Седмичен любовен хороскоп за 23-29 януари 2017-а

Любовни драми за Скорпионите, интимни ограничения за Телците
23 яну 2017 12:10, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 23-29 януари 2017-а
Снимка: Reuters

През тази седмица събитията в любовта ще са силно повлияни от новолунието. Венера ще помогне за възобновяването на хармонията, но Сатурн ще се опита да ѝ се противопостави. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията може да се почувстват така, сякаш половинката не ги подкрепя, или да усетят някакви различия помежду си. Единственият начин да изясните това е като бъдете честни и споделяте емоциите си. Всичко това ще ви напомни за какво точно цените половинката си. За щастие до края на седмицата ще се чувствате по-уверени в любовта и ще можете да постигнете това, което искате.

Телец

Възможно е интимността да търпи известни ограничения и те да се дължат на страх, който изпитвате. Може би страх от сериозно обвързване, от това да не бъдете наранени. Запитайте се какво ви задържа в интимността, защото сега е моментът да се наслаждавате на пълноценната връзка с половинката. Ако има нещо в миналото, което ви пречи – премахнете го. Помнете, че само вие си поставяте ограниченията, които ви пречат да бъдете щастливи.

Близнаци

Твърде многото отговорности могат да намалят романтиката във връзката през тази седмица. Възможно е вашите амбиции да са виновни за това ограничаване. Възможно е да получите подкрепа от любимия човек. Ситуациите през тази седмица ще ви напомнят какво е необходимо за едно зряло и устойчиво партньорство в любовта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари