Правила за щастлив дом

Пълнете веднага, каквото е привършило
Обновена: 29 яну 2017 22:44 | 29 яну 2017 22:44, Михаела Лазарова
5
Правила за щастлив дом
Снимка: outnow.ch

Щастието в дома е леснопостижимо, стига да се спазват някои прости правила. Не е нужно да се правим на военачалници, за да въведем ред вкъщи. Необходимо е само предварително да поговорим с всички членове на семейството, за да сме сигурни, че е постигнато единодушие.

Крайният резултат от спазването на тези обикновени правила за щастие в дома ще даде своето положително отражение върху енергията вкъщи. Кои са тези правила?

1. Оправяйте леглото всяка сутрин

Колкото и досадно да е това за много хора, ритуалът по оправянето на леглото ще ви донесе косвено щастие, защото прави дома по-уютен, по-подреден, по-ведър, като по този начин релаксира нервната система.

2. Дръжте капака на тоалетната затворен

В дома биха царили мир и разбирателство, ако всички затварят капака на тоалетната чиния. Така не само банята ви ще има много по-приветлив вид, но и ще пощадите следващия човек, който ще ползва тоалетната от пропадане в чинията без дъска за сядане. Случва се.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добър пример, за едната жената функционално е едно за нейната свекървата друго, ако двете имат глупостта да определят, че от това зависи щастието им, само си създават война и нещастие.Пък после защо жените не се разбират с свекървите си.Просто от елементарно объркане на понятията.А проблема долу се решава доста просто.Мъжете по трудно бъркаме това ,така че за мъжа е лесно решимо това, но в случая мъжа не се справил, е тогава жените ще трябва да си напънат мозъците малко повече.
3
0
 
7
 
! Отговори
Само че тази баба преди 1 година
никога не е ходила на работа. Цял живот е била домакиня, софийска госпожа, чийто съпруг адвокат искал тя "да му цъфти, да не се преуморява и нервира под тормоза на началници, да си стои у дома и да се грижи за единственото дете - синчето!" Това са думите на бабата, която се гордееше, че дори не е пазарувала - и за това се грижил мъжът й.
Снахата обаче работеше по специалността си, беше висшистка, грижеше се за старата фамилна къща, за двете деца, свекървата и съпруга.
Как не се разведе, не знам!
2
1
 
8
 
! Отговори
Преди доста време, преди 1 година
една възпитана, интелигентна жена се оплакваше, че когато се опита кротко да каже на мъжа си, че е по-добре да си събува обувките в антрето и да си обува пантофите, които са му там, свекървата веднага се провиквала: "Аз съм го научила така - да си вземе пантофите, да влезе в хола или в спалнята, да седне, да се преобуе и да си остави обувките там! После аз ги взимам и ги изнасям в антрето! Ти сега ще го превъзпитаваш ли? Той е уморен, мъж е! Ти си домакинята, ще правиш като мен!"
Само че тази
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако това са ви правилата за щастие в дома ,значи наистина сте го закъсали сериозно.

Всеки човек си има изградени подобни правила , те са изградени по функционални причини.Но от тях не зависи щастието или нещастието , а само функционалността.Ако си мислите, че от тях зависи щастието ви ,значи е време да се консултирате с психолог.

10 интимни обещания, които да си дадете през новата година
10 интимни обещания, които да си дадете през новата година

10 интимни обещания, които да си дадете през новата година

Рецепти за празничната трапеза на Бъдни вечер
Рецепти за празничната трапеза на Бъдни вечер

Рецепти за празничната трапеза на Бъдни вечер