика.

Телец

За обвързаните представители на зодията може да се отворят нови финансови възможности, като съвместна инвестиция или новина, че един от двама ви е получил хубав бонус, повишение на заплатата. Докато финансите ви се подобряват, връзката ви изглежда тече нормално, без проблеми. Във вторник са възможни разминавания в мненията по някакъв въпрос, но няма да е фатално.

Близнаци

Възможност за нови взаимоотношения за Близнаците. Във вторник новолунието ще попадне във вашия седми дом на партньорството. В резултат, ако се намирате във връзка може да започнете нов проект с любимия човек или да поемете по-голям ангажимент един към друг.

Четвъртък ви дава възможност да се отдадете на повече интимни ласки. Помислете за нещо, което ще освежи връзката, ще я обнови.

Повече за останалите зодии може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари