Защо най-често жените късат с мъжете, 10 причини

Някои различия между двама ви могат да бъдат преглътнати, други не
Обновена: 8 яну 2017 20:38 | 8 яну 2017 20:15, Екип на Tialoto.bg
74
Защо най-често жените късат с мъжете, 10 причини
Снимка: outnow.ch

Прекъсването на една връзка е трудно, но понякога е наложително. Особено ако не се чувствате щастливи с партньора си и усещате, че той не вашият човек. Някои различия между двама ви могат да бъдат преглътнати, други не.

Ето и кои са най-честите причини жените да зарязват половинката си:

1. "Имам чувството, че съм му бавачка"
Не е тайна, че мъжете обичат да се вдетиняват. Едно е да се държи като голямо бебе, когато е болен, друго да е вечното дете, което не знае какво да прави с живота си и дори с ежедневието си. Когато един мъж проявява постоянна незрялост, това отблъсква любимата му и тя дори вече не е привлечена сексуално към него.

2. "Ти вече не си същият"
Най-често срещаната причина за раздяла, пожелана от жената, е "голямата промяна". В един момент тя осъзнава, че до себе си има различен човек, който не притежава и половината черти, които са го правили мъжа, в когото се е влюбила. Уви, хората се променят и не можем да предвидим кой в каква посока ще поеме.

3. "Приоритетите му се промениха"
Или казано по друг начин – вие не сте сред неговите приоритети. Той може да не ви вдигне телефона без после да обясни защо, да откаже срещата ви в последния момент, за да пие бира с приятели или да замине спонтанно на мач с аверчета в друга страна.

4. "Не можеш да ми купиш Мерцедес"
Няма нищо лошо мъжът да може да осигури някакви бъдеще и да бъде надежден партньор, но за някои жени всичко опира до пари. И то до много пари! Ако мъжът го няма и няма перспектива рязко да забогатее в много близко бъдеще, те с лека ръка биха прекратили отношенията им.

5. "Той мирише на кошче за отпадъци"
Лошата лична хигиена може да отблъсне всеки. Ако мъжът не се къпе редовно, не си сменя дрехите, не си мие зъбите и като цяло не се поддържа чист и спретнат, то не е чудно защо жените бързо го зарязват.

Останалите пет причини вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все Жените са на "топа на устата". Не Жените желаят раздяла, всеки път. И мъжете си го пожелават. Когато си го пожелаят си го получават.
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените късат защото са недоволни, а причината е без значение. Най-вероятно връзката не е била истинска и са били заедно само заради секса или материални мотиви. С годините недоволството надделява и за да въстанови вътрешното равновесие трябва действие - връзка с нов мъж (или жена).
36
7
 
7
 
! Отговори
жена преди 7 години
Бре- 19 коментара от мъже на такава тема- рекорд!Момчета- трябва да ви показват по телевизора всеки ден- мислех, че истинските мъже са на изчезване в нашата родина:)
35
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако много лошо се държат с нея. Обижда я, изневерява и, *** я. Нормално да му бие шута.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СтарСъщото се отнася и за мъжете:)
33
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Това е!Грешиш. Там, където няма социализъм, жената много повече бива закриляна, глезена, ухажвана. А ако се стигне до развод, ще бъде много по-добре осигурена, освен ако не е хваната в изневяра.
32
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намерих поговоркато която имах предвид:If you love something, let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesnt, then it was never meant to be.
31
0
 
13
 
! Отговори
66 преди 7 години
.статията дори не прочетох, но коментарите изчетох с интерес..Има доста опит в тях,но определено верният е на номер 18..
30
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И в западния свят жените са по-добре от мъжете. Рядко работят и си гледат кефа, че и за секс мъже не им трябват.
29
11
 
16
 
! Отговори
Това е! преди 7 години
Еманципация момчета. В Русия мъжете живеят 58 г, а жените 82. Социализма създаде взаимоотноения при които жената има право, а мъжът е длъжен!
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете които са застрашени поради споменатите 10 и повече причини имат само един шанс и това е готовността да пуснат, както са казва лет ит го. Тогава тя може да се вразуми и след като са добре начеше може да се вразуми да остане ако още ти се иска.
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои жени не получават, това. Не мрънкат. Битовизмите в 90% от жените се скапват и си тръгват. И се появява той. А с него им е много лесно. Когато им е лесно им е хубаво.
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъга и омраза едва ли търси при другия, но е вярно, че с годините емоциите намаляват и баналностите преобладават. Така че е напълно нормално да търси не само 10 причини да те изостави. Просто се нагласи на промените и си търси по-интересно хоби.
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъга ако си я наранил, обидил. Омраза, ако си я лъгал, изневерил, предал.
24
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената трябва да изпитва емоция. Когато си вечно добър с нея, на нея и умръзва от връзката и отива при друг с когато изпитва тъга, щастие, любов, умраза и т.н
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми.. Да. Първо му обеснява умело с какво е облечена, докато той пътува към нея. И като я хване на къс пас. Секс до откат. Връща се от командировка, благоверния и тя е кротка и мила. Като, толкова иска да му е вярна да си седи при нея.
22
1
 
18
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Разделят се.А след това защо искат да се завърнат?
21
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Женската психика е такава, че много живеят в един нереален свят. Това ги принуждава вечно да мрънкат и ако са задоволени, то ще е за малко. Не случайно се казва Шерше ла фам. Иначе ние мъжете още да сме в пещерите на биричка пред огъня.
20
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-честата причина е ако мъжат е в командировка. Има жени, които не могат без секс и го правят с мъж от сайт за запознанство или с мъж от нощно заведение. Правят го без и да подозираш за това. Накрая тя вижда че не си и нужун и къса с теб.
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той разбира оставя я без грош. Но тя има него..., по-младия. Перкат се до забрава на айрян и банички. Тайланда в някоя фауна да си представя и дерзае. И транс сумулатор да си мисли, че е в мерцедес 400 коня. Някои жени нямат никой в черепната кутия.