Правила за щастлив дом

Пълнете веднага, каквото е привършило
Обновена: 29 яну 2017 22:44 | 29 яну 2017 22:44, Михаела Лазарова
5
Правила за щастлив дом
Снимка: outnow.ch

Щастието в дома е леснопостижимо, стига да се спазват някои прости правила. Не е нужно да се правим на военачалници, за да въведем ред вкъщи. Необходимо е само предварително да поговорим с всички членове на семейството, за да сме сигурни, че е постигнато единодушие.

Крайният резултат от спазването на тези обикновени правила за щастие в дома ще даде своето положително отражение върху енергията вкъщи. Кои са тези правила?

1. Оправяйте леглото всяка сутрин

Колкото и досадно да е това за много хора, ритуалът по оправянето на леглото ще ви донесе косвено щастие, защото прави дома по-уютен, по-подреден, по-ведър, като по този начин релаксира нервната система.

2. Дръжте капака на тоалетната затворен

В дома биха царили мир и разбирателство, ако всички затварят капака на тоалетната чиния. Така не само банята ви ще има много по-приветлив вид, но и ще пощадите следващия човек, който ще ползва тоалетната от пропадане в чинията без дъска за сядане. Случва се.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добър пример, за едната жената функционално е едно за нейната свекървата друго, ако двете имат глупостта да определят, че от това зависи щастието им, само си създават война и нещастие.Пък после защо жените не се разбират с свекървите си.Просто от елементарно объркане на понятията.А проблема долу се решава доста просто.Мъжете по трудно бъркаме това ,така че за мъжа е лесно решимо това, но в случая мъжа не се справил, е тогава жените ще трябва да си напънат мозъците малко повече.
3
0
 
38
 
! Отговори
Само че тази баба преди 7 години
никога не е ходила на работа. Цял живот е била домакиня, софийска госпожа, чийто съпруг адвокат искал тя "да му цъфти, да не се преуморява и нервира под тормоза на началници, да си стои у дома и да се грижи за единственото дете - синчето!" Това са думите на бабата, която се гордееше, че дори не е пазарувала - и за това се грижил мъжът й.Снахата обаче работеше по специалността си, беше висшистка, грижеше се за старата фамилна къща, за двете деца, свекървата и съпруга.Как не се разведе, не знам!
2
1
 
39
 
! Отговори
Преди доста време, преди 7 години
една възпитана, интелигентна жена се оплакваше, че когато се опита кротко да каже на мъжа си, че е по-добре да си събува обувките в антрето и да си обува пантофите, които са му там, свекървата веднага се провиквала: "Аз съм го научила така - да си вземе пантофите, да влезе в хола или в спалнята, да седне, да се преобуе и да си остави обувките там! После аз ги взимам и ги изнасям в антрето! Ти сега ще го превъзпитаваш ли? Той е уморен, мъж е! Ти си домакинята, ще правиш като мен!"Само че тази
1
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако това са ви правилата за щастие в дома ,значи наистина сте го закъсали сериозно.Всеки човек си има изградени подобни правила , те са изградени по функционални причини.Но от тях не зависи щастието или нещастието , а само функционалността.Ако си мислите, че от тях зависи щастието ви ,значи е време да се консултирате с психолог.