Нещата, които не е е нужно да променяте в себе си

Само и само да угодите на родителите и близките си
Обновена: 2 яну 2017 06:48 | 1 яну 2017 22:30, Теодора Драгоева
5
Нещата, които не е е нужно да променяте в себе си
Снимка:outnow.ch

Семейството обикновено е кръгът от хора, които най-много ни обичат и най-вече ги е грижа за нас. И все се случва човек да има редица несъгласия с някои членове на фамилията си.

Възможно е и вашите близки хора да имат различни мнения за това как би трябвало да живеете живота си. Понякога това е свързано с факта, че между вас има възрастови различия.

Ето и 7 неща, които не трябва да променяте в себе си, само и само да угодите на родителите и близките си:

1. Цели за кариера

Вашите родители може да мечтаят да ви видят лекар или журналист, а вие да искате да станете музикант. Все пак това си е вашият живот и вие трябва да усетите какво ви влече, какво ви се отдава и какво ви се прави най-много. Помислете върху съветите на близките си, но не променяйте заради тях изцяло целите си за професионално развитие.

2. Сексуалност

Човек трябва да бъде верен на себе си дори и ако не може да угоди на семейството си. Ако вашите сексуални предпочитания могат да са смущаващи за близките ви, то не им ги натрапвайте, но не ги и крийте. Все пак става въпрос за вашия живот и щастие.

3. Брак

Независимо дали искате да се ожените/омъжите или не, вие сте единственият човек на света, който може да вземе подобно решение за самия себе си. Ако не харесвате брака като институция, не сключвайте такъв, само за да угодите на майка си и баща си. Трябва вътрешно да го искате.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
bobi преди 7 години
До Дрън-дрънходи си харчи пенсията и не пиши глупости.. живеем в 21 век и всеки трябва да си живее живота както му харесва
2
7
 
7
 
! Отговори
Дрън-дрън преди 7 години
Ей така се внушават "правилните" *** ценности! Затова сме на този хал, жалка работа !
1
5
 
21
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Това че не се променям и оставам верен на собствения си егоизъм ми доведе два брака с две деца и два развода. Сега съм сам и се чудя прав ли съм? А?